Günlük Annelik Burç Yorumları 6 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 6 Aralık Salı gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

6 Aralık 2022 Salı Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün başaracak çok şeyin var, o yüzden harekete geç. Bu yapılacaklar listesinin mümkün olduğunca çoğunu halletmek isteyeceksiniz. Söz verildiği gibi çocuğu parka götürmek gibi daha hafif yükümlülükler için zaman ayırın.


Boğa Burcu

6 Aralık 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, pek çok işi halletmek gibi, masanızı temizlemek için iyi bir gün. Ne kadar olağanüstü bir iş ahlakına sahip olduğunuzu göstermekle kalmayacak, aynı zamanda çocuk için alışverişe gitmeniz için size biraz zaman kazandırabilir.


İkizler Burcu

6 Aralık 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir aile üyesinin açık sözlü konuşması sizinkine pek uymayabilir. Ama biraz düşünürsen, sana söylediklerinde bazı gerçekler var. Konuyu daha derinlemesine araştırdığınızda, sizinle açık oldukları için memnun olacaksınız.


Yengeç Burcu

6 Aralık 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu büyük temizlik için harika bir gün. İş üzerindeki daha az baskı, zaman bulmanın daha kolay olduğu anlamına gelir. Çocuğun battaniyesindeki veya kot pantolonundaki o küçük leke veya yırtık gibi şeyler için artık bir kartal gözünüz var.


Aslan Burcu

6 Aralık 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün her zamankinden biraz daha içe dönük olabilirsiniz. Bir süre kabuğunuza çekilmeniz gerekiyorsa sorun değil. Tyke, çeteyle meşgul olmalarını sağlamak için her zaman pek çok şey bulabilir. Sakin ol.


Başak Burcu

6 Aralık 2022 Salı Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Zaman boşa gidiyor, çünkü gerçekten yeni bir projeye önde başlamak istiyorsunuz. İhtiyacınız olan kaynaklar sizin için mevcut olacağından, bunu yapmak için iyi bir gün. Sunulan tüm yardımı kabul ettiğinizden emin olun.


Terazi Burcu

6 Aralık 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Dinleme becerilerinize bugün ihtiyaç var. Bir iş arkadaşınızın bazı sorunları üzerinizden atması gerekebilir. Ya da erkek çocuk bir kreş olayıyla ilgili telaş içinde olabilir. Sakin sağduyunuz herkesin daha iyi hissetmesine yardımcı olur.


Akrep Burcu

6 Aralık 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Artık sizin için çok küçük bir detay yok. Başkalarının kaçırdıklarını anladığınızda patron buna bayılacak. Dedektif becerileriniz bir zam sağlayabilir! Yulaf ezmesinde kuru üzüm sevmediklerini hatırladığınızda, çocuk memnun olacaktır.


Yay Burcu

6 Aralık 2022 Salı Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yetkili insanlar bugünlerde biraz eli ağır görünebilir. Bağımsız çizginizi göstermenin zamanı değil. Bir takım oyuncusu olabileceğinizi gösterin ve mizah anlayışınızı koruyun. İyi idare edeceksin.


Oğlak Burcu

6 Aralık 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün bu kadar aklı başında ve ayakları yere basan olman iyi bir şey. Saçma sapan bir plandan caydırıcıyı konuşmak zorunda kalabilirsin. Bir süper kahraman gibi giyinebilmeleri, uçabilecekleri veya yüksek binalara tırmanabilecekleri anlamına gelmez!


Kova Burcu

6 Aralık 2022 Salı Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Deney, bugünün anahtarı olacak. Bebeğiniz bir şeyi yapmanın en iyi yolunu bulmaya çalıştığında, ona biraz rehberlik edin. Yine de çok fazla değil, çünkü kendi başlarına pek çok farklı yaklaşımı denemeliler.


Balık Burcu

6 Aralık 2022 Salı Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

“Eskiyi bırak, yeniye gir.” Bebeğinizin en sevdiği oyuncaklar söz konusu olduğunda, bugün bu iyi bir tavsiye. Onları asla bağış yapılacaklar çantasına koyamayacaksınız, orası kesin, bu yüzden bunun yerine depolama çözümlerine odaklanın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.