Günlük Aşk Burç Yorumları 11 Aralık 2022

11 Aralık love Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 11 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Boğa Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyük fikirleriniz ve doğa ve evrenle derin bir bağlantınız olsa da, son zamanlarda kozmosta bir şeyler biraz “yanlış” görünüyor, Boğa. Bunun nedeni, kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür’ün şu anda genişleme ve uzun mesafeli seyahatle ilgili dokuzuncu güneş evinizde bir ön gölge aşamasında olmasıdır. Seyahat planlıyorsanız, tüm ördeklerinizi bir araya getirmek için hızlı bir şekilde harekete geçmeniz gerekebilir çünkü burada Aralık ayından Ocak ayına kadar büyük bir gerileme yaşayacaksınız. Bundan en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğinizi tartışmak için sevgilinizle oturun.


İkizler Burcu

11 Aralık 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Muhtemelen şu anda evrende biraz daha yavaş bir dalga boyunun olduğunu fark etmişsinizdir, İkizler. Bunun nedeni, gezegen yöneticiniz, akıl ve iletişimin kozmik habercisi olan zihinsel Merkür’ün güneş sekizinci evinizde kestirmeye hazır olmasıdır. Bir yandan, siz ve eşinizle ilgili varlıklar, anlaşmalar ve yatırımlarla ilgili gecikmeler fark ediyor olabilirsiniz veya siz ve sevgiliniz normalde yaptığınız kadar tatlı bir bağ kurmuyorsunuz. Aralık ve Ocak aylarındaki bir gerileme aşaması, bunları gözden geçirmenize neden olacaktır. O yüzden şimdilik aklınızı başınıza alın ve hemen konuşmanız gereken bir şey olup olmadığına karar verin.


Yengeç Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeçler, gökleri daha yavaş bir tempo ele geçiriyor. Bunun nedeni, kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür’ün gökyüzünde daha yavaş hareket etmeye başlamasıdır. Şimdi gölge öncesi aşamasında, Aralık ve Ocak aylarının çoğunu etkisi altına alacak bir gerilemeye doğru ilerliyoruz. Bu yaklaşan geçişten doğrudan etkileneceğinden, en önemli ortaklığınızla ilgili hangi kafa karışıklığının, gecikmelerin veya belirsizliğin ortaya çıktığını izleyin. Merkür, çoğunlukla güneş yedinci ilişkiler eviniz aracılığıyla geri hareket edecek. Bu nedenle, antenlerinizi şimdi açık tutun ve yakında neyin değişeceğini anlayabilirsiniz.


Aslan Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmik habercimiz zihinsel Merkür şu anda gölge öncesi evresi Leo’da. Aralık ve Ocak aylarının çoğunu gölgede bırakacak bir gerilemeye doğru adım adım ilerlerken, şu anda yavaşlayan veya yoldan çıkan şeylere dikkat etmek önemlidir. Bu yaklaşan dönem, en çok güneş enerjili altıncı istihdam evinizi ve üretkenliğinizi etkileyecek olsa da, bu aslında iyi bir şey çünkü programınız kişisel veya romantik yaşamınız için daha fazla zaman kazandıracak. Küçük şeyler için strese girmeyin. İşler kaçınılmaz olarak çatlaklardan düştüğünde zevk peşinde koşmak için önceden plan yapın.


Başak Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, hayatınızı, zihninizi ve programınızı ele geçirmeye başlayan yavaş tempoya dikkat edin. Bunun nedeni, gezegen yöneticiniz olan zihinsel Merkür’ün gölge öncesi aşamasında zaten yavaşlıyor olmasıdır. Aralık sonu ve Ocak ayının kaçınılmaz olarak en önemli yönü olacak olan gerilemeye doğru sürünürken, hayatınızda değişmekte olan şeylere dikkat edin. Kozmik habercimiz, çoğunlukla gerçek aşk, flört, çocuklar ve tutkuyla ilgili güneş beşinci evinizden geri ticaret yapacak, bu nedenle bu temaların tümü önümüzdeki haftalarda gözden geçirilecek. Bazılarınız için eski sevgililer ya da geçmişteki insanlar geri dönebilir.


Terazi Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, duygularınız ve sezgileriniz size son zamanlarda bir şeylerin değişmek üzere olduğuna dair sinyaller veriyor. Bunun nedeni, kozmik haberci gezegenimiz ve zihnin ve iletişimin yöneticisi olan zihinsel Merkür’ün ev, aile ve evcillikle ilgili dördüncü güneş evinizin derinliklerinde dönmesidir. Bununla birlikte, bunun ötesinde, Aralık ve Ocak aylarının sonlarına hakim olacak yaklaşan bir gerilemeye yaklaşırken, son zamanlarda resmi olarak gölge öncesi aşamasına başladı. Özellikle eşinizle veya önemli bir başkasıyla yaşıyorsanız, neyin “yanlış” göründüğünün farkında olun.


