Günlük Aşk Burç Yorumları 22 Aralık 2022

22 Aralık love Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 22 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç burcu, bugünün kozmik havası kesinlikle copacetic! Aşk ve güzellik tanrıçası gezegenimiz Venüs yukarıdaki sepetinden çiçekler fırlatmaya devam ederken, hareketli bir Uranüs’ün gözlerini yakalayacak. Bu, kişisel veya romantik yaşamınızda yeni bir şey denemek için size muazzam bir dürtü verecektir. Bir rutine bağlı kalmak bugün menüde olmayacak. Bu nedenle, işten erken ayrılmaya çalışın ve sonunda bir ton kahkahaya kendinizi kaptırabilirsiniz! Kendinizi – ve sevgilinizi – bazı sürpriz hediyeler, ikramlar veya ödüllerle şımartın. Alışveriş merkezinde ilk kez koşan okul çocukları gibi kıkırdayarak bitirebilirsiniz.


Boğa Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün kozmik dalga boyu altınla parlıyor, Boğa! Gezegensel yöneticiniz tatlı Venüs, bir dünya burcundan bir araba gibi geçerken ve güneşle ilgili dokuzuncu genişleme evinizde, havai fişek gibi göz kamaştırıcı bir gösteriyle, şimdi birinci güneş evinizde yörüngede dönen büyük uyandırıcı elektrik Uranüs ile bağlantı kuracak. kimlik ve burç. Spontane, dürtüsel ve diğer her şey pahasına eğlence ve tutku havasında hissedeceksiniz! Bu, bekarsanız ilk buluşma için kendinizi oraya koymak veya tek ve tek kişinizle bir kahkaha kasırgası yaşamak için beş yıldızlı bir gün. Bekarsanız, normal “tipinizin” dışında çıkmayı düşünün!


İkizler Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün tüm evrenden kozmik destek hissedeceksiniz. Güneşin sekizinci samimiyet evinizdeki Tatlı Venüs, Uranüs’ü üçgen açı yapacak! Günümüzün eğlenceyi ve kendiliğindenliği destekleyen astrolojisiyle, muhtemelen fazla çalışmış hissedeceksiniz ve odaklanma ve koşuşturma havasında olmayacaksınız. Bunun yerine, işten erken ayrılmaya veya aşık olduğunuz kişiyle veya tek sevgilinizle kendinizi romantizme kaptırmak için zaman harcamaya daha meyilli olacaksınız. Kişisel hayatınıza ve hobilerinize uygulayabileceğiniz benzersiz fikirler getiren sürprizler yolunuza çıkabilir. Bugün izin alabiliyorsanız, sevgilinizle evde bir masa oyunu, video oyunu veya komik bir şovla rahatlayarak biraz zaman geçirin.


Yengeç Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Canlandırıcı maceralar bugün yıldızlarda yazılıyor, Yengeç. Şaşırtıcı güzel haberler alabilirsiniz. Bugünün kozmik hizalanmaları eğlenceyle dolup taşıyor! Güneş yedinci ilişkiler evinizde sizden gökyüzünde yörüngede dönen Tatlı Venüs, arkadaşlıklar ve topluluklarla ilgili güneş on birinci evinizde elektrik Uranüs ile güzel bir üçgen oluşturacak. Tanıdığınız birinden sizi şok eden, şaşırtan veya kendinden geçiren bir e-posta, arama veya kısa mesaj alabilirsiniz! Hatta tam da sizin romantik tipiniz olan ve uzun süreli ilişki potansiyeli olan biriyle ani bir tanışma yaşayabilirsiniz! Bugün iş üzerinde çalışmak için zaman harcamayın – kendinizi zevkle şımartacak bir konuma getirin.


Aslan Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şeker, baharat ve güzel olan her şey bugün yıldızlarda yazıyor Aslan burcu. Göklerde zarafetle dönen Tatlı Venüs, elektrikli Uranüs ile üçgen açı yapacak. Spontane macera ve tutkuyu bütünleştirmek için normal rutininizin dışına çıkmaya çalışın. Kendinizi şımartın ve programınızı hafif tutun. Bekarsanız ve bakıyorsanız, işinizde veya sektörünüzde muhteşem biriyle tanışabilirsiniz. Kendini adamış olanlar için, burnunuzu kaldırıma sürterek işe oturmayın. Erken kalkın ve tek seferlik gözlerinizi kamaştırın. Hayat kendinizi şımartmakla ilgilidir, bu yüzden bu neşeli enerjinin boşa gitmesine izin vermeyin, yoksa çok hızlı bir şekilde sizi geçip gider. Bu kadar iyi bir gün genellikle iki kez gelmez.


Başak Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, bugün galaksinin her köşesinde yanardöner parlaklık parlıyor. Kozmik dalga boyu yıldızlardan bir senfoni dinlemek gibi olacak. Merhamet ve zevk gezegeni olan iyiliksever Venüs, gerçek aşk ve tutkuyla ilgili güneş beşinci evinizde yörüngede döner ve güneş dokuzuncu genişleme evinizdeki devrim niteliğindeki Uranüs ile üçgen şeklinde bağlanır. Biricik olanınızla aniden yeni ufuklara atılmak için bir fırsat karşınıza çıkabilir. Seyahat paketlerine, uçuşlara ve otel rezervasyonlarına bakın – mucizevi bir şey ortaya çıkabilir! Bekarsanız, bu titreşim sizi risk almaya ve normal tipinizin dışında yeni insanlarla tanışmaya teşvik edecektir.


