Günlük Güzellik Burç Yorumları 21 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 21 Kasım Pazartesi gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Diş ipi kullanmıyorsanız, süslü bir diş beyazlatma sistemi satın almak size pek iyi gelmez. Her şeyden önce — harika görünmenin sırrı sağlıklı olmaktır, bu nedenle bazı mantıklı seçimler yapın.


Boğa Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Belki banyo raflarında başka bir güzellik ürününe ihtiyacın yoktur — belki ihtiyacın olan şey hayatında daha az strestir. Kozmetik tezgahlarına musallat olmak yerine günlük planlayıcınıza bakın ve bazı kesintiler yapın.


İkizler Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Diğer güzellik fikirlerine kültürel normlarınızın dışına bakın. Web siteleri, dergiler ve her zamanki uğrak yerlerinizin dışındaki farklı mahalleler, neyin çekici neyin çekici olmadığına dair bakış açınızı tazelemenin harika yollarıdır.


Yengeç Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

O dergiyi kendi kişisel dilek listeniz gibi düşünün — devam edin ve sayfaları katlayın ve öğeleri daire içine alın. vay! Bu eğlenceliydi ve aslında mağazalara çarpmaktan çok daha ucuzdu. Satın alma dürtünüz yatıştı.


Aslan Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Eek! Sivilcen var! Kitaptaki her çözümü ona atmak cazip gelebilir, ancak bu, cildinizi tahriş eder ve daha da kötüleştirir. Bir çare deneyin, ona sadık kalın ve fazladan pudra sürün. Muhtemelen kimse fark etmemiştir bile.


Başak Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Tatlıyı, kibarlığı, romantikliği özlüyorsun ama bu şeylerin peşindeyken giyebileceğin harika bir kıyafete ihtiyacın var. Yetkinliğinizi ve tatlılığınızı aynı anda ifade eden bir kıyafet var.


Terazi Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Maskaralı kirpikleri ayırmak için düz bir iğne kullanmak veya sürmeden önce bir eyeliner kalemini ısıtmak gibi birkaç kanun dışı güzellik hareketiniz var. Bunlar iyi fikirler mi? Belki de sadece daha güzel ürünler almalısın!


Akrep Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Annenin makyaj çantasını karıştırıp çıldırdığın günleri hatırlıyor musun? Allık gibi göz farı, çenenizde ruj – eğlenceli olduğu sürece nasıl göründüğü önemli değildi. Şimdi o ruhun bir kısmını yakalayın.


Yay Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yaşam tarzı seçimleriniz söz konusu olduğunda birkaç değişiklik, sağlığınıza ve görünümünüze yardımcı olabilir. Kahvenizi kafeinsiz veya daha iyisi çay ile değiştirin. Öğle yemeğinde patates kızartması yerine meyve salatası alın.


Oğlak Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Tasarımcının adı kulağa çok egzotik geliyor ama görünüşe göre Nebraska’danmışlar. Bu, öğeye ilişkin algınızı değiştiriyor mu? Eğer öyleyse, belki de kaşe kadar istediğin şey bu değildir.


Kova Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Normalde saçlarınızı atkuyruğu yaparsınız ama neden topuz yapmayı denemiyorsunuz? En sevdiğiniz kemer tamir ediliyorsa, bir kravat veya küstah bir kurdele kullanmayı deneyin. Stil sözlüğünüzü denemek ve genişletmek için harika bir zaman.


Balık Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Tek stil kuralı, artık neredeyse hiçbir kuralın olmamasıdır. Parçanın sizi memnun edip etmediğini, yaşam tarzınıza ve bütçenize uyup uymadığını ve yaşa ve duruma uygun olup olmadığını kendinize sorun. gitmeye hazırsın!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.