Haftalık Burç Yorumları (28 Kasım – 4 Aralık Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 28 Kasım – 4 Aralık Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 28 Kasım – 4 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 28 Kasım – 4 Aralık haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, küçük bir kıvılcım biraz romantik bir sıcaklık yaratabilir.

Hafta, 27 Kasım Pazar günü Merkür Yay burcunda ve inanç evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Koç, bugün biraz onaylama önyargınız olabilir. Birisi size gerçekleri sunabilir ve siz onlara inanmazsınız. Çalışmalarını yeniden kontrol etmek için sayıları kendiniz çalıştırmanız gerekebilir. Bugün, fazlasıyla şüphecisiniz. Kesinlikle inanılmazsın.

28 Kasım Pazartesi günü, Mars İkizler burcunda ve planlar ve fikirler eviniz Kova burcundaki Satürn’ü üçgen açı yapacak. Artık yüce hedeflerinize yönelik bir şeyler yapabilirsiniz çünkü başarma güdüsüne ve taahhüdüne sahipsiniz. Bugün sadece A Tipi değilsiniz. Siz A+ tipisiniz. Koç burcu, içinde dışarı çıkmayı bekleyen fetheden bir ruhun var, bu yüzden bugün senin için önemli olan şeyler üzerinde çalışmak için zaman ayır.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kasıtlı olarak hareket etmek işi bitirir.

Hafta, 27 Kasım Pazar günü Merkür Yay burcunda ve kaynaklar evinizin kendi Boğa burcunuzdaki Uranüs’le 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Hız özensizliğe yol açar ve bu kadar özenle zaman ayırmanızın nedenlerinden biri de budur. Bir satışı kabul etmenizi, evrakları imzalamanızı veya bir karar vermenizi isteyen biri, patlamak üzere yanınızda duruyor olabilir. Ama sen kim olduğunu biliyorsun ve tüm sızlanmaları seni hızlandırmayacak.

28 Kasım Pazartesi günü, İkizler burcundaki Mars ve para eviniz Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Artık mali durumunuzu yakından takip ediyorsunuz. Bir Senato alt komitesi gibi, çevrilmemiş taş bırakmıyorsunuz. Çalışkanlık faydalıdır. Bugün, harcamalarınızı takip etmek ve her kuruşun nereye gittiğini görmek için her şeyi bir elektronik tabloya veya finansal uygulamaya koyacak enerjiye sahipsiniz. Bu süreçte, zor kazandığınız dolarlarınızla nerede düşüncesiz davrandığınızı keşfedebilirsiniz. Boğa, bugün cüzdanınız üzerinde gücünüz var.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bakış açınızı önemli bir şeye dikiyorsunuz.

Hafta, 27 Kasım Pazar günü Merkür Yay burcunda ve ilişkiler evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, partnerinizle aranız karışabilir ve bu bir bilgi felaketiyle sonuçlanabilir. Onlar konuşurken dikkatinizin dağılması ve yanlış zamanda ya da yanlış yerde ortaya çıkmanız mümkündür. İkizler, talimatlarınızı doğru duymamaları da mümkündür. Bildiğinizi düşündüğünüz şey doğru olmayabilir, bu nedenle devam etmeden önce ayrıntıları iki kez kontrol edin.

28 Kasım Pazartesi günü, kendi burcunuzdaki İkizler burcundaki Mars, Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Bugün, hedefleriniz konusunda netsiniz ve onu destekleyecek doğru becerilere ve enerjiye sahipsiniz. İkizler, ilerlemek için yeterince güçlü bir kendine ve kimliğine sahipsin. Evren, bunun bir iş anlaşmasına girme, yeni bir yatırım düşünme veya bir durumun sorumluluğunu üstlenme zamanının geldiğinin sinyalini veriyor. Şimdi hedef tahtasına vurabilirsin.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kendinizi doğru yöne yönlendiriyorsunuz.

Hafta, 27 Kasım Pazar günü Merkür Yay burcunda ve iş eviniz ve iş arkadaşlarınızla Boğa burcundaki Uranüs’le 150˚’lik açı yapacak şekilde başlıyor. Yengeç, takımında bugün eleman sıkıntısı olabilir ve bu da boşluğu doldurmak zorunda kalmana neden olur. Ya da üzerinde çalışacağınız şey diğer bilgisayarınızda ve ona erişiminiz yok. Bugün, esnek olmanızı gerektiren iş planlarında hızlı bir değişiklik olabilir.

28 Kasım Pazartesi günü, İkizler burcundaki Mars ve sezgi eviniz Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Bugün, ESP’nin akademik yönüne bakıyor olabilirsiniz. Doğal olarak sezgiselsiniz, ancak bazen bunun mekaniğini anlamak veya kendi yeteneklerinizi daha güvenilir hale getirmenin yollarını bulmak yararlı olabilir. Kanser, bu meditasyon, otomatik yazma, uzaktan izleme veya üçüncü gözünüzü açabilecek diğer uygulamaları içerebilir. Bugün psişik güçlerin konusunda ciddileşiyorsun.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir karar vermeye çok yakınsınız.

