Günlük Annelik Burç Yorumları 24 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 24 Aralık Cumartesi gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Muhtemelen bugün ilk gelen sen olacaksın. Neden çocuğunuzun durumunu tersine çevirmiyorsunuz? Avazın çıktığı kadar şarkı söyle ya da gün ağarırken evin içinde dolaş. Bir değişiklik olsun, nasıl sevdiklerini görelim!


Boğa Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün herkes sizden bir parça istiyor — tüm futbol takımını antrenmana götürün, pasta satışı için kek yapın ve işte böyle devam eder. Buna nasıl bulaştığınızdan tam olarak emin değilsiniz, ancak bu kadar ihtiyaç duyulmak iyi hissettiriyor.


İkizler Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Birinin gündüz bakım komitesine başkanlık etmesi gerekiyor. Sözü söylemen yeterli ve o kişi sen olacaksın! İlk başta, birçok fikrinizi herkes onaylamaz, ancak onları motive edecek doğru kelimeleri bilirsiniz.


Yengeç Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bazı şüpheler kurulur, bazıları bulunmaz. Bebeğinizin akşam yemeğinin çoğunun köpeğin gırtlağından aşağı kaybolduğunu sezmek doğru olabilir. Ama bu gerçekten bir olay örgüsü değil – daha çok teşvik edilmemesi gereken bir deney gibi.


Aslan Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, erkek arkadaşınızla yeni bir şeyler öğrenmek için harika bir gün. Kütüphanede birlikte bir ders dinleyin, bir seyahat günlüğü veya başka bir zihin genişletici aktivite izleyin. Oldukça ufuk açıcı bir deneyim olabilir.


Başak Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yeni bir şey deneyimleme havasındasınız. Neden yeni bir restoranda egzotik bir yemek denemiyorsunuz? Ufaklık yeni tatların tadını çıkaracak ve menüyü anlamaya çalışırken çok şey öğrenebilecek. Keşfetmelerine izin verin.


Terazi Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yakın ilişkiler bugün öne çıkıyor. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız veya akrabanız onu neşelendirmenize ihtiyaç duyabilir. Her zamanki gibi, hangi küçük hediyenin ‘umurumda’ diyeceğini ve her zaman değer verecekleri bir şeye dönüştüğünü bilirsiniz.


Akrep Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yeni bir şeye başlamak için harika bir gün. Okul veya bir hayır kurumu için fon toplamak gibi büyük bir proje olabilir. Veya bir şeyler bulabilmeniz için çocuğun dolabını yeniden düzenlemek gibi daha az iddialı bir şey.


Yay Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

“Havalı anne” eğilimleriniz aşırı hızlanıyor. Nereye giderseniz gidin eğlence ve oyunlar bir şapka damlasında patlıyor gibi görünüyor. Ufaklık için bir parti planlamanız gerekiyorsa, bu sezonun olayı olabilir.


Oğlak Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Emniyet ve güvenlik bugün en yüksek önceliğe sahip olmalıdır. Çocuğun ormanda veya alışveriş merkezinde kaybolursa ne yapacağını bildiğinden emin olun. Bu önemli mesajı gerçekten çok fazla duyamazlar, bu yüzden tekrarlamaktan korkmayın.


Kova Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, keşifler için iyi bir gün ve küçük çocuğunuz elektrikle deneyler yapmak isteyebilir. Tabii ki, tüm çıkışları çocuklara karşı korumalı hale getirdiniz, ancak onları kapsamlı bir şekilde kontrol edin. Ve küçük parmaklarını başka bir yerde meşgul et.


Balık Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ufaklığınızın zihni bir yapboz gibidir. Mutlu bir gün geçirmek için tüm parçaları bir araya getirmeleri gerekiyor. Bugün, yemek yeme, uyuma, uyuklama, oyun oynama ve ağlamanın yerli yerine oturması için onlara nazikçe rehberlik edebilirsiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.