Günlük Annelik Burç Yorumları 2 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 2 Aralık Cuma gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuklarınız yemek için yaygara koparmaya başladığında, bugün çok farklı bir şey denemek istersiniz, örneğin kamkat salsalı buffalo burgerler. Bu tür deneylerde dikkatli olun. Küçük karınlar, denenmiş ve doğru olanla kalmanızı tercih eder.


Boğa Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Annem ve Ben’den hoş bir anneyi akşam yemeğine davet et. Ufaklığınızın birçok yeteneğiyle birlikte mutfak becerilerinizi sergileme havasındasınız. Ne hazırlarsanız yapın, masanın etrafındaki herkeste bir hit olacağından emin olabilirsiniz.


İkizler Burcu

2 Aralık 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Tıpkı küçük çocuğunuz gibi, bugün karamsar olabilirsiniz. Yine de somurtmak yerine, neden diğer yarına ne istediğini söylemiyorsun? Bunu yaparsanız, eşinizin sizin yerinize gelme şansı çok yüksektir.


Yengeç Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Biraz utangaç hissediyor olabilirsiniz ve ne kadar ikna edici olursa olsun sizi kabuğunuzdan çıkaramaz. Sorun değil, çünkü bugün pillerinizi şarj etmek için gerçekten iyi bir gün. Rahatlayın, gevşeyin, doyasıya eğlenin. Hepsi iyi.


Aslan Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, tercih edilen bir aktiviteye dalmak için iyi bir gün: etrafta uzanmak! Tembellik yapmak enerji rezervlerinizi oluşturmanıza yardımcı olacağından, mümkün olduğunca az işlem yapmak en iyisidir. Ve çocukla biraz sessiz anlar sağlayın.


Başak Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Diğer annelerin yanında olmak bugün size en fazla enerjiyi getiriyor. Dışarı çıkın ve oyun alanında çeteye katılın ya da Annem ve Ben grubunu davet edin. Tartışmalar canlı tarafta olacak, bu nedenle sıcak düğme konularından kaçının.


Terazi Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Etrafında bir duygu okyanusu dönüyor ama sen akıntıyı yumuşatabilirsin. Akışı kesintiye uğratmadan çocuğun göğsünden birkaç şey çıkarmasına izin verin. Çok daha iyi hissedecekler, öfke nöbeti geçirmeyi unutabilirler.


Akrep Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün muazzam sezgi gücünüzle küçük çocuğunuzu şaşırtacaksınız. Her seferinde bundan sonra ne olacağını anlayabilirsiniz. Tıpkı yatmadan önce sadece bir hikayeden sonra, bir başkasını isteyeceklerinden emin olmaları gibi. Harika.


Yay Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Koçluk kepinizi takmaya hazırlanın. Ufaklık büyüdükçe, yollarına mutlaka engeller çıkacaktır. Ama onlara rehberlik etmek için orada olduğunuzda, karşılaştıkları sorunları kısa sürede aşmanın bir yolunu bulacaklar.


Oğlak Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün bir noktaya — veya iki veya üç — değinmek isteyeceksiniz. Diğer yarınızın eldeki sorunları ele almasını sağlamak kolay olmayabilir, ancak sonunda buna değecektir. Ve desteği ne kadar takdir ettiğinizi ifade etmekten zarar gelmez.


Kova Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yapacak işlerin var ama bu onların eğlenceli olamayacakları anlamına gelmez. Yürüyüşü temizlemeye yardımcı olması için çocuğu askere alın. İşi yavaşlatacak ama en azından eğlenceli olacak. En azından ikiniz de güleceksiniz.


Balık Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, entrikalar için iyi bir gün, sen ve diğer yarı birlikte romantik bir akşam yemeği için kaçmak için komplo kurarken. Bebeğinizin seveceği bir bebek bakıcısı bulmak gibi biraz zaman alacak ama sonunda buna değer.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.