Günlük Aşk Burç Yorumları 1 Ocak 2023

1 Ocak love Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 1 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

1 Ocak 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2023, konu aşk departmanına geldiğinde bir patlama ile başlayacak, Koç burcu. Bir yoğunluk girdabına hazır olun! Bunun nedeni, tatlı aşk ve güzellik tanrıçamız Venüs’ün güç merkezi Pluto ile tam olarak yakınlaşmasıdır. Bu, mevcut ilişkilere baharat, arzu, yakınlık ve coşku katarak muazzam bir tutku getirebilir ve aynı zamanda yakın ve kişisel olmaya yönelik ezici bir talep getirebilir. Ancak, aynı zamanda ölümcül çekicilikleri de beraberinde getirebilir. Bekarsanız, yeni biriyle karmik bir karışıklığa veya ilişkiye girebileceğinize dikkat edin. Çiftlerin bulabileceği diğer zorluklar, güç mücadeleleri ve şimdi ortaya çıkan kontrol sorunlarıdır. Bu enerjide aşırı hassasiyetle gezinmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Boğa Burcu

1 Ocak 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2023’e doğru ilerlerken, yıl şimdiden aşk hayatınıza yoğun haberler getiriyor Boğa. Bunun nedeni, gezegen yöneticiniz, tatlı tanrıçamız Venüs’ün, güç merkezi Pluto ile kavuşumda birleşmesi. İster bekar ister bağlı olun, tutku, yakınlık ve birlik için ezici bir arzuya sahip olacaksınız. Bekarsanız, özellikle benzersiz, egzotik veya farklı bir geçmişe sahip birine açıksanız, hayatınızı kökten değiştirecek karmik bir aşık olan biriyle bile yolunuz kesişebilir. Yine de, siz ve sevgiliniz kayalık bir yoldaysanız, bugün biraz sürtüşmenin patlak vermesini bekleyin.


İkizler Burcu

1 Ocak 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2023 aşk hayatınız söz konusu olduğunda patlama ile başlıyor, İkizler! Karmik bir sevgili bugün yolunuzdan geçebilir! Tanrıça gezegenimiz tatlı Venüs göklerde dans ederken, güneşin sekizinci yakınlık evinizde güç merkezi Pluto ile birlikte birleşecek. Herkes beden, kalp ve ruhta olan bir birlikteliği özleyecek. Şu anda bulunan veya başlayan herhangi bir yeni ilişki, cızırtılı tutku, delicesine delicesine tutkunluk ve açlıkla anlık bir çekim gibi gelebilir. Bu bağlantı sizi en derin seviyelerde dönüştürebilir. Bununla birlikte, sizi karanlık tarafınıza iten, travmaları veya özünüzdeki yaraları açığa çıkaran bir birliktelik de olabilir.


Yengeç Burcu

1 Ocak 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2023, ilişkilerinizde büyük bir yoğunlukla başlıyor Yengeçler. Bunun nedeni, tatlı tanrıça gezegenimiz Venüs’ün ileriye doğru dans etmesi ve güneşin yedinci taahhüt evinizde sizden gökyüzünün karşısındaki güç merkezi Plüton ile tam bir kavuşumda birleşmesi. Gerçek bir partnerle birleşmek, sizi özüne kadar tatmin eden bir bağlantı talep ederken, ruhunuzun derinliklerinden haykıracaktır. Kişisel ve romantik hayatınızda ya hep ya hiç duygularına kapılın. Bekarsanız, anlamsızca hiçbir şeye karışmamak en iyisidir. Sonunda pişman olabilirsin.


Aslan Burcu

1 Ocak 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yeni bir yıla girerken, 2023 aşk hayatınız için şimdiden yumruklarını hazırlıyor Leo. Bu enerji, yüzleşmeniz için büyük bir iyi – veya ezici – dram getirebilir. İlişkileriniz söz konusu olduğunda biraz alıngan tutkudan hoşlansanız da, öfke veya drama için aç kalmaya meyilli değilsiniz. Bugünün enerjisi ileri geri sallanabilir! Bunun nedeni, tatlı tanrıça gezegenimiz Venüs’ün gölgelerin arasından kayması ve yukarıdaki göklerde Pluto ile tam kavuşumda birleşecek olmasıdır. Bu sizi bir başkasıyla – beden, zihin, ruh – birleşmek için doyumsuz bir arzuyla doldurabilir. Bu zamanda yapılacak en iyi şey, ihtiyaçlarınızı ve arzularınızı ve sizi anlayan ve size saygı duyan birine kendinizi gerçekten nasıl açabileceğinizi değerlendirmektir.


Başak Burcu

1 Ocak 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2023 ilişkiler için güzel bir yıl olacak, ancak bugün yön bulmak için zorlu bir enerji olan Başak ile başlıyor. Aşk ve evlilik tanrıçası gezegenimiz Tatlı Venüs, gökyüzünde süzülüyor ve şimdi romantizm ve bereketle ilgili beşinci evinizde dönmekte olan, dönüşüm ve yeniden doğuş gezegeni Pluto ile tam bir kavuşumda birleşecek! Bir yandan bu, yoğun tutku ve her zamankinden daha yakınlaşma için beş yıldızlı bir gün getirebilir, ancak bu yalnızca aynı sayfadaysanız ve birbirinize tüm kalbinizle güveniyorsanız gerçekleşir. Uyum içinde değilseniz, güç mücadeleleri ve patlayıcı öfke kapınızın önünde olabilir, özellikle de biriniz sınırları aştıysa.


