Günlük İş Burç Yorumları 25 Kasım 2022

25 Kasım Günlük İş Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 25 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

25 Kasım 2022 Cuma Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendine karşı dürüst ol, Koç. Profesyonel yolculuğunuzda yeni deneyimler istemek sorun değil, ancak Yay’daki Venüs ve Merkür, burcunuzda Kayron geri giderken, herhangi bir şüphe veya güvensizlik üzerinde çalışmanız gerekebilir. Kariyer yolunda yapacak ve keşfedecek çok şey var! Belki yeni bir şehirde daha büyük profesyonel fırsatlar vardır ya da öğrenmeye değer profesyonel bir guru olabilir. Ancak planlarınızı ve fikirlerinizi taahhüt etmeden önce, kendinize olan güveniniz üzerinde çalışmanız gerekebilir. Yeni bir şey denemek istiyorsanız sorun değil!


Boğa Burcu

25 Kasım 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel gücünüzü azaltabilecek kalıcı sorunları çözün, Boğa. Yay burcundaki Venüs ve Merkür, Koç burcunda geri giden Kayron ile üçgen açı yaptığında, geçmişin geçmişte kalmasına izin verirseniz, muazzam bir yetkiye sahipsiniz. Elbette, yatırımlarınızda, özel profesyonel ilişkilerinizde ve mali durumunuzda talihsiz konularla uğraşmış olabilirsiniz. Güçsüz ve kontrolden çıkmış hissetmek stresli olsa da, geçmişi tamamen bırakmak için çalışmanız gerekebilir. Kalıcı sıkıntınız üzerinde çalışmak, otoritenize bakış açınızı dönüştürmenize yardımcı olacaktır.


İkizler Burcu

25 Kasım 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Daha büyük profesyonel topluluğunuz ve hayallerinizle çalışmayı deneyin, İkizler. Yay burcundaki Venüs ve Merkür bugün Koç burcunda geri giderken Kayron ile üçgen açı yaptığında açık fikirli olun. Özlemlerinizi takip etmek veya sözde arkadaş canlısı meslektaşlarınızla çalışmak geçmişte beklendiği gibi sonuçlanmamış olsa da, bu gelecekte işe yaramayacağı anlamına gelmez. Profesyonel taahhütlerinizi başarılı kılmanın bir parçası da beklentileriniz, hedefleriniz ve sınırlarınız konusunda doğrudan olmaktır. Bu iki üçlü, kesinlikle ilerleyebilmeniz için geçmişteki hatalardan ders çıkarmanıza yardımcı olabilir.


Yengeç Burcu

25 Kasım 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Olumlu şeylere odaklan, Yengeç. Koç burcunda geri giden Chiron ile kariyer yolunuzdaki hassas noktalara çarparak kaçırılan fırsatlara veya yarım kalmış işlere odaklanmak kolay olabilir. Bununla birlikte, Yay burcundaki iyimser Merkür ve Venüs geri giden Kayron ile üçgen açı oluşturduğunda, bakış açınızda hafif ama etkili bir değişiklik fark edebilirsiniz. Mesleki mirasınızın amaçlandığı gibi gerçekleşmeyen yönleri için kendinizi hırpalamak yerine, bu geçişleri iş hayatınızda şimdiye ve buraya odaklanmak için kullanabilirsiniz.


Aslan Burcu

25 Kasım 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Nasıl gidebilirsin, Leo? Kariyer yolunuzun geleceğini hayal etmek zor olsa da, Yay burcundaki Venüs ve Merkür, Koç burcunda Kayron geri giderken hem Venüs hem de Merkür ilerlemeye devam etmek için sizi ilhamla dolduran her şeye odaklanmak isteyebilirsiniz. Profesyonel yolculuğunuzda ilerlemeye devam etmeden önce dikkatinizi bir tutku projesine veya fikre odaklamanız gerekebilir. Odaklanacak bir şeye sahip olmak, her yerde yeni fırsatların peşinden gitmeniz için ihtiyacınız olan ilhamı verebilir. İlerlemek için kariyerinizde peşinden gitmeye değer bir şey seçin!


Başak Burcu

25 Kasım 2022 Cuma Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Geçimini güvence altına al Başak. Koç burcundaki Kayron gerilemesi borçlarınızdaki, yatırımlarınızdaki ve finansal anlaşmalarınızdaki hassas noktaları ortaya çıkardığı için finansal olarak endişeli olabilirsiniz. Neyin yanlış gitmiş olabileceğine ve hatta devam eden korkularınıza sarılmak kolay olsa da, bakış açınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Kayron retrosu Yay burcunda hem Merkür hem de Venüs ile üçgen açı yaptığından, yaşadığınız hayatı güvence altına almak için elinizdekilere ve elinizden gelenlere odaklanmalısınız. Mali durumunuzu kontrol altında hissetmek için seçenekleriniz hakkında bir mali danışmanla konuşun.


