Günlük Annelik Burç Yorumları 5 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 5 Aralık Pazartesi gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ufaklığınızın zevkine göre eğlenceli bir ruh halindesiniz. Sadece horsy veya kıkırdamalarına neden olan başka bir oyun oynayabilirsiniz. Günün sonunda, diğer yarınızın hayal gücünü gıdıklamaya daha çok niyetlisiniz.


Boğa Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün işteki o güç mücadelesinden uzak durmaya çalışın. Kimin gıpta ile bakılan bir pozisyon alacağı konusunda bir mücâdele potansiyeli var. Soğukkanlı kafalar galip gelecek ve siz bu dinginliği nasıl koruyacağınızı biliyorsunuz.


İkizler Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Gittiğiniz neredeyse her yerde sizinle aynı fikirde olan insanlarla tanışabileceğiniz türden bir gün. Benzin pompasında veya oyun grubunda başka bir anneyle sohbet etmeye başlayın ve yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Onu karşılama çayı ve pastası için davet edin.


Yengeç Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün çok iyi bir arkadaş olmayı dileyebilirsin. Fırına zincirlenmiş olabilirsin, fırında satış sözü verdiği kekleri hazırlayabilir veya başka bir iyilik yapabilirsin. İyiliğine karşılık verecek arkadaşların olduğu için mutlu ol.


Aslan Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ufaklığınızın ayıracak yaratıcılığı var. Onları sanat projeleri, şarkı veya dans yoluyla göstermeye teşvik edin. Elbette, tomurcuklanan çabalarını gölgede bırakmadığınız sürece, kendi yetenekleriniz onlara ilham verecektir.


Başak Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Her gün olduğu gibi bugün de bir plan yapmak iyidir — çok katı olmadığı sürece. İşleri ne kadar dikkatli planlarsanız planlayın, çocuğunuzun her şeyi alt üst edecek başka fikirleri olacağından emin olabilirsiniz. Akışa bırakın, ikiniz de günün tadını çıkarın.


Terazi Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ayrıntılar bugün düşündüğünüzden çok daha az önemli. Küçük şeylere daha az, daha büyük hedeflerinize ulaşmaya daha çok odaklanın. Ayrıca yakın bir anne-arkadaşınıza daha parlak bir büyük resim görmesi için ilham verebilirsiniz.


Akrep Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Genelde muhafazakar bir tarzınız var ama bugün biraz gösterişli giyinebilirsiniz. Aşırıya kaçmadığın sürece sorun yok. Diğer anneler gibi giyinirseniz bebeğiniz çok daha mutlu olacaktır.


Yay Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Şarkıda kızlar sadece eğlenmek ister diyor — ve bugün siz de aynı fikirdesiniz! Uzun bir öğle yemeği ya da kahve molası ya da diğer doğaçlama buluşmalar için birkaç arkadaş toplayın. Bugün en iyi parti fikirlerine sahipsiniz, bu yüzden onlar da sizi takip etmelidir.


Oğlak Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, parayla ilgili birkaç şeyi netleştirmek için iyi bir gün, özellikle de hesaptaki tek isim sizinki değilse. Kağıda kalem koyun ve bazı hesaplamalar yapın, gerekirse daha yaşlı ve daha bilge birini arayın.


Kova Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Patronunuzun veya başka bir sorumlunun bugün farklı bir gündemi olduğunu fark edebilirsiniz. Herhangi bir güç mücadelesini savuşturmak için ünlü uzak durma güçlerinizi kullanın. Hepsinin üzerine çıkın ve ortada yakalanmazsınız.


Balık Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ufaklık o yeni bebeği ya da oyunu alamamak dünyanın sonuymuş gibi davrandığında gülseniz mi ağlasanız mı bilemiyorsunuz. Tabii ki değil. Duygularını doğrulayın, ancak tüm dramaya kapılmayın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.