Günlük Annelik Burç Yorumları 30 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 30 Aralık Cuma gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün duygusal bir çıkışa ihtiyacınız var. Var gücünle şarkı söylemeyi veya bağırmayı dene (tek başına ve arabada camlar kapalıyken). Annelik görevlerine geri dönerken bu, işleri güzelce açıklığa kavuşturmalı.


Boğa Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Sosyal bir ruh hali içindesiniz – bu büyük olasılıkla mutfakta bazı hareketlere yol açacaktır. Mikserleri çalıştırın ve fırını ısıtın. Yakında her yerde miniklerinizin çok eğleneceği ikramlar olacak.


İkizler Burcu

30 Aralık 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Gerçekten aşağı indiğinizde, bugünü harcama dürtüsüne direnmek isteyebilirsiniz. Çocuğun bir şeye “ihtiyaç duyması” zor olacak, ancak daha sonra nakit paranızı elinizde tuttuğunuz için memnun olacaksınız. Yağmurlu bir gün için fazladan birkaç dolar saklayın.


Yengeç Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, yeni bir başlangıç ​​için mükemmel bir zaman. Belki iş yerinde yeni bir proje üstlenmek veya o harika işe başvurmak istersiniz. Ya da belki sadece tyke üzerinde yeni bir tarif deneyin. Bugün yeni bir yaklaşım bulmak tamamen size kalmış.


Aslan Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu sadece uzaya veya akvaryuma bakmak için harika bir gün. Rahatlamanıza ve pillerinizi şarj etmenize ve hatta derin düşüncelere dalmanıza yardımcı olacaktır. Yapabiliyorsanız, çocuklara denemelerini sağlayın – sadece hoşlarına gidebilir.


Başak Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugünün üzüntüsünü yenmenin en iyi yolu nedir? Bugün dışarı çıkın ve diğer insanlarla kaynaşın. Oyun alanında, parkta veya Annem ve Ben sınıfında sizinle tanışmak isteyen pek çok güzel anne var.


Terazi Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Rutininiz bozulabilir, ancak yine de harika bir gün olabilir. Çocuğun büyük çay partisi veya kukla gösterisinin sorun yaşaması veya başka bir küçük felaket olması ihtimaline karşı esnek kalın. Günü nasıl kurtaracağını biliyorsun.


Akrep Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün oturup derin sohbetler yapmak için mükemmel bir fırsat. Çocuğunuzdan, ejderhaların gerçekten var olup olmadığı veya Sünger Bob’un su altında nasıl nefes aldığı gibi ilgilerini çeken temel konuları paylaşmasını isteyin.


Yay Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün yapacak çok şeyiniz var, küçük çocuğunuz da öyle. Programlarınız çok uyumsuz olduğundan, kendi başlarına meşgul olmanın yollarını bulmalarına izin verin. Bağımsızlık geliştirecekler — iyi bir şey — ve siz bir ara vereceksiniz.


Oğlak Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, eldeki sorunlarla başa çıkmak için iyi bir gün. Bir iş arkadaşınızla bir yanlış anlaşılma hakkında yüzleşin ve her şey çözülecektir. Ya da çocuğa damlatmaz bardağı odanın diğer ucuna fırlatmanın tolere edilmeyeceğini bilmesini sağlayın.


Kova Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, bir egzersiz rejimine başlamak (veya yeniden başlamak) için harika bir gün. Neden çocuğu işin içine katmıyorsun? Sizinle mahallede koşabilir veya siz koşu bandındayken sizi eğlendirmek için suratlar yapabilirler. Kesinlikle eğlenceli olacak.


Balık Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğunuzun yaratıcılığını beslemenin ne kadar önemli olduğunun farkındasınız. Ancak bugün, kendi yaratıcılığınıza, özellikle de günlük veya şiir yazmak gibi solo bir etkinliğe odaklanmak için iyi bir gün olabilir. Canlanmış hissedeceksin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.