Günlük Yemek Burç Yorumları 27 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 27 Kasım Pazar gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün raket kullanan sporlar yapmayın. Tenis, badminton ve raketbol tehlikeli olabilir. Çenenize çarpana kadar o küçük topları göremezsiniz. Sonra bir ay boyunca çikolatalı protein karışımları içiyorsunuz ki bu aslında kilo vermenin harika bir yolu olabilir.


Boğa Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Özenle kurulan ittifakların bugün dağıldığını izleyebilirsiniz. Gülen yüzler bazen yalan söyler, bu yüzden kime güvendiğinize dikkat edin. İşten sonra güvenebileceğiniz birini arayın. Bu, en sevdiğiniz Çin restoranındaki garson olabilir ve siz içeri girerken bile cevizli karides sipariş ediyor.


İkizler Burcu

27 Kasım 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Çocuk gibi davrandığında insanların seni ciddiye alması zor. Bugün biraz olgunluk gösterin ve insanlar sizi dikkate alınması gereken bir güç olarak görebilir. Ancak patronlar sizi öğle yemeğine çıkarırsa, Amerikan kahvaltısı ve fasulye sipariş etmekten ve Amerikan Servisi üzerindeki labirenti çözmek için boya kalemi istemekten kaçının.


Yengeç Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Daha büyük, bugün daha iyi olduğunu kanıtlamayabilir. Bu nedenle, restoran porsiyonlarınızın küçük olduğunu düşünüyorsanız, tadına bakmadan karar vermeyin. Bu kavrulmuş pisi balığı filetosu küçük görünebilir, ancak özellikle limonlu risotto ile servis edildiğinde zengin ve davetkar bir lezzetle doludur.


Aslan Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bazen aşırıya kaçabilseniz de, cömert ruhunuz bunu telafi ediyor. Gömleğini sırtından çıkarırdın, o yüzden bu akşam sana yemek ısmarlarlarsa şaşırma. Ve utangaç olma. Devam edin ve abartılı ıstakoz yemeği sipariş edin. Kalbinizde her zaman aşırıya kaçacağınızı asla unutmalarına izin vermeyin.


Başak Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün çok fazla şey olacak. Sonsuz gibi görünecek ve ofisten bitkin ve kırbaçlanmış hissederek ayrılacaksınız. Öyleyse sadeliği arayın. Çorba ve salata için iyi bir gece olabilir. Bundan daha basit olamaz.


Terazi Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sonunda son sinirinizi çalıştırana kadar bugün insanlarla aktif kalacaksınız. Dikkatlice kendinize izin verin ve biraz yalnız kalmak için bir yere gidin. Yerel kahvehaneniz bunun için iyi bir yer olabilir. Bir latte, Danimarka dili ve gazete sizin için mükemmel gün tanımı olabilir.


Akrep Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi güçlü ve yoğun hissedebilirsiniz, ancak bunu gizli tutun. Saldırganlıktan korkabilecek insanların yanında olabilirsiniz. Bunu, Ultraman’ın Gomora’yı ele geçirmesiyle aynı neşeli aplomb ile bir kase baharatlı bibere saldırabileceğiniz zamana bırakın.


Yay Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yolculuk tutkunuzu bastıracak mali durumunuz olmayabilir. Ancak bu kapsamları yeterince okuduysanız, bununla nereye varmak istediğimi biliyorsunuz. Etnik mutfaklardan yemek yemek sizi oraya götürmek için ihtiyacınız olan tek şey olabilir ve basit bir falafel sizi Yunanistan’ın güneşin öptüğü, evlerin sıralandığı yamaçlarına geri götürebilir.


Oğlak Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnsanlar bugün sorunlarıyla size gelebilirler. Dinleyeceksin ama kendi çözümlerini bulmaları için onları teşvik edeceksin. Bencil önerilerinize kızabilir ve sizi reddedebilirler. Çok kötü. Bu şekilde, bu gece tek başınıza yemek yiyebilir, onların sızlanmalarını duymadan muhteşem bir birinci sınıf kaburga yemeğinin tadını çıkarabilirsiniz.


Kova Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Güç mücadeleleri iş gününüze nüfuz edecek. İhtiyacın olan son şey, onlarla evde de dövüşmek. Mutfakta kendinizi kapatarak ve kızarmış tavuk, bisküvi ve kremalı mısır ile ortaya çıkarak bunun üstesinden gelebilirsiniz. Bu, lezzetli bir barış anlaşması sağlamazsa, hiçbir şey sağlamaz.


Balık Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün odaklanmak zor olacak. Zihniniz dolaşmak isteyecek, ancak işinizi bitirmek istiyorsanız onu geri sarın. İşten sonra peynirli pepperoni ve sosisli calzone önünüze serildiğinde fantezileriniz tatmin olacak ve gerçekten yürekten teşekkür edeceksiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.