2023 Yıllık Burç Yorumları Neler? Yıllık Burç Yorumları 2023

Burçları 2023 yılında neler bekliyor?Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının yeni yıldaki parasal durumları ve ekonomik faaliyetleri nasıl olacak? Burçları yeni yılda aşk bekliyor mu? Tüm bu sorularınızın cevabını yazımızda bulabilirsiniz.

Koç Burcu

Koç Burcu 2023 Yılı Yıllık Burç Yorumu

Cesur bir ateş burcusunuz, ancak yılınız beklediğiniz patlama ile başlamıyor. Giden gezegen lideriniz Mars, Ocak ayının başında çok yönlü hava burcu İkizler’de geri gidiyor ve kişiliğinize alıştığınızdan daha rahat, rahat bir hava veriyor.

Geniş Jüpiter, yılın ilk birkaç ayını rekabetçi burcunuzda geçiriyor, ancak bu nedenle kendinizi öne çıkardığınızdan emin olun. Zihninizi genişletmenin ve istediğiniz şeylere gitmenin zamanı geldi. Hedeflerinize ve hayallerinize ulaşabileceğinize gerçekten inanmak, bu özel geçişin konusu. Diğer insanlar bunu yapabilir Koç, öyleyse sen neden olmasın?!

Yaralı savaşçı asteroit Chiron, tüm yıl boyunca yine güçlü burcunuzla seyahat ediyor, bu da sizi gerçek potansiyelinize ulaşmaktan alıkoyan kişisel sorunlar üzerinde çalışmanıza yardımcı oluyor. 2023’te aile hayatınız son derece karmaşık, ancak bu içe dönük geçiş, iyileşme sürecinizin önemli bir parçası olabilir. Güçlü bir yangın işareti olarak duygularınız üzerinde durmaktan hoşlanmıyorsunuz, ancak gerçek acınızı ele almanın bu yıl inanılmaz derecede olumlu bir etkisi olabilir.

Nisan ortasındaki burcunuzdaki elektrikli yeniayı ve güneş tutulmasını takviminize not ettiğinizden emin olun, çünkü bu yıl istediğinizi tezahür ettirmenin en önemli zamanı olacak. İşler neredeyse hiç düşündüğünüz gibi gitmez, ancak bu, hedeflerinizi ve hayallerinizi yeniden hayal etme şansınız. Evrenden ne istediğinizi hayal edemeyeceğinizi mi düşünüyorsunuz? Bu inanılmaz derecede kararlı ay olayları “beni izle” diyor.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 2023 Yılı Yıllık Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, bu yılki en büyük başarınız zihninizi açıp yeni şeyler denemekten geliyor.

Güzel yöneticiniz Venüs, yılın ilk gününü genişleme evinizde geçiriyor, bu da bir sonraki büyük maceranıza başlama zamanının geldiğinin hemen bir işareti. Spontane adımlarınızın sizi nereye götüreceğini bilemeyebilirsiniz, ancak büyük yolculuğunuzun bir sonraki ayağına başlamak için sabırsızlanıyorsunuz.

Öngörülemeyen Uranüs, tüm yıl boyunca yine sabit burcunuzla seyahat edecek ve kişiliğinize bazı çok ilginç kıvrımlara ve dönüşlere yol açabilecek elektrik ipuçları katacak. Bu şımarık gezegen kişisel gücünüzle ilgili ilk evinizdeyken, sizi çevreleyen ve hayatınızın her alanında daha yenilikçi ve yaratıcı olmanız için sizi cesaretlendiren pek çok özgünlük vardır.

Şanslı Jüpiter ayrıca bu yıl Mayıs ayının ortasından yılın sonuna kadar ilk evinizde bir tur atarak sizi gevşetiyor ve hayatın daha hafif, daha komik tarafına bakmanızı sağlıyor. Bu güçlendirici geçiş sırasında çok daha iyimsersiniz ve kendi bireysel ihtiyaçlarınızdan çok daha büyük iyiliklerle ilgileniyorsunuz. Bu neşeli, cömert ruh halinde kalmayı başarırsanız, çok olumlu şeyler çekeceksiniz.

