Günlük Annelik Burç Yorumları 11 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 11 Aralık Pazar gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün odak noktası para ve biraz denge getirmek. Gidenden çok giren olursa güzel olur. Alışılmışın dışında düşünmeye hazırsanız, bunu gerçekleştirmenin bir yolunu hemen bulabilirsiniz.


Boğa Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün, insan doğasının, özellikle de bebeğinizin davranışlarının keskin bir gözlemcisisiniz. Davranışlarında daha da iyi bir anne olmanıza yardımcı olan önemli bir şey fark edebilirsiniz. Aferin.


İkizler Burcu

11 Aralık 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kolları sıvamak ve işe koyulmak için harika bir gün. Çalışma alanınızı güzelleştirmek veya bir şekilde verimliliği artırmak isteyebilirsiniz. Evde, ev işleri kendi kendine yapacak gibi görünecek – tabii ki, çocukların katılmasını sağlayabilirseniz.


Yengeç Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İlişkinizin tutku tarafı biraz ılıksa, termostatı açmanın zamanı geldi. İşleri başlatmak için gurme bir yemek yemek için şehre gidin. Bundan sonra, sadece doğaçlama yapabilirsiniz.


Aslan Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Aramızda komplocular var. Kreşteki biri, küçük çocuğunuzu büyük bir oyuncak fırlatma isyanı veya yemek kavgası ile atmaya teşvik edebilir. Neyse ki, bugün bu tür yıkıcı davranışları daha ilk aşamada önleyebilirsiniz. İyi bir şey.


Başak Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Küçük bir analiz ile bugün görünmeyenleri görünür kılabilirsiniz. Evin etrafındaki nesneler kaybolmaya devam ediyor, ardından koltuk minderinin arkası gibi mantıklı yerlerde ortaya çıkıyor. Ama çocuğun odasına kaybolurlarsa, o zaman kimse tahmin edemez!


Terazi Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün maddi varlıklarınızı korurken bulabilirsiniz. Bazı şeyleri küçük parmakların ulaşamayacağı bir yere koymak istemekte veya salonda oynanan bir softbol maçında onları kırmak sorun değil. Tam olarak doğru noktayı bulabilirsiniz.


Akrep Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Enerjiniz yüksek — ve çekiciliğiniz de öyle. Bunu, ayağa kalkmanıza yardımcı olabilecek yardımsever insanları çekmek için kullanın. Bir meslektaşla öğle yemeği, çok faydalı bir temasla sonuçlanabilir. Bu ağ oluşturma fırsatını takip edin.


Yay Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kartlarınızı doğru oynarsanız, bugün çöpü dışarı atma veya doktora gitme fırsatını yakalayabilirsiniz. Yine de elinizi göğsünüze yakın tutmanız gerekecek. Doğru anı bekleyin ve küçüğün tüm argümanlarını geçersiz kılacaksınız.


Oğlak Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, otoritenizi kullanmak için iyi bir gün. Ahlaksızlar bir kale mi inşa edecekleri yoksa bir kukla gösterisi mi yapacakları konusunda tartışmaya devam ettiklerinde devreye girin. Onları bir projeye odakladığınızda, çok eğlenecekler. Sadece biraz rehberliğe ihtiyaçları var.


Kova Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

bugün biraz mahremiyet istemekte sorun yok. Yapabiliyorken, örneğin çocuk bir derste veya pratikteyken onu alın. Büyük olasılıkla kariyerinizle ilgili bir şeyi derinlemesine düşünmeniz gerekiyor. Bugün bunun için zaman ayırmanız önemlidir.


Balık Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Sana borcu olan başka bir anneyle barışmak için güzel bir gün. Yeterince uzun süre sabırlı oldunuz ve gerçekten bu kişinin yükümlülüğünü yerine getirme zamanı geldi. İstekte bulunurken net ve kararlı olun, büyük ihtimalle başarı ile karşılaşacaksınız.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.