Günlük Annelik Burç Yorumları 8 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 8 Aralık Perşembe gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu evcil hayvan projesine başlamak için iyi bir gün. Daha önce zor olan veya engellenen şeyler artık sorunsuz bir şekilde akıyor. Ufaklıktan odasını toplamasını isteseniz bile işbirliği yapmak kolaydır. Sadece sor.


Boğa Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün biraz egzersiz yapmak ruh halinizi hafifletecek ve size biraz enerji verecektir. Çocuk kreşteyken neden biraz kardiyo ya da Pilates için kayıt olmuyorsun? Onlardan biraz uzaklaşmak sana iyi gelecek.


İkizler Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün yaratıcı bir hareket başlatabilirsiniz. Tyke ve arkadaşlarının boyaları, parıltıları ve çıkartmaları çıkarmasını sağlayın. Onları en iyi şaheserlerini yaratmaya teşvik edin, ardından adil olmak için her çocuğa bir ödül verin.


Yengeç Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ev içi mutluluk, elde edilmesi zor görünebilir, ancak gerçekten elinizin altındadır. Ne kadar “evden gurur duyuyorsanız”, bırakın erkek çocuk oyuncakları dağıtsın ve kedi koltukta tüy bıraksın. Bugün biraz kafa karışıklığı ruha iyi geliyor.


Aslan Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu gün parlak ama dengeli olma potansiyeline sahip. Ufaklığa büyük bir doğum günü partisi vermek gibi pek çok fikriniz olacak. Yine de, düzenlemelerinizi yaparken bütçenizi de aşabileceksiniz.


Başak Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün ‘hayır’ demek zor olacak, özellikle erkek ‘sahip olmaları gereken’ bir şey için yalvardığında. Pes etmek ve maliyeti unutmak cazip geliyor. Onlara gerçek değer hakkında ders vermek daha iyi bir plan olabilir.


Terazi Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, gerçekten zevk için gidebileceğiniz günlerden biri. Mümkünse kızlarla bir gezi planlayın. Öğle yemeğinde biraz alışveriş yapmak ve sohbet etmek programınızı tamamlar ve sizi evden uzaklaştırır.


Akrep Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün bir sosyal aktivist olmanız gerekebilir — bir parti başlatan kişi gibi. Ufaklıkların kabin ateşi var, bu yüzden bazı arkadaşlarını davet et. Biraz hayal gücü ile sezonun olayı haline gelebilir.


Yay Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Büyük bir plan yapmayı herkesten çok siz biliyorsunuz – ve bugün kendinizi aşabilirsiniz! Ufaklık için mümkün olduğunca çok eğlence ve kahkaha yaratmaya kararlısınız. Bugün en çılgın hayalinizin ötesinde başarılı olacaksınız.


Oğlak Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İş bugün sizi zıplatıyor, ancak bir yere varıp varamayacağınızdan emin değilsiniz. Şimdilik sorun değil; elinizden gelen en iyi şekilde elinizdeki görevlerle ilgilenin. Yakında hak ettiğiniz ve istediğiniz takdiri alacaksınız.


Kova Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Başkaları düpedüz uçarı olma eğilimindeyken, sağduyulu olmak sizi bugün topraklanmış halde tutacaktır. Bir roketçi ya da derin deniz dalgıcı olmaya çalışmaktan caydırmak zorunda kalabilirsiniz. Onları sakinleştirirken sakin ol.


Balık Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün diğer annelerle ve başka yerlerde olumlu ilişkiler kurmaya odaklanın. Olumsuz etkileri olan ve kaçınılması gereken insanlar var. Sadece üzüldüklerinizle değil, sıcak, cömert insanlarla ilişkiler kurun.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.