Ekim ayı sonlarında burcunuzda gerçekleşecek yoğun dolunay ve ay tutulması sırasında duygularınızı gizlemeniz kolay olmayacak, öyleyse neden onları serbest bırakmıyorsunuz ve kartların olabilecekleri yere düşmesine izin vermiyorsunuz? Duygularınızı kendinize saklamak çok fazla strese yol açabilir ve insanlar muhtemelen vücut dilinizden düşüncelerinizi zaten tahmin edebileceklerine göre, neden onları serbest bırakmıyorsunuz? İçinizden geçenleri ifade ettiğinizde kendinizi ne kadar özgür hissedebileceğinize inanamayacaksınız.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 2023 Yılı Yıllık Burç Yorumu

Meraklı zihninizin dikkati kolayca dağılıyor, ancak ayrıntılara odaklanmak bu yıl daha fazla başarıya yol açacak mı?

Esprili, serebral yöneticiniz iletişim, sosyalleşme, teknoloji ve kısa gezilerin gezegeni Merkür’dür, bu nedenle yıllık gerileme döngüleri sizin için özellikle zor olabilir, İkizler. Ve 2023’te ilgilenmeniz gereken dört tane var (Ocak ortası, Nisan sonu, Ağustos sonu ve Aralık ortası). İyi haber şu ki, hepsi mantıklı, sabit dünya burçlarından geçiyor, bu nedenle sakin olun ve bu retro yavaşlamalarda gezinmenize yardımcı olamayacağınız ayrıntılar yerine kontrol edebileceğiniz ayrıntılara odaklanın.

Ciddi Satürn, Ocak ayından Mart başına kadar akraba hava burcu Kova ile seyahat edecek, bu da doğal merakınızı daha da ortaya çıkarıyor ve sizi felsefi bir düşünce treni izlemeye teşvik ediyor. Hedefleriniz değerlerinize ve ahlaki değerlerinize dayalıdır ve sizi rakiplerinizin önüne geçirse veya arzu ettiğiniz şöhret, başarı ve gücü sağlasa bile etik olmayan hiçbir şey yapmazsınız. Bu derin düşünceli zamanda, hayatta gerçekten ne istediğinizi özüne inebilir ve ona ulaşmak için sağlam bir plan formüle edebilirsiniz.

Doğum gününüz boyunca her zaman elinizden gelenin en iyisini yaparsınız ve güneş, Mayıs sonu ile Haziran sonu arasında sosyal burcunuzdan geçerken şık bir şekilde kutlamaya hazırsınız. Geçen yıl ne yaşamış olursanız olun, şimdi yeni bir başlangıca hazır olacaksınız, o kadar mutlu yıllar meraklı, uyumlu ve kendini ifade edebilen İkizler burcu!


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 2023 Yılı Yıllık Burç Yorumu

Çok derin duygulara sahip, sezgisel, hassas bir ruhsun, Yengeç ve yöneticin duygusal bir ay olduğu için, ruh halin gelgitler gibi inişli çıkışlı. 2023 yılında, ayın ritmine dikkat etmek için bilinçli bir çaba sarf etmek, kendinizi çok daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir, bu nedenle aşağıdaki özel ayları özellikle not edin.

Nisan ortasında, kariyer bölgenizdeki bir yeni ay ve güneş tutulması, parkın dışında yeni bir projeye, atamaya veya yeni bir iş veya pozisyon için görüşmeye başlamanıza yardımcı olabilir!

Mayıs ayı başlarında, zevk evinizde bir dolunay ve ay tutulması sizi iyi hissettiren şeyler için bir arayışa gönderebilir. Yaratıcılık ve dram boldur!

Ekim ayı ortasında, ev sektörünüzde gerçekleşecek bir yeniay ve güneş tutulması, yaşadığınız yerde rahatlık ve güvenlik arayışına neden olabilir. Yeniden dekore etmek veya bebek sahibi olmak, ev hayatınızı iyileştirme dürtünüzü tatmin eder.

Ekim ayının sonlarında, dolunay ve ay tutulması gelecek ve sosyal ortamlarla ilişkilendirilir, bu nedenle sosyal medyada yanlış anlaşılmaya neden olabilecek paylaşımlar yapmamaya dikkat edin. Şahsen konuşmadığınızda tonu algılamak çok zor!

