Günlük Yemek Burç Yorumları 30 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 30 Kasım Çarşamba gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

30 Kasım 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün eşinizin ihtiyaçlarına kulak verin ve kendinizi büyük bir aşk yuvasında bulacaksınız. Onlara kendilerini özel ve önemli hissettirin çünkü gerçekten öyleler. Güne yatakta kahvaltı hazırlayarak başlayın. Çırpılmış yumurta, domuz pastırması, tost ve kahve kolay olacak ve yakın zamanda yataktan çıkmak istemeyebilirsiniz.


Boğa Burcu

30 Kasım 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün monotonluktan kurtulun. Yeni mutfaklara göz atmak, mutfak paletinizi genişletebilir ve hayatınıza biraz hız kazandırabilir. Hiç Burma yemeği yemediyseniz, bu nadir ve lezzetli bir ikramdır. Gyin thouk salatası ile başlayın, ardından hafif mi kuğu, ardından tatlı olarak shwe yin aye.


İkizler Burcu

30 Kasım 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ev projelerini sadece eşinizin bitirmesine bırakmak için başlatmayın. Bu kaba ve düşüncesiz. Bunun yerine, meyvelerini vereceğini bildiğin bir şeye dahil ol. Büyük bir tencere marinara sosu, doğru olana kadar yavaş yavaş otlar ve baharatlar ekleyeceğiniz için tüm dikkatinizi çekecektir.


Yengeç Burcu

30 Kasım 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün güzelliğe karşı hassasiyetiniz olacak. Güzel bir çiçek, bir kuşun şarkısı veya kısa bir duştan sonra gökkuşağı olabilir. Ancak estetiğe hayranlıkla baktığınız yoğun bir günün ardından, belki de göreceğiniz en güzel şey, kalın ekşi hamur dilimleri ile buharı tüten bir kase doyurucu sığır yahnisi olacaktır.


Aslan Burcu

30 Kasım 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün insanlarla dürüstçe iletişim kurun. Bazıları bunu kaba bulabilir, ancak diğerleri açık sözlülüğünüzü takdir edecektir. Ama yine de kendinizi evde tek başınıza yemek yaparken bulacaksınız. Etrafta ızgara tavuğun sert ve patates püresinin topak topak olduğundan şikayet ettiğinizi duyacak bir garson bile olmayacak.


Başak Burcu

30 Kasım 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Cebinizde fazladan birkaç fiş olabilir, bu yüzden bugün biraz harcayın. Abartılı bir şekilde su sıçratmak için fazla mantıklısın, bu yüzden kendine bankayı bozmayacak güzel bir akşam yemeği ısmarla. Çin yemeği bunun için her zaman iyidir ve otuz doların altında bir meze ve üç ana yemek yiyebilirsiniz.


Terazi Burcu

30 Kasım 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün sosyalleşmek için iyi bir gün olacak. Arkadaşların etrafında olmak her zaman güzeldir, ama ilgini çekecek yeni biriyle tanışabilirsin. Bu kişiyi bu akşam yemeğe davet edin. Her ikinizin de kanını kaynatan baharatlı Meksika enchiladas sevgisi gibi pek çok ortak noktanız olduğunu görebilirsiniz.


Akrep Burcu

30 Kasım 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Evdeki güç mücadeleleri bugün sizi etkileyebilir. Ama silahlarınıza sarılın, yoksa başparmak altında kalırsınız. İşte o zaman kendinizi berbat bir lokantada bulacaksınız ve siparişi partneriniz veriyor. Umarız ılık dana sosuna bulanmış çıtır rosto bifteği ve topaklanmış patates püresini seversiniz.


Yay Burcu

30 Kasım 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün büyük resme odaklanacaksınız. Ve bu resim, kalın sosta ıslatılmış patates püresi, buğulanmış ıspanak, kremalı mısır ve bir bardak cabernet ile sığır etinin etli tarafı olabilir. Vay canına, belki de büyük ya da küçük başka fotoğraflara bakmadan önce kahvaltı yapmalısın.


Oğlak Burcu

30 Kasım 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün herhangi bir yeni ev projesine başlamayın çünkü onları bitirecek sabrınız olmayacak. Haftalık market alışverişinizi yapmanız en iyisi olabilir. Bugün tüm boş zamanınızda, bu gece için baharatlı bir jambalaya da dahil olmak üzere haftanın yemeklerini hazırlayarak tencere ve tavaları çıngırdatmak eğlenceli olacak.


Kova Burcu

30 Kasım 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sizden tamamen farklı birine romantik bir ilgi duyabilirsiniz. Ancak karşıtların çoğu zaman birbirini çekmediği konusunda uyarılmalıdır. Yakında sıkılacaksın ve etnik yemekleri sevmeyen ve suşinin iğrenç olduğunu düşünen birinin yanında olamayacaksın.


Balık Burcu

30 Kasım 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ev iyileştirmelerini bugün yapın. Çekinmek size evinizde yeni keşfedilen bir gurur duygusu verecektir. Bu akşam evde partnerinizle romantik bir akşam yemeği yiyerek sahneyi tamamlayın. Sadece kızarmış tavuk, bisküvi ve koçanda mısır olabilir, ancak mum ışığı her şeyin parlak ve yeni görünmesini sağlayacaktır.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.