Günlük Annelik Burç Yorumları 29 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 29 Aralık Perşembe gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün eve bağlı olmayacaksınız, bunun yerine hareket halinde olacaksınız. Ayak işleri arasında, uzun süredir görmediğiniz bir komşunuzu ziyaret planlayın. Arayı kapatma ve ahmaklarınız için yeni bir bağ kurma şansının tadını çıkaracaksınız.


Boğa Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, kapıdan dışarı atabileceğin bir gün! Yapılacaklar listenizle uğraşmaya ve sonuç olarak etrafta yarışmaya hazırsınız. Ama sabit bir hıza indirirseniz daha çok iş yaparsınız, orası kesin.


İkizler Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çok keskinsin ve bugün seni aşan pek bir şey yok. Oyuncak kaybolduğunda hemen fark edeceksiniz ve onu düz bir yerde bulacaksınız. Çocuğun ‘kaybettiği’ ev ödevi için de aynı şey – onları dehşete düşürerek.


Yengeç Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ufaklığınıza yardım etmek için bugün kabuğunuzdan çıkmanız gerekebilir. Oyun alanında işler o kadar düzgün gitmeyebilir. Herkesi dürüst tutmak için bir otorite sesi gereklidir, bu yüzden konuşun ve her şey iyi olacak.


Aslan Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, Annem ve Ben veya başka bir gruptaki beyin fırtınası oturumu için iyi bir gün. Neyin mutluluk getirdiği, en iyi bebek mendili türü veya her neyse, herkesin görüşlerini paylaşmasına izin verin. Ve iki sentinizle katkıda bulunduğunuzdan emin olun.


Başak Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, daha ince noktaların üzerinden geçmek için iyi bir gün. Diğer yarınızla oturun ve bütçeyi veya diğer acil konuları gözden geçirin. Ve sadece bir veya iki değil, TÜM oyuncakların oyuncak kutusuna girdiği tyke için parçalayın.


Terazi Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün yeni şeyler hakkında konuşmak istediğinizi fark edeceksiniz. Ufaklığınız her gün yeni şeyler öğrendiği için, deneyimledikleri şeylerden bazılarını paylaşmaları için onu teşvik edin. Kreşe yeni bir anne de gelebilir.


Akrep Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Para ile ilgili tüm işlemlerde dikkatli olmak için iyi bir gün. Bir yan iş için bu fikir gerçek olamayacak kadar iyi geliyorsa, muhtemelen öyledir. En iyisi, uçup uçmadığını görmek için daha deneyimli biri tarafından çalıştırın.


Yay Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Spontanlık bugün oyunun adıdır. Sen ve diğer yarınız biraz romantizm için geç kaldınız. Işıklar söndükten sonra aile odasının zemininde şarap ve çikolatalarla birlikte sürpriz bir piknik düzenlemeyi deneyin.


Oğlak Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün bazı uçarı insanlarla tanışabilirsiniz, ancak bu pek çok şey yapamayacağınız anlamına gelmez. Sağduyunuz sizi topraklanmış ve hedeflerinize odaklanmış halde tutar. kimin güvenilir olup kimin olmadığına dair içgüdülerinize güvenebilirsiniz.


Kova Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çabuk — balonlarla oynamak için kaç tane oyun düşünebilirsin? Yaratıcı düşünmenin bu gününde, şüphesiz çok şey var. Ama erkeklerinizin kendilerini düşünmelerine izin verirseniz, onlar için daha da eğlenceli olacaktır.


Balık Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün hala dolu bir programla uğraşıyorsunuz – tam da diğer anneler sizi başka bir toplantı ya da öğle yemeği buluşması için sıkıştırmaya çalışırken! Kendinizi fazla adamaktansa, sadece ‘belki’ deyin. Bu size biraz hareket alanı bırakacaktır.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.