Ve elbette, her yıl olduğu gibi, Haziran sonu ile Temmuz sonu arasında bir noktada sabırsızlıkla bekleyeceğiniz bir doğum günü kutlamanız var ve 2023 dizginleri elinize alıp kendi partinizin kontrolünü ele geçirmek için mükemmel bir zaman! Birkaç yakın arkadaş veya aile üyesiyle göz ardı edip kendinizi şımartmak istiyorsanız, yapın! Tam bir patlama yaşamayı ve tanıdığınız herkesi davet etmeyi tercih ediyorsanız, davetiyeleri göndermeye başlayın! Bu yılki kutlamayı tam olarak istediğiniz gibi yapın. Hakediyorsun.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 2023 Yılı Yıllık Burç Yorumu

Cesur, ateşli güneşin yönettiği burç olarak, ilgi odağı olmayı ve üzerinizde parlayan başarı ışınlarını emmeyi sevmeniz şaşırtıcı değil. Ve yıla başlamak için yaptığın işten gurur duyma bölgeni aydınlatan bu kozmik ateş topuyla, Leo, önemli ayrıntılara odaklanma becerin pozitif dikkati yoluna çekmeli. Organizasyon becerileriniz de artık birinci sınıftır, bu da artık ihtiyaç duymadığınız öğeleri ayırmanıza ve atmanıza yardımcı olur. Azaltın, yeniden kullanın ve geri dönüştürün!

Çalışkan, ciddi Satürn, yıla büyüme için hem zorluklardan hem de fırsatlardan payını getirebilecek ortaklıklar evinizde başlayacak. Sizi hayatınızdaki önemli bir kişiye bağlayan bağlar sınandıkça, kendinize, karşınızdaki kişiye ve ilişkinize dair derin güvensizlikleri ortaya çıkarabilir. Mart ayı başlarında Satürn, yenilenme bölgenize geçerek bir dönüşümün veya atılımın yolda olduğunu gösterir. Şu anda deneyimlediğiniz herhangi bir zorluk, muhtemelen son derece samimi ve kişisel olacaktır. Önemli şeylere odaklanırken sığ veya önemsiz olan her şey göz ardı edilir.

Yılın en sevdiğiniz zamanı her zaman Temmuz sonu ile Ağustos sonu arasındadır, çünkü bu, yakında doğum gününüzü kutlayacağınız anlamına gelir. Her zaman partinin şenlikli hayatı, dışa dönük, eğlenceli ruh haliniz herkesi gülümsetiyor ve etrafınızda olmak istiyor. Bu alamet-i farikası Aslan cazibesi bu ay tam anlamıyla etkisini gösteriyor ve gerçekte kim olduğunuzu ifade edebildiğiniz ve arkadaşlarınızın ve sevdiklerinizin sizi yalnızca kabul etmekle kalmayıp bunun için sizi kutladığı zamanlar kadar mutlu olamazsınız.


Başak Burcu

Başak Burcu 2023 Yılı Yıllık Burç Yorumu

Pratik, Merkür tarafından yönetilen bir dünya burcu olarak, hayata dair mantıklı ve kesin bakış açınızla gurur duyuyorsunuz. Bu yıl dünyada işler daha öngörülemez hale gelirken, kaosla başa çıkmak için yeni teknikler uyarlamak zorunda kalacak mısınız?

Yöneticiniz Merkür’ün bu yıl üç yerine dört gerileme döneminden geçtiğine bakarsak, Başak, bu sorunun kısa cevabı hayır. Tüm retro döngüler, lideriniz topraklanmış toprak işaretlerindeyken gerçekleştiğinden, olası olumsuz etkilerle uğraşırken yine de sakin bir tavrınız olacak.

Yapılandırılmış Satürn, yıl başlarken Kova hava burcuna ve rutin evinize yerleştirildiğinde asi hissediyor, ayrıntılara verdiğiniz önemi vurguluyor ve kişisel ve/veya profesyonel görevleri, ödevleri ve projeleri tamamlamak için çok çalışma yeteneğinizi ortaya çıkarıyor. Sıkı çalışmanız anında tatmin olmanıza bağlı değildir çünkü gecikmiş ödüllerden tamamen memnunsunuzdur. Yaptığınız işte o başarı duygusunu ve gururu hissetmek artık size yeter.

