Günlük Annelik Burç Yorumları 28 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 28 Aralık Çarşamba gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Genelde iyi geçinen çocuklar arasında bile tartışmalar kaçınılmazdır. En iyi savunmanız dikkat dağıtma sanatıdır. Ufaklığınızın bir savaşa hazırlandığını görürseniz, kafalarını dağıtmak için ona ilgi çekici bir şey gösterin.


Boğa Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ufaklığınıza duygularınızı iletmek için güzel bir gün. Mısır gevreğini yere atmalarından veya kedinin kuyruğunu tutmalarından hoşlanmıyorsanız, doğrudan konuşun. Neyin ne olduğunu bildikleri için minnettar olacaklardır.


İkizler Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yukarı ve onlara. Sizin ve küçük olanın göreceği, yapacağı ve deneyimleyeceği çok şey var. Yatma vakti geldiğinde, başlarını eğmekten memnun olacaklardır. Ama yine de diğer yarısını ilginç bir teklif haline getirmek için yeterli enerjin olacak.


Yengeç Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, kendinize biraz zaman ayırmanız gereken günlerden biri. Programınızı minimuma indirin ve sadece küçük işlerle ilgilenin. Ufaklığın oyuncak kutusuna da düzenin gelmesinin zamanı geldi zaten.


Aslan Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ufaklığınıza çeşitlilik dersi vermek için iyi bir gün. Kendilerinden farklı olan diğer çocuklarla kaynaşma fırsatı bulduklarından emin olun. Bu değiş tokuşlardan çok şey öğrenecekler, bir ömür boyu dersler.


Başak Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Mantıklı yaklaşımınız bugün kurtarmaya gelecek. Patronunuz, iş arkadaşlarınız kendilerini kaybederken soğukkanlılığınızı korumanızı takdir edebilir. Ufaklık, onları yatağın altında canavar olmadığına ikna ettiğinizde minnettar olacaktır.


Terazi Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, çocuğunuzun burnunu bilgisayar ekranından uzaklaştırmak için iyi bir gün olabilir. Onları çocuk kütüphanesine veya kitapçıya bir geziye götürün. Çevrimdışıyken kendilerine sunulanları keşfetmeleri onlara iyi gelecek.


Akrep Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Günaha bugün her yerde. Bebeğiniz alışveriş arabasında giderken raflardan bir şeyler kapabilir. Sadece onlar için satın almak daha kolay olabilir, ama sıkı durun. Paradan yapılmadığını öğrenmeleri gerekiyor.


Yay Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün sadece konuşmak ve hiçbir şey yapmamak sizi çok uzağa götürmez. Oda temizliğinin ince noktalarını suratınız morarana kadar gözden geçirebilirsiniz ama bu işin içine girmeyecek. Daha iyi bir yol onlara göstermektir – sonra işi bitirmelerine izin verin.


Oğlak Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir veli-öğretmen konferansı veya en azından güzel bir sohbet zamanı olabilir. Bu profesyoneller en iyi bilgi kaynaklarıdır ve onların küçük çocuğunuzla ilgili tavsiyelerini dinleyerek çok şey öğrenebilirsiniz.


Kova Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Diğer yarınızla hararetli bir ilişki yaşamak üzeresiniz. Romantik bir akım, rutin bir akşamı bile özel hissettirir. Özel bir yemek veya başka bir ikram gibi küçük bir sürpriz planlamak için yaratıcılığınızı kullanın.


Balık Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Meşgul olmak güzel ama günün programı saçma görünüyor! Yeniden bir araya gelmek ve yeniden enerji toplamak için gün boyunca kendinize ve küçük olana biraz zaman ayırın. Bunu yapmayı hatırladığınızda her şey daha kolay yönetilebilir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.