Günlük Annelik Burç Yorumları 31 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 31 Aralık Cumartesi gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün bir ebeveyn veya kayınvalide ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Muhtemelen sadece bir süredir tyke görmediler ve bunu yapmaları gerekiyor. Bir ziyaret ayarlayamazsanız, bir telefon görüşmesi veya video alışverişi yeterli olacaktır. Bazı canlı değişimler bekleyin.


Boğa Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Arabanızda ya da otobüste yaşadığınızı hissettiğiniz günlerden biri olabilir. En azından oğlan, onları karate veya bale dersine ya da başka bir antrenmana götürmek için orada olduğun için mutlu olacak. Bu şekilde çok iyisin.


İkizler Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ne kadar neşelendirmeye çalışırsanız çalışın, bebeğiniz bugün huysuz bir ruh haline bürünebilir. Bazen iyi bir ağlamalarına izin vermek en iyisidir. Daha sonra kendilerini çok daha iyi hissedecekler ve yanlarında olduğunuz için mutlu olacaklar.


Yengeç Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Genellikle arka planda bir rol oynamaktan daha mutlu olsanız da, bugün tüm dikkatler üzerinizde. Tanıdığınız insanlar, ne kadar özel olduğunuzu bildirmek ve takdirlerini göstermek için yoldan çıkabilirler. Devam edin ve bu övgünün tadını çıkarın.


Aslan Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Başkaları, bugün yönetemeseniz bile liderlik etmek için büyük bir potansiyele sahip olduğunuzu görebilir. Bu becerileri çocuğunuzda beslediğinizden emin olun. Onlara, patronluk taslamaktan veya her zaman kendi yolunu çizmekten daha fazlası olduğunu gösterin.


Başak Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün bir aile toplantısı (veya iki veya üç) kaçınılmaz olabilir, bu nedenle çocuğunuzu bir akraba saldırısına hazırlayın. Belki de yanak çimdiklemesinden kaçmayı öğrenmeleri gerekiyor. Veya söylemek için o yeni şarkıyı uygulayın. Hazırlansalar iyi olur.


Terazi Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bazen başınızı eğmemeniz gerekir. Yukarı bakarsanız, bulunacak harika bir güzellik var. Siz ve çocuk bunu bugün keşfedeceksiniz — midilli gibi görünen bulutlar, kar tanelerindeki benzersiz tasarım.


Akrep Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Sen ve çocuğun bugün biraz üzüntüden kurtulmanız gerekebilir. Yeni bir restorana göz atmak için mükemmel bir zaman olabilir. Bazı canlı yemek masası tartışmalarına yol açacak başka bir ülkenin mutfağını deneyin.


Yay Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün derinlere inmek zorunda kalabilirsiniz. Kayıp oyuncak veya çöplük, kanepenin içinde o kadar uzakta olabilir ki, ortaya çıkarmak için büyük bir kazı yapmak gerekir. Ya da gerçek gözyaşı kaynağını bulmak için araştırma soruları sormanız gerekecek. Ama başaracaksın.


Oğlak Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün işler sorunsuz gitmeli, ama işleri kişisel algılamamayı hatırlarsanız daha da fazla. Sihirbazın, gösteriye yardımcı olmak için senin erkek arkadaşını seçmemiş olması aslında o kadar da önemli değil. Bırak gitsin ve gününüze devam edin.


Kova Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Evde düzeltilmesi gereken pek çok şey var ve bugün bunları halletmek için iyi bir gün olabilir. Kendi tamirci kadın becerilerinizi deneyebilirsiniz, ancak sınırlarınızı da bilin. Gerektiğinde bir profesyonele kaydolun.


Balık Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, eğlenmek için harika bir gün. Yemek kitaplarını çıkarın, önlüğü takın ve yola koyulun. Herkesi neşelendirecek bir gurme ziyafeti hazırlayacağınızdan emin olabilirsiniz. Çocuğun tabağına baharat koymayı unutma.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.