Günlük İş Burç Yorumları 29 Kasım 2022

29 Kasım work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 29 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

29 Kasım 2022 Salı Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Koç burcu, bugün bir fikir ayrılığı olursa şaşırmayın. Yay burcundaki Merkür, İkizler’de geri giden Mars’a ve Kova burcundaki Satürn’ü 60’lık açıyla karşı karşıya getirdiğinde, meslektaşlarınızla konuşurken ortaya çıkabilecek savunmacılığa veya otoriteye hazırlıksız yakalanmış olabilirsiniz. Dikkate alınması gereken çeşitli görüşler olsa da, bir uğraşı veya fırsatı daha fazla keşfetmeniz gerektiğini hissediyorsanız, yine de profesyonel hedeflerinizin arkasında durmalısınız. Herhangi bir potansiyel söylemi eğlendirmekten kaçınmak için başkalarının söylediklerini biraz tuzlu alın.


Boğa Burcu

29 Kasım 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, profesyonel ve finansal güvenlik adına işleri değiştirmeye açık olun. Yay burcundaki Merkür, İkizler burcunda geri giden Mars ile karşı karşıya geldiğinde açık fikirli olun. Özellikle mali bir hedef doğrultusunda aktif olarak çalışmaya veya herhangi bir borcu hafifletmeye çalışıyorsanız, mali durumunuzla ilgili bazı güçlü fikirleriniz olabilir. Ancak, dikkatli olmazsanız muhalefet bazı potansiyel gerilimlere yol açabilir! Merkür ayrıca Kova’da Satürn’ü altmış olduğu için, özellikle kariyer yolunuzla ilgiliyse, hangi finansal çıkışların uzun vadeli başarı için ideal olacağını düşünmelisiniz.


İkizler Burcu

29 Kasım 2022 Salı İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün sohbet ederken çok savunmacı olmamaya çalışın. Burcunuzda geri giden Mars, Yay burcundaki Merkür’le karşı karşıya geldiğinden, dikkatli olmazsanız başlangıçta iyimser bir tartışmanın ters gidebileceğini fark edebilirsiniz. Meslektaşlar, müşteriler ve amirlerle yapılan görüşmeler normalden biraz daha hararetli olabilir. Herkesin söyleyecek bir şeyi olduğuna göre, ne kadar savunmacı olduğunuzu yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İşinizin ilerlemesi konusunda size daha büyük bir bakış açısı sağlayabileceğinden, başkalarının sohbete katkıda bulunmak zorunda oldukları şeylere açık olun. Ama kimsenin de üzerinizden geçmesine izin vermeyin!


Yengeç Burcu

29 Kasım 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Tüm sorunları profesyonel bir şekilde ele alın Yengeç. Yay burcundaki Merkür, İkizler burcunda geri giden Mars ile Kova burcundaki Satürn’ü 60’lık açıyla karşı karşıya getirdiğinde havayı temizlemenin zamanı gelmiş olabilir. Varlıkları, mülkiyeti ve hatta kontrolü içeren kalıcı sorunlar olabilir. Hayal kırıklığınızın zamanla birikmesine izin vermek yerine, bu geçişleri iş arkadaşlarınıza nerede durduğunuzu bildirmek için kullanmalısınız. Bununla birlikte, konuşmanın ters gitmemesi için üslubunuzu, tonunuzu ve zamanlamayı aklınızda bulundurun. Dikkatli olmazsanız, bugün iş yerinde güçlü görüşler arasında bir çatışma olabilir.


Aslan Burcu

29 Kasım 2022 Salı Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bir sonraki adım için iş arkadaşlarınızla ve iş arkadaşlarınızla işbirliği yapın Leo! Yay burcundaki Merkür, İkizler burcunda geri giden Mars’a ve Kova burcundaki Satürn’ü altmışlık açıyla karşı karşıya getirdiğinde, hedeflerinizi, özlemlerinizi ve fikirlerinizi paylaşmanın zamanı geldi. Bu konuşkan geçişler sırasında birkaç farklı fikirle oynayın. Bir özlem veya tutku projesine başlamadan önce yapmanız gereken bazı düzenlemelerin kaldığını fark edebilirsiniz. Ancak profesyonel hırslarınızın üstesinden nasıl gelebileceğiniz konusunda dikkatli olun. Herkes sizinle aynı vizyona sahip olmayacak!


Başak Burcu

29 Kasım 2022 Salı Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, kariyer yolunuzda yeni zirvelere ulaşmak istiyorsanız bir şeylerin değişmesi gerekiyor. Yay burcundaki Merkür, İkizler burcunda geri giden Mars ile Kova burcundaki Satürn’ü 60’lık açıyla karşı karşıya getirdiğinde ne için çabalamak istediğinizi düşünün. Yeni bir arzuya, başarıya veya kariyer yoluna doğru ilerlemek istiyorsanız, mesleki temelinizde iş ahlakınızı sürdüren unsurları ayarlamanız gerekebilir. Doğru çalışma ortamınız tarafından desteklenip desteklenmediğinizi ve ilerlerken doğru şeylere odaklanıp odaklanmadığınızı anlayın.