Akrep Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, son zamanlarda bir kasırga gibi fikirler üretiyorsunuz. Bununla birlikte, burada veya orada ortaya çıkan hafif bir gecikme veya kafa karışıklığı da fark etmiş olabilirsiniz. Eşinizle iletişimsizlik de biraz yavaş yavaş devreye giriyor olabilir. Bu birbirinizi sevmediğinizden değil – sanki bir şekilde fikirlerinizi veya düşüncelerinizi net bir şekilde duymuyorlarmış gibi. Bunun nedeni, zihinsel Merkür’ün şu anda güneş üçüncü iletişim ve kısa mesafeli seyahat evinizde gölge öncesi aşamada olmasıdır. Gerileme, Aralık sonu ve Ocak aylarını bastıracak. Yani, şu anda herhangi bir şey ters görünüyorsa, derin bir nefes aldığınızdan ve akışa devam ettiğinizden emin olun.


Yay Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mental Merkür yine göklerde haber yapıyor Yay burcunda. Nereye giderse gitsin ve ne kadar hızlı hareket ederse etsin, düşüncelerinize, ilişkilerinize ve hayatınıza yansır. Kozmik habercimiz artık bir gölge öncesi aşamada yavaşladığından, Aralık ve Ocak ayının sonu boyunca geri hareket edeceğinden, muhtemelen aniden daha yavaş bir hızın hakim olduğunu fark etmişsinizdir. Bu, ağırlıklı olarak güneş enerjili ikinci evinizde gerçekleşecek, bu da sizin ve eşinizin para meseleleriyle ilgili gecikmeler yaşamanıza veya eşyalarınızı kaybetmenize ve yanlış yere koymanıza neden olabilir. Bekarlar da büyük olasılıkla aşkla ilgili ahlak ve değerlerini yeniden değerlendiriyor olabilir.


Oğlak Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni olan zihinsel Merkür ile, güneşteki ilk kimlik ve burç evinizde dans ederek, muhtemelen birçok yeni fikir üretiyorsunuz, Oğlak. Bununla birlikte, o şimdi gölge öncesi bir aşamadadır, bu nedenle yaşamın daha yavaş temposunu şimdiden fark ediyor olabilirsiniz. Aralık ve Ocak ayının sonundaki resmi gerileme sırasında önemli ölçüde karşı karşıya kalacağınız için, bu süre zarfında yanlış anlaşılan, yanlış görünen veya ertelenen her şey hakkında antenlerinizi açık tutun. İlişkileriniz de büyük olasılıkla bazı analizler için hazır olacak.


Kova Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, son zamanlarda hayallerin her yerdeydi. Bunun nedeni, akıl ve iletişimin kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür’ün sezgi ve bilinçaltına ait güneş on ikinci evinize büyük güç ve dikkat vermesidir. Ancak, hepimiz Aralık ve Ocak aylarının sonlarına hakim olan bir gerileme yaşayacağımız için şu anda bir gölge öncesi aşamada yavaşlıyor. İçgüdüsel önsezilerinizin bir tahterevalli gibi değişmeye devam ettiğini hissediyorsanız veya bir dakika ilişkiniz hakkında bir şeyler anladığınızı düşünürken sonraki an emin olamıyorsanız, bu zamanı derin bir ruh yansıması için kullanın.


Balık Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Muhtemelen sosyal çevrenizde bir şeylerin ters gittiğini fark etmişsinizdir, Balık. Bir yandan, planlar yapıyor olabilirsiniz ve sonra insanlar iptal ediyor veya dökülüyor olabilir veya aniden eski arkadaşlarınızdan veya eski sevgililerinizden haber alıyor veya onlarla karşılaşıyor olabilirsiniz! Bekarlar için, çevrimiçi buluşma isabet aldı veya ıskalandı – bir an harika birini bulduğunuzu düşünürsünüz ve sonra onun sadece bir yayın balığı olup olmadığını merak edersiniz! Bunun nedeni, kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür’ün şu anda solar onbirinci evinizde bir ön gölge aşamasında olmasıdır. Aralık ve Ocak aylarının sonlarına hakim olacak uzun ve biraz kafa karıştırıcı bir gerilemeye hazırlanın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.