Günlük Annelik Burç Yorumları 27 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 27 Aralık Salı gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

27 Aralık 2022 Salı Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün alışveriş merkezinde çok fazla pazarlık var, bu yüzden bütçeye bağlı kalmak zor olacak. Çocuğa karşı sert ama adil olun, özellikle çıkış sırasının yanında. Orada pek çok çekici öğenin bulunmasına engel olamazlar.


Boğa Burcu

27 Aralık 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün şovu sen yönetiyorsun ve ufaklık hazırlanmalı. Bir galeri ziyareti gibi kültürlü bir gezi veya atari salonuna bir gezi gibi aile eğlencesi planlamış olabilirsiniz. Neye kalkışacağını asla bilemezler.


İkizler Burcu

27 Aralık 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün doğal bir hikaye anlatıcısınız. İpliklerinizi eğirmek için su soğutucunun etrafında harcanan zamanı azaltmak isteyebilirsiniz. Ama çocuğunuz yatma vakti hikayeleri için saatin gelmesini bekleyemez, çünkü siz gelmiş geçmiş en iyi hikayeyi anlatıyorsunuz.


Yengeç Burcu

27 Aralık 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ev Tanrıça tarafınız bugün öne çıkıyor. Muhtemelen mutfakta küçük çocuğunuzu ve arkadaşlarını memnun edecek bir sihir yapacaksınız. Diğer yarım da bastığın toprağa tapacak.


Aslan Burcu

27 Aralık 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bankadaki verimsiz bir sıra sistemi gibi, sistem tarafından tıkanmış gibi hissedebilirsiniz. Ama sabırlı olursanız ve sıranızı beklerseniz buna değecektir. Yetkililer yardımınıza bile gelebilir.


Başak Burcu

27 Aralık 2022 Salı Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu kadar bebek ve müstehcen konuşma yeter – bu gece diğer yarıyla dışarıda bir geceye ihtiyacın var. Gezegenler, iki kişilik sessiz bir akşam yemeği ile tamamlanan romantik bir senaryo oluşturmanıza yardımcı olacak. Oradan nereye götüreceğiniz size kalmış.


Terazi Burcu

27 Aralık 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Paylaşmanın değerini herkesten çok siz biliyorsunuz. Bu, değerli anne ipuçlarından bazılarını başkalarına aktarmak için harika bir gün olabilir. Karşılığında tonlarca değerli tavsiye alacaksınız – ki bu herkes için gerçek bir kazan-kazan durumudur.


Akrep Burcu

27 Aralık 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün ilham ve tutkulusunuz – güçlü bir kombinasyon. Enerjiyi, kalbiniz için değerli bir amaç için kampanya yürütmek, hayat arkadaşınızla romantik bir ara dönem planlamak veya her ikisini birden yapmak için kullanabilirsiniz.


Yay Burcu

27 Aralık 2022 Salı Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün uğraşmanız gereken bir sürü küçük şey olsa da, dert etmeyin. İş başında ve dışında birikmiş ev işlerinin üstesinden hızla geleceksiniz. Başardıktan sonra üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey yok. O halde devam edin!


Oğlak Burcu

27 Aralık 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ailen söz konusu olduğunda, sen mükemmel bir sağlayıcısın. Bu, kileri stoklamak isteyeceğiniz günlerden biri, ancak bu, çocuğu heyecanlandırmıyor gibi görünüyor. Toplu olarak satın aldığınızda tasarruf ettiğinizi bilirsiniz.


Kova Burcu

27 Aralık 2022 Salı Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, gözbebeğinize soy ağacının tam olarak hangi dalında olduklarını göstermek için iyi bir gün. Aileniz, atalarının hangi ülkelerden geldiğini ve onları bu ülkeye neyin getirdiğini bilmek isteyebilir. Geçmişin hikayelerini anlat.


Balık Burcu

27 Aralık 2022 Salı Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Neden özel bir günü bekliyorsunuz? Diğer yarınıza gün boyunca bazı aşk e-postaları veya kısa mesajlar gönderin. Faturalama ve cıvıltı bu akşama kadar buharlı bir şeye dönüşebilir. Sadece ışıkların sönmesini bekleyin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.