Her yıl olduğu gibi, analitik ve organize yapınızın en çok takdir edilmesi gereken Ağustos sonu ile Eylül sonu arasında bir noktada doğum gününüzü kutlayacaksınız. Kendiniz için bir parti planlıyorsanız, her detayın hassasiyetle ele alınması önemli olacaktır! Ve yaz ayları sona erdiğinde, sonbaharı düşünmeye ve her şeyi “normale” döndürmeye fazlasıyla hazır olacaksınız. Temizlik, düzenleme ve gereksiz şeylerden kurtulmak (elbette çevre dostu bir şekilde) artık öncelik listenizin üst sıralarında olacak.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 2023 Yılı Yıllık Burç Yorumu

En çok etrafınız güzellik ve huzurla çevriliyken mutlusunuz, peki 2023 size arzuladığınız ahenkli enerjiyi getirecek mi? Muhtemelen görünüyor.

Yeni yılın başlarında, ana gezegeniniz, sevginin ve paranın hükümdarı Venüs, benzersiz Kova burcuyla ve yaratıcılık ve kendiliğindenlik evinizle vakit geçirmeye başlar ve sizi gerçekten neyin özel kıldığını keşfetmeniz için bir arayışa gönderir. Sevgili Terazi, bunu yaparken seni en çok ne heyecanlandırıyor ve kendin gibi hissettiriyor? Kendiniz hakkında daha fazlasını öğrenmek, kişisel dengenize katkıda bulunur.

Ciddi, çalışkan Satürn de yılın başında Kova burcunda ve yaratıcılık bölgenizde, bu hem kariyerinizi hem de kişisel yaşamınızı ilerletmek için yeni ve yaratıcı fikirler bulmanıza yardımcı oluyor. Masaya yeni bir şey getirmenin ve bireysel yeteneklerinizin yalnızca kendi başarınıza değil, aynı zamanda daha büyük faydaya nasıl katkıda bulunabileceğini görmenin zamanı geldi. Hem kendi kişisel mutluluğunuzu hem de gezegeni yaşanacak daha iyi bir yer haline getirmeyi düşünürken, eski, modası geçmiş adetleri, gelenekleri, rutinleri ve prosedürleri geride bırakarak geleceğe gitme zamanı.

Eylül sonundan itibaren güneş bir ay boyunca zarif ve çekici burcunuzda dolaşıyor, bu yüzden şık doğum günü kutlamanızı planlamaya başlamanın zamanı geldi! Çoğu Terazi, diğer insanların imrendiği zamansız bir fiziksel güzelliğe sahiptir ve adil, tarafsız ve karizmatik kişiliğiniz insanları doğal olarak size çeker, bu nedenle, arzu ettiğiniz buysa, büyük gününüzde size eşlik eden biri için canınız yanmaz. İdeal doğum gününüz (yalnız veya arkadaşlarınızla ve ailenizle), nefes kesici bir manzaraya sahip huzurlu, güzel bir ortamda, belki de dağların yükseklerinde bir yerde geçirilir!


Akrep Burcu

Akrep Burcu 2023 Yılı Yıllık Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, kendinize olan güveniniz ve gizemli çekiciliğiniz bu yıl insanları size çekiyor ve sosyalleşmek istediğiniz zamanlar olsa da, yalnız başınıza çok fazla zaman geçirecek ve çok az insanın cesaret edebildiği zihninizin derin köşelerini tefekkür edeceksiniz. Git. Ve yardımcı lideriniz güçlü Mars, yıla yeniden doğuş ve yenilenme evinizde başladığı ve Mart ayının sonlarına kadar orada kaldığı için, bu derin düşünceli zamanlardan biridir. Egonuz şimdi sizi bilinçaltınızdakileri ele almaya yönlendiriyor ve bunu yaparak çok ihtiyaç duyulan (ve oldukça çarpıcı) bir kişisel dönüşüm gerçekleştirebilirsiniz.

Diğer büyük gezegensel etkiniz Plüton’dur ve yılın ilk üç ayını hırslı, görev odaklı Oğlak burcunda ve üçüncü iletişim evinizde seyahat ederek geçirdiği için, pek çok dikkate değer şeyi yapabilecek kurnaz ve güçlü bir zihne sahipsiniz. Artık daha umutlu bir tavırla hedefler belirleyebiliyor ve bazen karamsar tavrınızı bir kenara bırakarak, geleceğinizi bazen düşüncelerinizi rahatsız eden karanlık yerine parlak bir ışıkla yıkanmış olarak görebileceksiniz.

