Günlük Annelik Burç Yorumları 23 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 23 Aralık Cuma gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün kim daha büyük fikirlere sahip olursa olsun, sen mi yoksa erkek mi? Kafa kafaya verin ve süper bir kukla gösterisi veya çay partisi hazırlayabilirsiniz. Önümüzdeki haftalarda mahallelinin çok konuşulacağı kesin.


Boğa Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Aklınıza koyarsanız, bugün çek defterini dengeleyebilirsiniz. Önce tüm ihtiyaçları ödeyin, sonra bir kısmını biriktirin. Elinizde bir fazlalık olduğunu fark ederseniz, çocukların onunla ne yapacaklarına dair pek çok fikri olur.


İkizler Burcu

23 Aralık 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Harika bir iletişimcisin – ama senin için kelimeleri doğru anlamak o kadar kolay olmayabilir. Sizinle gerçekten iletişim kurmak istiyorlar ama bunu yapacak kelimeleri bulamıyorlar. Onları cesaretlendirin – gülümsemeler ve baş sallamalar çok yardımcı olur.


Yengeç Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Huzur ve sükunet bugün yetersiz olabilir. Tyke ve arkadaşları her zamanki gürültülü numaralarını yapıyor ve endüstriyel güçlü kulak tıkaçları yardımcı olmuyor. Onları yenemezsen, bir tur saklambaç için onlara katıl.


Aslan Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuklar gerçekten denerlerse, hemen hemen her şeyle iyi vakit geçirebilirler. Neden onlara bir karton kutu vermiyorsunuz ve onun için ne kadar çok kullanım düşünebileceklerini görelim. Uzay gemisi, kale, okyanus gemisi — bu sadece başlangıç ​​olacak.


Başak Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bebeğiniz bugün gerçek amacının ne olduğu gibi zor bir soru sorduğunda sizi atabilir. Bugün aşırı analiz yapmanıza gerek yok: Uyuyun, yemek yiyin ve oynayın, ara sıra sevimli veya aptalca molalar verin, hepsi bu!


Terazi Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün bebeğinizle fazladan bire bir zaman geçirin. İş meseleleriyle meşgul olduğunuz için son zamanlarda kendilerini biraz ihmal edilmiş hissediyor olabilirler. Hepsini telafi edebilirsiniz, özellikle de kızakla kaymaya götürürseniz.


Akrep Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Daha fazla egzersiz yapmanız gerektiğini biliyorsunuz, ancak fitness için zaman bulamıyor gibisiniz. Küçük olan da aerobik aktivite yaparken sizin de biraz aerobik aktivite yapmanızı sağlayacak bir Anne ve Ben sınıfına bakın. Haftanızın en önemli olayı olabilir.


Yay Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Spontane olma günü. Neyse ki, bu senin uzmanlık alanın! Kreş için farklı bir yol izleyin, çocuğu ve arkadaşlarını sağlıklı bir ödülle şaşırtın, kız arkadaşınıza sırf eğlence olsun diye çiçek verin.


Oğlak Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün motivasyonel bir konuşmacı olabilirsiniz. İkna etme yetenekleriniz keskin, bu yüzden çocuğu bir sonraki aritmetik seviyesine veya başka bir beceriye yönlendirin. Ellerinden gelenin en iyisini yapmalarını sağlamak için ne söyleyeceğinizi biliyorsunuz.


Kova Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Gayri resmi eğlence için harika bir gün. Gelen arkadaşlar ve akrabalar günlük işlere aldırış etmeyecekleri için iyi porselenleri almanıza gerek yok. Ama delikanlı, büyük çay partileri için süslü bir ya da iki fincan ödünç almak isteyebilir.


Balık Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Mali durumunuza dikkat etmek için iyi bir gün. Bir bütçe belirlemediyseniz, bunu bugün yapabilirsiniz. Nakit paranız konusunda diğer insanlara fazla güvenmemeye direnin ve tanımadığınız insanlardan büyük faturalar almayın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.