Günlük Annelik Burç Yorumları 9 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 9 Aralık Cuma gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Özel projenizde ilerleme kaydetmek için harika bir gün. Kendi boynuzunuzu çok fazla çalmaya direnirseniz daha da ileri gideceksiniz. Diğer insanların bunun kendi fikirleri olduğunu düşünmelerine izin verirseniz, fikri mükemmel bulacaklar.


Boğa Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bebeğinizle kaliteli zaman geçirirken kendinizi şımartmak için harika bir gün. Birlikte bir çocuk oyununa veya konserine katılarak onları bir kültürle tanıştırın. Ya da alışveriş merkezinde yeni kıyafetler denerken biraz gülün.


İkizler Burcu

9 Aralık 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Dayanabileceğiniz çok fazla ‘Dick ve Jane ile Eğlence’ var. Entelektüel ilhama ve biraz romantizme ihtiyacın var. Diğer yarınızla bir tiyatro performansına, konferansa veya başka bir etkinliğe katılın, sonra oradan devam edin.


Yengeç Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İşler planladığınız gibi gitmeyebilir, bu da bebeğinizi üzebilir. Huzursuz olmak için gerçekten bir sebep olmadığını bilmelerini sağlayın. Dört gözle bekleyeceğiniz başka günler ve parka ve oyun alanına başka geziler olacak.


Aslan Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Alışveriş merkezine gidiyorsanız harika bir alışveriş günü sizi bekliyor. Harcamaları makul sınırlar içinde tutmaya daha yatkınsınız – bu da sıcak bir pazarlık için gözünüzü hiçbir şekilde küçültmez. Erkek, şık bulgularınıza bayılacak.


Başak Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, bir partnerle alışveriş yapmak için iyi bir gün. Özellikle büyük biletli bir öğeye bakıyorsanız, iki kafa birden daha iyi olacaktır. Katkınız, çok değerli olan mantık ve analiz yeteneğiniz olacaktır.


Terazi Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün oldukça kararsız hissettiğinizi fark edebilirsiniz. Bebek süzme şeftalileri mi yoksa süzme armutları mı tercih eder? Çok uzun süre tereddüt etmeyin; sonunda önlerine ne konursa onunla mutlu olacaklar.


Akrep Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Önemli bir kararın artılarını ve eksilerini tartıyor olabilirsiniz. Bu, diğer insanlarla fikir alışverişinde bulunmak için iyi bir gün. Mümkün olduğu kadar çok bilgi toplar ve sonra bunun üzerinde uyursanız, cevap net olabilir.


Yay Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Diğerleri bugün cevaplar için size bakıyor, bu yüzden hazırlıklı olun. Hava berbat olabilir ve çocuklar ve çete kendi başlarına ne yapacaklarını bilemezler. Yeni iç mekan oyunları için önerilerde bulunmak için hayal gücünüzü kullanın.


Oğlak Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yeni bir projeye başlamak için iyi bir gün. Hırslarınızı ateşleyen yeni zorluklar getirecek. Bugün takdir edilmeyeceği için, yetkili birinin kafasını aşma. Başarı senin olabilir.


Kova Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Etraftaki en havalı anne olduğunu kanıtlamak için başka bir gün. Ufaklığa nasıl yapıldığını gösterin: insanları oldukları gibi kabul edin ve bırakın kendi işlerini yapsınlar. Arkadaşlarının seninle takılmayı sevmesine şaşmamalı. Aferin annecik!


Balık Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir yol seçmen gereken bir zaman gelir. Sadece iki seçenek arasında çok uzun süre gidip gelebilirsiniz. Bugün işinizi veya sağlığınızı etkileyen bir karar vermek için iyi bir gün olabilir. O zaman buna bağlı kal.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.