Doğum gününüzü, güneşin Ekim sonundan Kasım sonuna kadar güçlü, kararlı burcunuzla seyahat ettiği bir noktada kutlarsınız ve size gerçekten kim olduğunuzu ve masaya ne getirdiğinizi gösterme şansı verir – sanki insanlar zaten bilmiyormuş gibi ! Akrep mevsimi, bilinmeyeni araştırmaya derin bir dalış yapmak, yalnız başına sessizce zaman geçirmek, göz gezdirdiğin siyah botları veya deri ceketi harcamak veya senin ve yakın arkadaşların için karamsar bir çalma listesi oluşturmak için heyecan verici bir zamandır. Evrenin büyük gizemlerini düşünürken.


Yay Burcu

Yay Burcu 2023 Yılı Yıllık Burç Yorumu

Hayata büyük bir macera olarak bakıyorsun Yay burcu ve 2023’teki başarın sadece kendi tereddütlerinle sınırlı. Zihninizi genişletmek bu yıl listenizin üst sıralarında, ardından dünyayı gezmek geliyor. Biraz boş zamanınız olduğunda, hayatınız ve onu nasıl iyileştireceğiniz hakkında felsefe yapmakta başarılı olursunuz.

Muhteşem yönetici gezegeniniz Jüpiter, yılın ikinci bölümünü sabırlı, dünya burcu Boğa burcunda geçirdiğinde, tam da bunu yapmak için mükemmel bir şans yakalarsınız. Daha az aceleniz var ve şu anda güçlü yönlerinizin nerede olduğunu bulmak için daha isteklisiniz ve bu geçiş sırasındaki asıl zorluğunuz, iç sesinizi dinleyecek kadar dikkat dağıtıcı şeyleri kapatmaktır. Jüpiter’in geri hareket döngüsü Eylül başında başlar ve Aralık ayının sonuna kadar sürer ve sizi tatmin etmek için ne gerektiğini yeniden değerlendirmenizi ister. Mutluluk sadece inanmayı sevdiğiniz soyut bir kavram mı yoksa bu yıl gerçekten elde edebileceğiniz bir şey mi? Cevaplar için Evreni takip etmeye devam edin.

Kasım ayının sonundan Aralık ayının sonuna kadar güneş, geniş burcunuzda parlayarak sizi mümkün olduğunca çok şey öğrenmeye teşvik edecek. Yapılacaklar listenizde neler var? Okçu sezonu, her zaman gitmek istediğin bir yere doğum günü gezisi planlamak ve mümkün olduğu kadar çok insanı eşlik etmeye davet etmek için mükemmel bir zaman! (Ne kadar çok o kadar iyi, değil mi?!) Egzotik yerlere uçamıyorsanız, sorun değil. Doğum gününüzü ve yılbaşını aynı anda büyük bir patlama ile kutlayarak yıl sonunu özel kılın. Daha büyük daha iyi.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 2023 Yılı Yıllık Burç Yorumu

Çalışkan ana gezegeniniz Satürn, dış gezegenlerin en hırslısıdır ve 2023, havalı Kova burcuyla uyumlu bir birliktelikle başlarken, büyük olasılıkla finansla ilgili bir denge duygusunu yeniden tesis etmeye çalışacaksınız. Oğlak burcu, bu yılki hayatınız, hedeflerinize ulaşmak için yapmanız gerekenleri yapmakla ilgili. Eşsiz yeteneklerinizi ve becerilerinizi sergilemek, bu yılın başlarında başarılı olmanıza yardımcı olacaktır.

Mart ayı başlarında Satürn sezgisel Balık burcuna ve iletişim evinize geçtiğinde, güvenlik ve başarı ihtiyacı düşünce sürecinizi ve fikirlerinizi nasıl ifade ettiğinizi etkilemeye başlayacak. Bu geçiş, amacınızı iletmeye çalışma şekliniz üzerinde düşünme ihtiyacınıza dikkat çekiyor ve sizi gerekli ayarlamaları yapmak için harekete geçmeye teşvik ediyor.

Gizemli cüce gezegen Pluto’nun geçmişte nasıl rütbesinin düşürüldüğü hakkında pek çok tartışma var, ancak bu yıl onun etkisi dikkatinizi hak ediyor! Ocak ayından Mart sonuna kadar (ve yine Mayıs’tan Ekim ortasına kadar geri hareket ederken ve ardından yılın geri kalanında doğrudan hareket ederken) belirlediğiniz burcunuzdaki güçlü yolculuğu, sizi bazı dramatik değişimlere ve değişikliklere sokar ve kırılganlığa ve istikrarsızlığa neden olabilir. hem kişisel hem de profesyonel yaşamlarınız. Pek çok durumda, kontrolü ele almak ve hiçbir şeyin kontrolden çok fazla çıkmamasını sağlamak, özellikle de başka kimse adım atmıyorsa, size kalmış olacaktır.