Terazi Burcu

25 Kasım 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendin için ayağa kalk, Terazi. Genellikle, herkesin iyi geçinmesini isteyen süper tatlı bir burçsun. Bununla birlikte, Yay burcundaki Merkür ve Venüs, Koç burcunda geri giden Kayron ile üçgen açı yaptığında, biri gereksiz yere incitici veya sert davranıyorsa, işte bir şeyler söylemenin zamanı gelmiş olabilir. Halının altına güzel şeyler oynamak veya süpürmek yerine, bu geçişler, diğerini profesyonel ilişkiniz üzerindeki etkilerinden sorumlu tutmaya teşvik edebilir. Bu geçişler sırasında herhangi bir sorunu giderebilir ve olumlu bir sonuç alabilirsiniz!


Akrep Burcu

25 Kasım 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye ihtiyacın olduğunu söyle, Akrep. Yay burcundaki Merkür ve Venüs Koç burcunda geri giderken Kayron ile üçgen açı yaptığında, işte öncelik vermek istediğinizi düşünürken değerlerinize odaklanın. Ne isteyebileceğinizi veya neye ihtiyacınız olduğunu söylemek göz korkutucu olsa da, değerlerinizin iş hayatınızdaki her şeyi değiştirebileceğini fark edebilirsiniz. Örneğin, kıtlık modu zihniyetinde yaşıyorsanız, işinizin kölesi gibi hissedebilirsiniz. Ancak ihtiyaçlarınızı desteklerseniz, işiniz üzerinde olumlu bir etkisi olabilir.


Yay Burcu

25 Kasım 2022 Cuma Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Korkmadan kendini ifade etme, Yay. Merkür ve Venüs burcunuzdayken, her zamankinden daha güçlü görünüyorsunuz! Profesyonel dünyada dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz, ancak Merkür ve Venüs, Koç’ta geri giden Kayron ile üçgen açı yaptığından hala üstesinden gelmeniz gereken bazı şüpheleriniz olabilir. Ancak, herkesi geri tutuyor olabilirsiniz! Profesyonel yetenekleriniz, becerileriniz ve tarzınızla kendinizi daha rahat ifade etmenin zamanı geldi. Bildiklerinizle hava atmaktan veya kim olduğunuzu anlatan bir şey giymekten korkmayın.


Oğlak Burcu

25 Kasım 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Tarzını değiştir Oğlak. Yay burcundaki Merkür ve Venüs, Koç burcunda geri giderken Kayron ile üçgen açı yaptığında, işinizi düşünürken zihinsel durumunuzda bir değişiklik fark edebilirsiniz. Konuşmalarınızı, iş yeri dinamiklerinizi ve taahhütlerinizi nasıl gördüğünüz, olağan iş hayatınızın sonucunu değiştirebilir. Daha olumsuz bir bakış açısına sahipseniz, işte daha fazla şeyin yanlış gittiğini hissedebilirsiniz. Ancak bakış açınızı daha olumlu bir yaklaşıma kaydırırsanız, işinizin sevmediğiniz veya değiştirmek istemediğiniz yönlerini iyileştirmeye başlayabilirsiniz.


Kova Burcu

25 Kasım 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki özlemleriniz hakkında konuşun, Kova. Koç burcundaki Chiron retrosu, yapmak istediklerinizi güvenle iletme yeteneğinizi etkilediğinden, profesyonel hayallerinizle bir duruş sergilemek biraz sinir bozucu olabilir. Neyse ki, gerileyen asteroit Yay burcundaki Merkür ve Venüs ile üçgen açı oluşturarak size açıkça konuşmanız ve profesyonel özlemlerinize bağlı kalmanız için gereken cesareti veriyor. Beklenmedik iş arkadaşlarınızdan ve meslektaşlarınızdan bile destek alabilirsiniz, bu da hayallerinizi takip etmek için ihtiyacınız olan tüm onay olmalıdır!


Balık Burcu

25 Kasım 2022 Cuma Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sen harika bir profesyonelsin, Balık! Bugün, Yay burcundaki Merkür ve Venüs Koç burcunda Kayron ile üçgen açı yaptığında, devam eden şüpheleri veya güvensizlikleri bırakmak için mükemmel bir gün. Şu an itibariyle, Chiron retrosu, başarılarınızı olduğu gibi görme yeteneğinizi etkiliyor olabilir. Neyse ki, bu şifa üçlüleri, profesyonel olarak başarılı olma yolunda ilerlediğinizi gösteriyor. Kredinin gerektiği yerde kendinize kredi verirken, başkalarından alabileceğiniz herhangi bir takdirin tadını çıkarmaya çalışın. Çok şey başardınız, bu yüzden başarınızı kucaklayın!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.