Hafta, 27 Kasım Pazar günü Merkür Yay burcunda ve risk alma ve macera eviniz Boğa burcundaki Uranüs’le 150’lik açı yaptığında başlıyor. Bugün kendinizi yeni bir tepeyi fethetmeye hazır hissediyorsunuz ama hangi tepeye tırmanmalısınız? Yan işinizde çalışma arzusu olabilir. Veya bazı arkadaşlarla tanışmak için güçlü bir dürtüye sahip olabilirsiniz. Ya da canınız bir caz kulübünde akşam yemeği yemek isteyebilir. Leo, hareketsiz oturmak zor olacak. Uzun vadeli hedefleriniz üzerinde çalışmak için bir saat ayırmayı düşünün, sonra kendinizi kaprislere teslim edin.

28 Kasım Pazartesi günü, İkizler burcundaki Mars ve topluluk eviniz Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Leo, sosyal medya aracılığıyla bir grubu bir araya getiriyor olabilirsin. Veya belki de birbirinize göz kulak olabilmek için komşularınızla bağlantı kuruyorsunuz. Bugün, bir grubu bir araya getiriyorsunuz ve kabilenizi buluyorsunuz.


Başak Burcu

Başak Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, biraz tanınma yolunuza çıkıyor.

Hafta, 27 Kasım Pazar günü Merkür Yay burcunda ve konut evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, bazı ev onarımları üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Bu, donanım mağazasına veya başka bir büyük kutu mağazasına gitmeyi içerebilir. Başak, bir İngiliz anahtarı arıyor olabilirsin veya garaj kapısı açıcısını nasıl değiştireceğini görmek için internete giriyor olabilirsin. Bugün sahip olduğunuz planlar ne olursa olsun ters gidebilir çünkü evinizle ilgili bir şey acilen ilgilenmenizi gerektirir.

28 Kasım Pazartesi günü, İkizler burcundaki Mars ve kariyer eviniz Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Bugün, iyi yapılmış bir iş için biraz takdir alabilirsiniz. Bu, şirkette oldukça yüksek bir kişiden gelebilir. Bölümünüzün CEO’su veya başkan yardımcısı bile yaptığınız işi fark etmiş olabilir. Bugün üzerinizdeki ilgi oldukça olumlu.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta tezahür etme modundasınız.

Hafta, 27 Kasım Pazar günü Merkür Yay burcunda ve iletişim eviniz Boğa burcundaki Uranüs ile 150˚’lik açı yaptığında başlıyor. Bugün iletişim konusunda oldukça dikkatli olmalısınız. Terazi, başparmağınızın kayması ve otomatik düzeltmenin bazı renkli kelimeler içerdiği bir metni göndermesi kolay olurdu. Veya siz telefonu kapattığınızı düşündükten sonra, hattaki diğer kişi filtrelenmemiş yorumlarınızı duyar. Bugün, kendinizi açıklamanızı gerektiren bir iletişimsizlik olabilir.

28 Kasım Pazartesi günü Mars İkizler burcunda ve eğitim eviniz Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Bir dönem ödeviniz varsa veya bir şeyi ezberlemeniz gerekiyorsa (konuşma gibi), bu sizin gününüz. Terazi, şu anda zor işler için daha büyük bir kapasiteye sahipsiniz. Bu, mutlaka yapmak istediğiniz anlamına gelmeyebilir, ancak enerjiler size yardımcı olmak için sıraya giriyor. Telefonunuzu kapatın ve kitaplarınızı açın. Bugün büyük ilerleme kaydedebilirsiniz.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, güç ve fırsat yolunuza çıkıyor.

Hafta, 27 Kasım Pazar günü Merkür Yay burcunda ve para evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. İstediğiniz bir şey doğru fiyata değil veya belki de doğru fiyata ama mağazanın stokları tükendi. Akrep, elin boş gitmen gerekebilir (cebindeki yağmur çeki hariç). Ancak bu, paranızın gitmesi gereken yerin burası olmadığının bir işareti olabilir. Bugün, bir satın alma işlemi yapmadan önce bir adım geri atın.

28 Kasım Pazartesi günü, İkizler burcundaki Mars ve güç ve kontrol eviniz Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Bugün, bir durumda kimin güce sahip olduğunun çok farkında olabilirsiniz. Ve burası, gücü kendi yönünüze çevirmek için içsel Akrep yeteneğinize dokunduğunuz yerdir. Bir köşeye sıkıştığınızı veya sınırlı seçenekleriniz olduğunu düşünüyorsanız, yaratıcı düşünmenin zamanı geldi. Sizden beklenenin tersini yapsaydınız veya durumdan uzaklaşsaydınız ne olurdu diye kendinize sorun. Akrep, yakında güç senin lehine değişecek.


Yay Burcu

Yay Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir takım olarak çalışma fırsatınız var.

