Günlük Annelik Burç Yorumları 22 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 22 Aralık Perşembe gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün başlangıç ​​kapısından biraz yavaş çıkabilirsin. Ancak yarışa girdikten sonra hızlı şeride yöneleceksiniz! Ufaklık bir alışveriş gezisi ihtimalinde senin kadar heyecanlı olmadığı için, tek başına gitsen iyi olur.


Boğa Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir ebeveynlik sorunu canınızı sıkıyor ve cevabı bulamıyorsunuz. Bugün yakın ve sevgili olanlar o kadar yardımcı olmuyor. Sorununu çocuğun oyun grubundaki diğer annelerden bazılarının üzerinden atmayı dene.


İkizler Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğunuzun bir gecede değişeceğini düşünüyorsanız, hayal kuruyorsunuz. Eninde sonunda bulaşıklara yardım edecekler ve odalarını toplayacaklar ama her seferinde doğru yapmak zaman alacak. Bu arada, ikiniz de gayet iyisiniz.


Yengeç Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Sezginiz bugün tam isabetli. Bebeğinizin öfke nöbeti geçirmek üzere olduğunu tahmin edebilir ve geçişte onu durdurabilirsiniz. Ya da diğer yarınızın bu gece romantik bir kaçamak için sizinle aynı eğilimi paylaştığı gerçeğini öğrenin.


Aslan Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün bebeğe göz kulak ol. Etraflarında o kadar çok şey oluyor ki, kontrolden çıkıp uçabilirler. Ekstra uzun bir şekerlemede olduğu gibi, parkta dolaşırken veya yapbozlarla sessiz zaman geçirirken olduğu gibi işleri kolaylaştırmasını sağlayın.


Başak Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Hayat arkadaşınız bugün biraz ihmal edilmiş hissedebilir. Belki de dışarıda romantik bir akşam yemeği yemenin zamanı gelmiştir. Ya da ateşin yanında kucaklaşan çalıntı birkaç an. Bunun hakkında gerçekten düşünürseniz, hangi planları yapacağınızı bileceksiniz.


Terazi Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Uyumu yeniden sağlamak için küçük bir güzellik gibisi yoktur. Kendinizi iyi hissetmiyorsanız, kendinizi biraz şımartmak için salona gidin. Eğer çocuk huysuzsa, belki müzede bir yürüyüş onları canlandırabilir.


Akrep Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kabul edelim – bir telaş içinde olabilirsiniz. Burnunuzu biley taşından kaldırıp etrafa bakma zamanı. Günün programına biraz heyecan katmanın bir yolunu bulun. Hem sen hem de çocuk bugün biraz değişiklik yapabilir.


Yay Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ufaklığınıza ulaşmakta güçlük çekiyorsanız, metafor kullanmayı deneyin. Canlı görüntüler küçük hayal güçlerine hitap eder ve onlarla daha uzun süre kalır. Her şey bir kulaktan girip diğerinden çıktığında denemeye değer.


Oğlak Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Biraz patlamış mısır yapmak ve eski aile videolarını canlandırmak için iyi bir gün olabilir. Çocuğun kendilerinden önce gelen insanları içeren bu önemli hikayeleri görmesi gerekiyor — böylece nereden geldiklerini bilecekler.


Kova Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün için bütçeyi aşabilecek büyük planlarınız var. İkinci el buluntular için alışveriş yapmak gibi daha ekonomik bir yol izlemeye çalışın. Küçüğünüz, kreş kalabalığına uygun olduğu sürece sorun etmez.


Balık Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İster işte, ister kreş çevresinde, daha fazla yeni proje üstlenmeye hazırsınız. Kendi yeteneklerinize inancınız varsa, başaramayacağınız hiçbir şey yoktur. Sadece programınızın karşılayabileceğinden fazlasını almayın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.