Terazi Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Parıltı bugün tanrılardan nektar gibi damlıyor Terazi. Gezegen yöneticiniz Venüs, şu anda dördüncü güneş evinizde dönüyor ve ortak varlıklardan oluşan güneş sekizinci evinizde elektrikli Uranüs ile üçgen şeklinde bağlanacak. Sürpriz bir ikramiye, telif hakkı çeki, komisyon veya uzlaşma, siz ve eşsiziniz için birdenbire ortaya çıkabilir – ruhlarınızı tavana uçurabilir! Ev veya aile konusunda – özellikle krediler veya ipotek konusunda – bir atılım umuyorsanız, bu yaklaşıyor olabilir! İkiniz yatırımlarınızı ve servetinizi genişletmeye hevesliyseniz, bu doğru olabilir. Bunun tezahür etmesinin başka bir yolu da, kapalı kapılar ardında biraz risk almaya karar vermenizdir.


Akrep Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, teleskopunuzu alın ve bugün yıldızlara nişan alın çünkü onlar size doğru bakıyor ve gülümsüyorlar! Büyüleyici zevk, uyum ve güzellik gezegenimiz Venüs, göklerde oldukça iyi bir konuma sahiptir ve elini gökyüzünün ötesinde, güneşin yedinci ortaklık evinizde bulunan alıngan Uranüs’e uzatacaktır. Bu, bir arkadaşınızın birdenbire uzun süreli ilişki potansiyeli olan birini tanıtabileceği veya hatta sizden her zaman hoşlandığını söylemek için öne çıkabileceği anlamına gelir. Kararlıysanız, siz ve bir partner, büyük bir umuda veya hayale ulaşmak için bir ekip olarak çalışmaya kararlı olduğunuzu fark edebilirsiniz. Biriyle tanışmanın eğlenceli bir yolu, en sevdiğiniz uğrak yerlerini dolaşarak veya spontane bir seyahate çıkarak.


Yay Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bugün parti şapkanızı kapın, çünkü bu büyük bir kutlama gibi gelebilir! Güzellik ve zevk tanrıçası gezegenimiz Tatlı Venüs, uzayın derinliklerinde güç merkezi Uranüs tarafından serenatlanacak. Rutininizi sarsmak, işten erken çıkmak ve kendiliğinden eğlenmek için ani bir yaşam arzusuna sahip olabilirsiniz. Bekarsanız, kanınızda adrenalin dolaşan ani bir elektrik bağlantısı bulabilirsiniz! Sadece sıcak ve tutkulu bir ilişki olsa da, aynı zamanda en büyük cızırtılı anılarınızdan biri haline gelebilir. Anı kucaklayın ve keyfini çıkarın!


Oğlak Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, bugün tüm yılınızın en heyecan verici günlerinden biri olabilir. Zevk tanrıçamız gezegenimiz Tatlı Venüs, büyük uyandırıcı elektrik Uranüs ile bağlantı kuracak. Bu gezegenlerin her ikisi de dünya burçlarında uyumlu bir şekilde dönecek ve size arzu ettiğiniz tutku ve arzulara doğru daha kolay hareket etme şansı verecek. Güneşin ilk kimlik evinizdeki Venüs – burcunuz – güneş beşinci evinizdeki Uranüs’e gülümserken, konfor bölgenizden çıktığınızda, yeni bir şey denediğinizde ve hayata açık fikirli bir şekilde yaklaştığınızda romantizmin çiçek açtığını görebilirsiniz. perspektif.


Kova Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Evren size sarı tuğlalı yol Kova’ya doğru dans etme zamanının geldiğini söylüyor. Tatlı Venüs, gezegen yöneticiniz Uranüs ile muhteşem bir üçgen açı yapacak. Aniden, özellikle aileniz veya gayrimenkulünüzle ilgili büyük bir borç veya miras için onaylandığınızı öğrenebilir, bu da sizi neşeyle göklere çıkarır. Hiç yoktan olabilir, size ve size kutlamak için bir ve sadece bol miktarda verir. Henüz kredi limitlerine başvurmadıysanız, şansınızı artırmak için bugünün kozmik dalga boyunu kullanın.


Balık Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bugün melek kanatları üzerinde uçuyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Güneşin on birinci arkadaşlık evinizin içinde dönen Venüs, iletişim ve kısa mesafeli seyahatle ilgili güneş üçüncü evinizde elektrikli Uranüs ile üçgen açı yapacak. Partnerinizle bir söz vermeye veya bazı önemli şeyleri samimi bir şekilde tartışmaya hazır olduğunuzu hissedebilirsiniz. Bunun yerine, bugün veya önümüzdeki haftalarda kendiliğinden hızlı bir gezi planlama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Yakın veya uzak destinasyonlarda ikinizi de heyecanlandıran fırsatlar arayın. Bekarlar ayrıca sosyal medya aracılığıyla biriyle harika bir bağlantı kurabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.