Hafta, 27 Kasım Pazar günü Merkür Yay burcunda ve güven evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün tüm gözler üzerinizde olduğu için biraz gergin olabilirsiniz. Kilisenizde solo şarkı söylüyor veya bir oyunda oynuyor olabilirsiniz. Yay burcu, ilk yarışmanızda karaoke yapmak veya balo salonu dansı yapmak için bir bara gidiyor olabilirsiniz. Maceraya hazırsın. Korkunuzu kucaklayın ve iyi vakit geçirin.

28 Kasım Pazartesi günü, İkizler burcundaki Mars ve ortaklıklar eviniz Kova burcundaki Satürn’ü üçgen açı yapacak. Bugün, birisiyle tanışabilir ve birbirinize gerçekten yardımcı olabilirsiniz. Bu kişinin size akıl hocalığı yapmaya istekli olması ve işlerinde yapmaya çalıştıkları şeyde onlara yardım etmeye hazır olmanız mümkündür. Veya belki de bir arkadaşınızla nasıl bir web sitesi kuracağınızı veya parke döşemeyi nasıl kuracağınızı öğrenmek için bir araya geliyorsunuz. Bugün, bir takım olarak çalışırken en fazla ilerlemeyi sağlayabilirsiniz.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, akışa giriyorsunuz.

Hafta, 27 Kasım Pazar günü Merkür Yay burcunda ve dinlenme ve iyileşme eviniz Boğa burcundaki Uranüs’le 150˚’lik açı yaptığında başlıyor. Daha fazla dinlenmenin en iyi yolu, uyku düzeninizde bazı değişiklikler yapmaktır. Oğlak burcu, bir soğutma pedi veya beyaz gürültü makinesi almak veya çok daha erken yatmak gibi yapılacak yeni şeyler düşünmenin zamanı geldi. Yatak odanızdaki cihazları kaldırabilir veya karartma perdeleri ekleyebilirsiniz. İstediğin geri kalanı, farklı bir şey yaptığında gerçekleşebilir.

28 Kasım Pazartesi günü, İkizler burcundaki Mars ve iş eviniz Kova burcundaki Satürn’ü üçgen açı yapıyor. Bugün çok üretken olabilirsiniz. Listenizdeki birçok projeyi veya görevi düşündüğünüzden çok daha hızlı tamamlıyor gibisiniz. Erteleme gitti. Oğlak, tam olarak ne yapacağınızı ve nasıl yapacağınızı bildiğinizi hissediyorsunuz. Ve bugün bunların hepsini yapacak enerjiye sahipsiniz.


Kova Burcu

Kova Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kendi davulcunuzun ritmini takip edeceksiniz.

Hafta, 27 Kasım Pazar günü Merkür Yay burcunda ve teknoloji evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. İşler bugün çalışmıyor gibi görünüyor. Son zamanlarda meydana gelen bir güç dalgalanması bilgisayarınızı devre dışı bırakmış olabilir. WiFi sinyalini bulamamanız mümkündür. Ve telefonunuzun ekranındaki çatlak o kadar kötü ki harfleri seçmek zor. Kova, yeni bir teknoloji almanız veya bir cihazı tamir ettirmeniz gerekebilir.

28 Kasım Pazartesi günü, Mars İkizler burcunda ve macera ve risk alma eviniz, kendi Kova burcunuzdaki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Bugün, hayatınızda büyük bir değişiklik yapmayı düşünebilirsiniz. Daha fazla özgürlük ve macera arıyorsunuz. Hangi köprülerin yakılacağına karar vermeye çalışıyor olabilirsiniz. Kova burcu, bu, işinizden izin almak, bir ilişkide ayrılık denemesine başlamak veya minibüsünüzde tatil yaparak bir ayı nasıl geçirebileceğinizi bulmak anlamına gelebilir. Bugün, olasılıklara bakıyorsunuz.


Balık Burcu

Balık Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta engeller ve bloklar eriyip gidiyor.

Hafta, 27 Kasım Pazar günü Merkür Yay burcunda ve itibar evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün sosyal medyada ekstra dikkatli olun. Kökeni şüpheli olan bir şeyi retweetlemek çok kolay olurdu. Veya yakın zamanda bir kayıp yaşadıklarını fark etmeden bir arkadaşınızın gönderisine küstahça bir yorum yapabilirsiniz. Balık, herhangi bir şey göndermeden önce iki kez ve üç kez kontrol etmek için iyi bir zaman.

28 Kasım Pazartesi günü, İkizler burcundaki Mars ve aile eviniz Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Bugün, bir aile üyenizle ciddi ve faydalı bir sohbet edebilirsiniz. Balık, başka biriyle göz göze geliyorsun. Aniden onların yerinde olmanın ve dünyayı onların bakış açısıyla görmenin nasıl bir şey olduğunu sezgisel olarak anlarsınız. Ne kadar süredir ayrı kalmış olursanız olun, bugün kucaklaşarak bir araya gelebilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.