Günlük Burç Yorumları 29 Kasım 2022

29 Kasım daily Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 29 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

29 Kasım 2022 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Merkür ve Mars gökyüzünde karşı karşıya gelirken, aydınlanmalar midenize bir yumruk gibi çarpacak. Bu titreşimler, karşı taraftan destek istemek için mükemmeldir, ancak sezginiz tamamen güvenilir olmayabilir, bu da sizi mantıkla içgüdüsel olarak evlendirmenizi etkisiz hale getirir. Şans eseri, Satürn’den gelen destekleyici bir enerji, pragmatik bir eğilimi korumanıza yardımcı olabilir, ancak kararlı fikirler formüle etmeden önce en güvendiğiniz danışmanlarınıza güvenmek isteyeceksiniz. Akşam çökerken ve Ay Balık burcuna geçerken kendinizi daha içe dönük hissetmeye başlayacaksınız, bu da radarın altından uçmak için iyi bir zaman.


Boğa Burcu

29 Kasım 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah mesleki hırslarınıza nasıl odaklanacağınız konusunda emin olamayabilirsiniz, çünkü Kova ayı, güneş enerjisinin onuncu evinizden geçerek elbette boşta ilerliyor. Bu kısa ama etkili ışık kayması sizi şaşkına çevirebilir, bu da akışa devam etmenizi ve belirsiz bir gündemi zorlamamaya çalışmanızı önemli hale getirir. Şans eseri, Merkür Satürn’e bir öpücük üflediğinde bu garip titreşimlerden kurtulma ve netlik bulma şansınız olacak, ancak bilinmeyeni kabul etmeniz ve onunla barışmanız önemli olacak. Bu akşam Ay Balık burcuna geçtiğinde, sizi sosyal yönünüzü kucaklamaya teşvik eden bir değişim fark edeceksiniz.


İkizler Burcu

29 Kasım 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Ay Kova burcunda son adımlarını atarken, bugün enerjinizi ruhsal tatmin bulmaya odaklayın. Merkür ve Satürn arasındaki tatlı bir değiş tokuş, bu duyguları vurgulayacak ve karşı tarafla anlamlı bir bağlantı kurma konusunda ciddi olmanızı isteyecektir. İster kristaller hakkında daha fazla bilgi edinmek, ister meditasyon yapmak için daha fazla zaman bulmak veya tarot falı açmaya ihtiyacınız olsun, bu titreşimlerin tümü, içinizde ve çevrenizde var olan yaşam gücüyle uyum bulmakla ilgilidir. Akşam yaklaşırken ve Luna Balık burcuna geçerek daha ciddi ve başarı odaklı bir enerji başlatırken bir değişim fark edeceksiniz.


Yengeç Burcu

29 Kasım 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, Merkür ve Mars bugün gökyüzünde karşı karşıya geliyor, bu sizi gergin ve asabi bir ruh haline sokabilir. İyi ve kötü günleri herkesin hakkı olsa da, sosyalleşmek yerine yalnızlığı kucaklamayı tercih ederek sevdiklerinizi bu kozmik iklimin gazabından korumak isteyebilirsiniz. Şans eseri, Merkür ve Satürn arasındaki tatlı alışveriş sayesinde, gardınızı almak, ruhunuza yük olan her ne ise ondan kurtulmanıza yardımcı olabilir. Ay Balık burcuna girerken rahatlatıcı bir enerji havayı dolduracak, neşeniz ve iyimserliğinizle yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olacak.


Aslan Burcu

29 Kasım 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bugün Merkür ve Mars gökyüzünde karşı karşıya gelirken, çevrenizde birkaç düşman ortaya çıkabilir. Bu kozmik iklim, başkalarında kıskanç veya kötü niyetli davranışları tetikleme tehdidinde bulunarak, kime güvendiğiniz konusunda dikkatli olmanızı önemli hale getirir. Şans eseri, Satürn’den gelen bir yardım eli, en destekleyici ittifaklarınıza yaslanırken olumlu bir bakış açısı seçmeniz gerekecek olsa da, aşka kök salmış kalmanıza yardımcı olabilir. Akşam ortaya çıkarken ve ay Balık burcuna geçerken bir değişim fark edeceksiniz, bu da auranızı bir Himalaya tuz banyosu veya buharlı duş ile temizlemek için iyi bir zaman haline getiriyor.


Başak Burcu

29 Kasım 2022 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah gündeminize odaklanmakta zorlanabilirsiniz, çünkü tabii ki Ay Kova burcundan geçiyor. Bu kozmik iklim sizi dinlenmeye teşvik edecek, bu nedenle verimliliğiniz geçici bir darbe alırsa heyecanlanmamaya çalışın. Neyse ki, öğleden sonra ortaya çıkarken Merkür ve Satürn yardım etmek için devreye girecek, ancak bir yapılacaklar listesi veya yardım isteme şeklinde eylemlerinize bir yapı getirmeniz gerekecek. Bu akşam Luna, aşkı kucaklamak için mükemmel olan rüya gibi ve romantik bir enerjiyi başlatan Balık burcuna girdiğinde bir değişiklik hissedeceksiniz.


