Günlük Annelik Burç Yorumları 7 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 7 Aralık Çarşamba gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Eğer ilerlemeye çalışırsan, bugün sadece geride kalırsın. Paradoksal olarak, yavaşlamak daha fazlasını başarmanıza yardımcı olur. Ve çocuk, ikiniz de şeritte yürüyüşe çıktığınızda daha yavaş bir tempoyu takdir edecektir.


Boğa Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu senin ve erkek çocuğunun etrafındaki güzellikleri takdir etmesi için güzel bir gün. Dışarı çıkın ve kar tanelerindeki desenlere, gökyüzündeki ağaçlara, mağaza vitrinlerindeki vitrinlere – canınızın çektiği her şeye hayret edin.


İkizler Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün başlamak istediğiniz milyonlarca projeniz var. Ama bir iki tanesini seçip bitirmek daha verimli olabilir. Ve muhtemelen uğrayacak arkadaşlarınız için zaman bırakmak isteyeceksiniz.


Yengeç Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Sen harika bir aşçısın ve bugün, beceri ve bilginden bazılarını aktarma günü. Küçüklerinizin bir yumurta çırpmasına veya biraz hamur açmasına izin verin. Bu küçük eller, eğlenceli kurabiye veya bisküvi şekillerini kesmeye bayılacak.


Aslan Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir iradenin olduğu yerde bir yol vardır. Hedeflerinize ulaşabilirsiniz, ancak bunun için mali stratejinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Bugün ne yapacağınızı bilecek içgörüye sahip olacaksınız. Sezginizi takip edin.


Başak Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Sen jonglörlükte bir şampiyonsun. Çok fazla top veya blok değil, aynı anda çok sayıda görev. Bugün havada kaç tane top tutabileceğinize kendi kendinize bile şaşıracağınız bir gün. Ve kimseyi hayal kırıklığına uğratma!


Terazi Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Biraz kendi kendine yeterlilik pratiği yapmak için iyi bir gün. Alışveriş merkezine gitmek veya bir arkadaşla öğle yemeği yemek daha eğlenceli. Ancak bugün, yalnız uçarsanız daha fazlasını yaptığınızı göreceksiniz, bu da daha sonra sosyalleşmek için daha fazla zaman bırakacaktır.


Akrep Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Planlama becerileriniz, çocuğunuzun yardımına koşuyor. Çocuğunuzun bir sonraki doğum günü partisi için fikir bulmasına yardımcı olun. Ekibin geri kalanının ne tür oyunlar oynamak istediğini ve ne zaman oynamak istediğini birlikte anlayabilirsiniz.


Yay Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir nefes almaya ihtiyacınız var – kelimenin tam anlamıyla. Neden bir Annem ve Ben yoga dersine kaydolmuyorsunuz? Erkek çocuk onları büyük esneklikleriyle büyülerken siz nefes alma teknikleri ve asanalar üzerinde çalışacaksınız. Ne komik!


Oğlak Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Küçüğünüzü o blok kuleyi inşa ederken izleyin, işe yaramazsa sadece parçaları toplayın ve baştan başlayın. Aynı dürtü ve kararlılık kombinasyonunu bugün kendi avantajınıza kullanabilirsiniz.


Kova Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğunuzun bugün farklı bir gündemi olduğunu fark edebilirsiniz. Sağlıklı ve lezzetli bir öğle yemeği yemelerini istiyorsunuz. Bolonga ve Twinkies karşılığında başka bir çocukla takas etmek istiyorlar. Uzlaşma çağrılır.


Balık Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yap şunu! Denemeyi düşündüğünüz yeni bir şey varsa, şimdi tam zamanı. Olabilecek en kötü şey, ‘hayır’ veya ‘şimdi değil’ almanızdır. Ve eminim ki çocuk sizi kocaman bir kucaklamayla teselli edecektir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.