Başak Burcu

1 Ocak 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2023 ilişkiler için güzel bir yıl olacak, ancak bugün yön bulmak için zorlu bir enerji olan Başak ile başlıyor. Aşk ve evlilik tanrıçası gezegenimiz Tatlı Venüs, gökyüzünde süzülüyor ve şimdi romantizm ve bereketle ilgili beşinci evinizde dönmekte olan, dönüşüm ve yeniden doğuş gezegeni Pluto ile tam bir kavuşumda birleşecek! Bir yandan bu, yoğun tutku ve her zamankinden daha yakınlaşma için beş yıldızlı bir gün getirebilir, ancak bu yalnızca aynı sayfadaysanız ve birbirinize tüm kalbinizle güveniyorsanız gerçekleşir. Uyum içinde değilseniz, güç mücadeleleri ve patlayıcı öfke kapınızın önünde olabilir, özellikle de biriniz sınırları aştıysa.


Terazi Burcu

1 Ocak 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yeni yıla yumuşak ve tatlı bir havayla başlamak isterken 2023, ilişkileriniz için bir kasırga ile başlıyor, Terazi. Bunun nedeni, gezegen yöneticiniz, tatlı tanrıçamız Venüs’ün mükemmel bir kavuşumla güç merkezi Pluto’nun kalbine doğru dans etmesidir. İster bekar ister bağlı olsun, herkes kalp meselelerinde “ya hep ya hiç” hissedecek. Bu, en aşırı ve temel seviyelerde birleşmeyi arzularken, yakın ve kişisel olarak kucaklaşmanızı teşvik edecektir. Yine de, biricik olanınızla zorlu bir bölgedeyseniz, son derece tetiklenmiş ve duygusal hissedebilirsiniz. Etkileşim kurma biçimlerinize ve oluşturduğunuz kalıplara dikkat edin.


Akrep Burcu

1 Ocak 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2023’ün ilk günü Akrep’e girerken yoğunluğu bekleyin. Bunun nedeni, tanrıça gezegenimiz tatlı Venüs’ün ötedeki göklerde gezegen eş-yöneticiniz Pluto ile tam ve mükemmel bir birliktelik içinde dans etmesidir. Karşı konulamaz bir cinsel çekicilik yayıyor olacaksınız, özellikle de bunu zekanız veya iletişiminiz yoluyla kullandığınızda. Kalbin tüm meselelerinde “ya hep ya hiç” hissedeceksin! Bir yandan, siz ve sevgiliniz baş başa biraz zaman geçirebilirseniz, birbirinizi memnun etmek ve özellikle yakınlaşmak için yoğun bir arzu hissedeceksiniz. Yine de, sürtüşme hissediyorsanız, bu dramatik bir şekilde patlak verebilir. Şu anda fikirleriniz, sözleriniz ve komutlarınız söz konusu olduğunda da müthiş bir etkiye sahip olduğunuzu bilin.


Yay Burcu

1 Ocak 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2023, göklerden yankılanan bir davul gibi ilişkilere ateş getirir, Yay burcu. Bunun nedeni, aşk ve güzellik tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs’ün göklerde dönmesi ve güç merkezi Pluto ile tam bir kavuşumda birleşecek olmasıdır. Bu, herkesin ya hep ya hiç birliği arzusunu artıracaktır. Bekar veya bağlı olmanıza bakılmaksızın, bu enerjiyi akıllıca yönlendirdiğinizden emin olun. Para ve kaynaklarla ilgili durumlar, sizin veya eşinizin harcama alışkanlıklarıyla ilgili olarak da aklınızda olabilir.


Oğlak Burcu

1 Ocak 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2023, ilişkilerde gezinmeniz için potansiyel olarak yoğun veya değişken bir enerji ile başlıyor, Oğlak. Bunun nedeni, romantizm ve cazibe tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs’ün, şu anda kimlik ve burçla ilgili ilk güneş evinizde dönmekte olan güç merkezi Pluto’nun kalbinin merkezinde dans edecek olmasıdır. Arzularınızla ilgili, özellikle de samimi yaşamınız ve ilişkilerinizle ilgili olarak ya hep ya hiç enerjisine hazırlanın. Bekarların ayrıca hayatlarını sonsuza dek değiştirebilecek bir ikiz alevle veya karmik bağlantıyla tanışma şansı son derece yüksektir.


Kova Burcu

1 Ocak 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmos dönüp sizi 2023’e davet ederken, ilişkileriniz için büyük haberler var Kova. Şu anda size gelebilecek sezgisel mesajlara dikkat edin. Bunun nedeni, aşk ve zevk tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs’ün, tüm gezegenlerin en yoğunu olan güç merkezi Pluto ile tam bir kavuşum içinde dans edecek olmasıdır. Kapalı kapılar ardında biricik sevgilinizle doymak bilmez bir tutku yaşama fırsatınız olabilir. Ancak bu aynı enerji, ister tek ister bağlı olun, sizi aşk gibi bir skandala sürükleyebilir. Özellikle yeni bir yıla başlarken, geri tepmeye neden olabilecek hiçbir şey yapmayın.


Balık Burcu

1 Ocak 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2023’ün ilk günü, kişisel yaşamınıza kozmik yoğunlukta bir kasırga getiriyor Balık. Bunun nedeni, romantizm ve güzellik tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs’ün, güneş onbirinci evinizde güç merkezi Pluto ile tam bir kavuşumda birleşecek olmasıdır. Bir arkadaşınızla veya ağınız aracılığıyla tanıştığınız biriyle ani bir manyetik çekim yaşayabilirsiniz. Karşı koyamayacağınız veya kaçamayacağınız ani bir kimyaya sahipmişsiniz gibi gelebilir. Bağlıysan, başka birinin kollarında dans etme. Eğer yaparsan bu ilişki seni mahvedebilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.