Terazi Burcu

29 Kasım 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Kova burcunun ayı haritanızın egoyu yöneten sektöründe amaçsızca sürüklenirken, bugün kendinizi tam olarak kendiniz gibi hissetmiyorsanız sorun değil. Bu titreşimler sizi biraz sıkabilir veya çevrenize karşı ilgisiz kalmanıza neden olabilir, ancak sanata odaklanmak ve size neşe getiren arkadaşlıklar, Merkür ve Satürn arasındaki destekleyici bir alışveriş sayesinde sizi yükseltmeye yardımcı olabilir. Akşam yaklaşırken ve Ay Balık burcuna geçerken, sorumluluklarınızı yerine getirmek için daha enerjik ve motive hissedeceksiniz. Bu ışık yerleşimi ayrıca sağlığınıza ve zindeliğinize yönelmenizi isteyecektir, bu nedenle vücudunuzun neye ihtiyacı olduğunu dinlediğinizden emin olun.


Akrep Burcu

29 Kasım 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah Merkür ve Mars karşı karşıya gelirken dönüşüm için can atacaksın, ancak değişime yaklaşımın biraz yanlış olabilir. Geleceğe yönelik daha uzun vadeli ve metodik adımlar atmanın daha iyi olacağını anlayarak, ilerlemek için etrafa para saçma dürtüsünden kaçının. Bu duyguları, materyalist satın almalar söz konusu olduğunda akılda tutmak özellikle önemli olacak ve en sevdiğiniz alışveriş noktalarından uzak durmak isteyebilirsiniz. Neyse ki, Luna akşamları Balık burcunu beslemeye başlarken, kim olduğunuz ve neye sahip olduğunuz konusunda kendinize daha fazla güveneceksiniz.


Yay Burcu

29 Kasım 2022 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay, bugün Merkür ve Mars gökyüzünde karşı karşıya gelirken, ateşli doğanız ilişkilerinize zarar verebilir. Kesinlikle fikirleriniz olmasına ve bunları paylaşmaktan korkmamanıza rağmen, şimdi herhangi bir düğmeye basmak için en iyi zaman olmayabilir. Özellikle sinirli veya gergin hissetmeye başlarsanız, topraklanmış kalmanın yollarını bularak kendinize bir iyilik yapın. Kalbinizden geçenleri kesinlikle ifade etmeniz gerektiğini fark ederseniz, Satürn’den gelen destekleyici bir enerji, sözlerinizi ifade etmeden önce prova yapmanızın veya mesajınızı bir mektupla iletmeyi düşünmenizin en iyisi olabileceğini düşündürür.


Oğlak Burcu

29 Kasım 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabahı amaçsızca harcamamaya çalış, çünkü ay Kova burcunda ve haritanın parayı yöneten bölümündeki yolculuğunu tamamlıyor. Flaş indirimler ve yeni stoklanan ürünler dikkatinizi çekse de, alışveriş sepetlerinizi başka bir gün doldurmak daha iyi olabilir. Kendinizi en sevdiğiniz çevrimiçi butiklere göz atarken bulursanız, ürünlerinizi seçmeyi düşünün ancak sipariş vermeyi günün ilerleyen saatlerine kadar erteleyin. Bu arada Merkür, Satürn’e bir öpücük göndererek size ruhunuzun derinliklerini keşfetme şansı verir, ancak bu akşam ay Balık burcuna girdiğinde tavsiye için bir arkadaşınızı aramak isteyebilirsiniz.


Kova Burcu

29 Kasım 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah biraz görünmez hissedebilirsin, çünkü tabii ki ay burcunuzdan geçiyor. Başkalarından ilgi ve hayranlık beklemek yerine, bu parlak yerleşimi dikkat çekmemek ve sosyal pillerinizi yeniden doldurmak için bir bahane olarak kullanın. Şans eseri, Merkür Satürn ile bağlantı kurduğunda, duygusal ve zihinsel sağlığınız adına sınırlar koymanız için sizi cesaretlendirdiği için cihazlarınızdan fişi çekmek kolaylaşacak. Akşam yaklaşırken ve Luna Balık burcuna geçerken, topraklayıcı ve lüks bir hava havaya yayılacak ve bu, özel biriyle lezzetli bir yemeği paylaşmak için harika bir zaman olacak.


Balık Burcu

29 Kasım 2022 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bugün istemeden otomatik pilottan hareket edebilirsin, çünkü Ay Kova burcunda ve güneşin on ikinci evinde amaçsızca süzülür. Topraklanmış kalmak ve şimdiye odaklanmak için elinizden gelenin en iyisini yapın, ancak aklınız başka yöne kayarsa şaşırmayın. Merkür Satürn ile bağlantı kurarken, sosyal medya cihazlarınızla sınırlar belirlemek, dikkatinizin dağılmasına karşı korunmanıza yardımcı olabilir. Bunu yapmak, Merkür ve Mars arasındaki sert karşıtlığın neden olduğu drama ve duygusal baskıdan kaçınmanıza da yardımcı olabilir. Akşam yaklaşırken ve Leydi Luna burcunuza girerken canlanmaya ve daha aklı başında hissetmeye başlayacaksınız.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.