Kova Burcu

Kova Burcu 2023 Yılı Yıllık Burç Yorumu

Güneş, Ocak ayının sonundan Şubat ayının sonuna kadar ilk evinizi aydınlatır ve her yıl olduğu gibi, bu zaman diliminde bir noktada doğum gününüzü kutluyor olacaksınız. Bu yıl, Kova, bildiğiniz sıra dışı tarzda biraz doğum günü eğlencesi yapmayı planlayın! Başka bir deyişle, istediğiniz kadar tuhaflaşın ve şenliklerin bolca aptallık ve sosyalleşme içerdiğinden emin olun. Hayal edebileceğiniz en kötü şey, yalnız kutlamak zorunda kalmaktır.

Kararlı öğretmen Satürn, hayatınızdaki bilinmeyenler hakkında daha fazla şey öğrenme dürtüsünü hissettiğiniz Ocak ve Mart ayları arasında havadar burcunuzdadır. Bu, hem büyümenin hem de zorlukların önemli bir dönemi olabilir ve sizi geride tutan tüm önyargılardan veya ön yargılardan kurtulmaya çağırır. Bu geçişin tam olumlu etkisini elde etmek istiyorsanız, fark yaratabilecek daha büyük bir insan topluluğunun parçası olmayı benimserken, tipik asi doğanız arka planda kaybolmak zorunda kalacak.

Yaratıcı ev gezegeniniz Uranüs, muhafazakar dünya burcu Boğa ile tüm yıl boyunca seyahat ediyor ve bu, hayatınızın bu alanlarında bazı yavaş değişikliklerin şekillenmeye başlayacağını gösteriyor. Doğanız gereği bir yenilikçi ve öncüsünüz, ancak bu özellikler Bull’un istikrarlı doğasıyla keskin bir tezat oluşturuyor. Bu, kendi evinize ve ailenize yerleşmiş hissetmenizi zorlaştırabilir, ancak büyümenin çoğu, bunun gibi enerji dengesizlikleriyle uğraşmaktan gelir.


Balık Burcu

Balık Burcu 2023 Yılı Yıllık Burç Yorumu

Zodyakın nihai iyimseri olarak, kendi küçük hayal dünyanızda kalmak için Evrenden izin alırsınız çünkü ana gezegeniniz Neptün, tüm yıl boyunca idealist burcunuzdan etkilenmeye devam eder. Ve her zamanki gibi Balık, etrafınızdaki dünyayı gözlemlemek ve üzerinde düşünmek için keskin psişik ve sezgisel becerilerinize güvenmeye devam edebilirsiniz. Bilinçaltınızdan gelen mesajları hayaller ve vizyonlar aracılığıyla yorumlamak, size 2023’teki yaşam yolunuz hakkında şaşırtıcı derecede doğru bilgiler verir.

Güneş, Şubat sonu ile Mart sonu arasında yaratıcı, şefkatli burcunuzdan geçiyor, bu yüzden doğum gününüzü kutlarken iyi eğlenceler! İçine kapanık biri olarak, huzur ve yalnızlık içinde gelişirsiniz, bu nedenle ideal doğum günü kutlamanız sakin bir gölün etrafında tek başınıza kano yapmak veya havuz başında en sevdiğiniz kitabı okumak ve ardından en iyi arkadaşınız veya en yakın aile üyelerinizle lezzetli bir akşam yemeği yemek olabilir.

Haziran sonu ile yıl sonu arasındaki Neptün retrograd döngüsü sırasında daha büyük gerçeklik dozları su yüzüne çıkacak ve bu da çok daha fazla karamsarlığa ve ardından gelen hayal kırıklığına neden olabilir. Olaylara olmasını dilediğiniz gibi değil de oldukları gibi bakmak her zaman kolay değildir, ancak tatsızlıklarla başa çıkma konusunda göründüğünüzden çok daha yeteneklisiniz!


Kaynak: https://www.horoscope.com/us/index.aspx

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.