Terazi Burcu

29 Kasım 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Teraziler, bugün gereksiz çatışmalardan kaçınmaya çalışın. Genellikle, konuşmaya katılan son burç sizsiniz, ancak Yay burcundaki Merkür, İkizler burcunda geri giden Mars’a ve Kova burcundaki Satürn’ü 60’lık açıyla karşı karşıya getirdiğinde farklı hissedebilirsiniz. Tutku projelerinizin, fikirlerinizin ve iş yerinde kendinizi ifade etme yollarınızın uzun vadeli olasılıkları hakkında konuşurken kendinizi oldukça savunmacı hissedebilirsiniz. Başkaları vizyonunuzdaki potansiyeli sizin gibi görmezlerse cesaretiniz kırılmasın. Neye ulaşmak istediğinize odaklanın ve bu ivmeyi herkesin yanıldığını kanıtlamak için kullanın!


Akrep Burcu

29 Kasım 2022 Salı Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, para konuları konuşmanın ana konusu olabilir. Yay burcundaki Merkür, İkizler burcunda geri giden Mars’a karşıt açı yaptığından, yatırım yapma veya fazladan borç almadan ilerleme fırsatları konusunda biraz kararsız hissedebilirsiniz. Konuşma tonu meraklı, açık sözlü ve doğrudandır – ne isteyebileceğiniz veya neye ihtiyacınız olabileceği konusunda açık olmak için mükemmeldir. Merkür ayrıca Kova’da Satürn’ü altmış olduğu için, bu, evinizi ve ailenizi etkileyebilecek varlıkları, mülkleri ve mirasları güvence altına almakla ilgili olabilir. Hassas finansal konularda künt bir dürüstlükle gezinmek için bu geçişleri kullanın.


Yay Burcu

29 Kasım 2022 Salı Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kavgadan uzak dur, Yay! Burcunuzdaki Merkür, İkizler’de geri giden Mars’a karşıt olduğu için, yanlış anlaşılan bir konuşma, fikir veya soru olabilir. Mesleki partnerlerinizle veya taahhütleriniz hakkında konuşurken üslubunuza, çevrenize ve zamanlamanıza dikkat edin. İyi niyetli olsanız da, sohbetin ne kadar çabuk paraya dönüştüğüne şaşırabilirsiniz. Merkür ayrıca Kova’da Satürn’ü altmış olduğu için, daha iyi bir notla ilerlemek için durumu düzeltmek için söylediklerinizi hemen sahiplenmek en iyisi olabilir.


Oğlak Burcu

29 Kasım 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Fikrini dile getirmenin zamanı geldi mi, Oğlak? Şu anda her şey iş başındayken, Yay burcundaki Merkür ile İkizler burcunda geri giden Mars’a karşı bir kuyruk noktasındaymış gibi hissedebilirsiniz. Bugünün muhalefeti sizi dava için ara vermeye teşvik ediyor. Yeni fırsatlara veya daha fazla işe “evet” demek yerine, tabağınızdaki diğer her şeyle ne kadar çok şey üstlendiğinizi yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Yardım istemekten veya bocaladığınızı meslektaşlarınıza bildirmekten korkmayın. Her şeyi kendi başına yapmak zorunda değilsin!


Kova Burcu

29 Kasım 2022 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, iş hayatınızda sizi neler bekliyor heyecanla ilerleyin. Yay burcundaki Merkür İkizler burcunda geri giden Mars ile karşı karşıya geldiğinde başarabileceğiniz ve keşfedebileceğiniz çok şey var. Bu geveze muhalefet sırasında fikirlerinizi iş arkadaşlarınızla paylaşın, özellikle de taahhüt edeceğiniz fırsatlar, fikirler veya arayışlar arasındaysanız. Merkür aynı zamanda burcunuzda Satürn’ü 60’lık açı yaptığından, kendi yargınıza bağlı kalırken başkalarının fikirlerini dikkate almanın görece kolay olduğunu görebilirsiniz. Sonuçta, son sözü söyleyeceksiniz!


Balık Burcu

29 Kasım 2022 Salı Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, iş-yaşam dengenizde üzerinde çalışmanız gerekenleri düşünün. İkizler’de geri giden Mars, Yay burcundaki Merkür ile karşıt açı yaptığında, nereye gidebileceğiniz, neler başarabileceğiniz ve kariyerinizde nelerin peşinden gidebileceğiniz hakkındaki konuşmalar gündeme gelebilir. İyimser olsanız da, evinize, ailenize ve kariyerinize her şeyinizi vermek için iş-yaşam dengenizde bir şeylerin değişmesi veya ayarlanması gerektiğini görebilirsiniz. Merkür ayrıca Kova’da Satürn’ü altmış olduğu için, iş-yaşam dengenize alışılmadık olsa da daha benzersiz bir yaklaşım benimsemenin zamanı gelmiş olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.