Günlük Burç Yorumları 28 Kasım 2022

28 Kasım daily Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 28 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bu sabah Kova burcundaki yolculuğuna devam ediyor ve sizi entelektüel ama asi bir ruh haline sokuyor. Ne yazık ki, Luna bu öğleden sonra kaderin düğümleriyle karşı karşıya gelirken kendinizi sıcak suya atabilirsiniz, bu da topraklanmış kalmanızı ve soğukkanlılığınızı korumanızı önemli hale getirir. Neyse ki, Mars ve Satürn arasındaki tatlı bir bağlantı, diplomatik sınırlar çizdiğiniz sürece, sizi tetikleyebilecek herkesle sınırlar oluşturmanıza yardımcı olabilir. Ay Venüs’ü öptüğünde havaya tatlı bir enerji yayılacak ve ruhsal topluluğunuz aracılığıyla sizi huzur ve neşe bulmaya teşvik edecek.


Boğa Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova burcu bu öğleden sonra düğümlerle gergin bir bağlantı oluşturduğundan, kendini koruma adına geçici olarak kapatman gerekiyorsa sorun değil sevgili Boğa. Bu kozmik iklim, masaya uyumsuzluk getirmeye hazırlanıyor ve etrafınızdaki insanların her zamankinden daha otoriter, kontrolcü veya metanetli olduğunu hissedebilirsiniz. Şans eseri, akşam yaklaşırken ve Luna Venüs’e bir öpücük göndererek zarif ve arındırıcı titreşimler getirirken bu garip hisleri üzerinizden atma şansınız olacak. Ay sorumlu Satürn’e yaklaşırken yatmadan önce yarın için hazırlanmak için bir dakikanızı ayırın.


İkizler Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün kendi yarattığınız bir dünyaya kaçmak isteyebilirsiniz, çünkü Kova ayı kader düğümleriyle sert bir t-karesi oluşturur. Bu kozmik iklim topluluğa gerilim getirebilse de, içinizde huzur ve şükran bulmak için eşsiz bir konumda olacaksınız. Neyse ki, Ay ve Venüs arasındaki tatlı değiş tokuş sayesinde, akşam ortaya çıkarken kabuğunuzdan güvenli bir şekilde çıkma şansınız olacak. Bu titreşimler, kişisel bakım, romantizm veya belki de biraz tezahür çalışması ve meditasyona düşkünlük için mükemmel olan masaya canlandırıcı bir ortam getirecek.


Yengeç Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Mars ve Satürn gökyüzünde birleşirken, sağlıksız kalıpları kırmak ve bugün zaten muhteşem halinizin gelişmiş bir versiyonuna dönüşmek için ilham alacaksınız, tatlı Yengeç. Bu göksel değiş tokuş, tutku duygunuzu geri kazanmak için de mükemmeldir ve bu da onu en sevdiğiniz etkinliklere dalmak için harika bir zaman haline getirir. Ne yazık ki, öğleden sonra Kova ayı kader düğümleriyle karşı karşıya geldiğinde, etrafınızdakilerin ruh halini bozmakla tehdit ettiğinde, sert titreşimler hakim olabilir. Neyse ki, bu akşam Luna Venüs’e öpücük gönderirken kendi gündeminize odaklanarak uyumu kucaklama şansınız olacak.


Aslan Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova burcu bu öğleden sonra kader düğümleriyle t-karesi oluştururken, başkalarının olumsuzluklarının sizi hayallerinizin peşinden gitmekten caydırmasına izin vermeyin sevgili Aslan. Şans eseri, akşam çöktüğünde ve Luna Venüs’e bir öpücük gönderip size kişisel bakım ve pozitif mantralar aracılığıyla güveninizi geri kazanma şansı vererek atmosfer hafifleyecek. Yaratıcı ilham, Merkür’ün yardım eli sayesinde bu gece sizi bulabilir ve bu, içindeki sanatçıyı serbest bırakmak için iyi bir zaman olur. Ancak, makul bir saatte yatmaya özen göstererek saate dikkat etmek isteyeceksiniz.


Başak Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu öğleden sonra Kova burcundaki ay kader düğümleriyle bağlantı kurarken düzensiz bir enerji sizi bulabilir. Düzen duygunuza meydan okunduğunda telaşlanmamaya çalışın, kendinize duraklamak, topraklamak ve merkezinizi bulmak için alan bırakın. Luna, Venüs’e bir öpücük gönderirken, gününüzü doldurduğunuzda eve gitmeyi planlayın. Bu titreşimler, alanınızda rahatlamak için mükemmeldir, bu nedenle mutfağınızı ev yapımı yemek kokusuyla doldurduğunuzdan emin olun. Ay ve Merkür arasındaki tatlı değiş tokuş sayesinde, bu gece ev işlerinizi halletmek için ilham alacaksınız.


Terazi Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Kova burcundaki Ay kader düğümleriyle karşı karşıya gelirken, bugün etrafınızdakiler tarafından biraz desteklenmediğinizi hissedebilirsiniz. Bu kozmik iklim, güç mücadelelerini tetikleyebilir, ancak insanlar sizi gerçekten tehdit etmedikçe veya sizi kıskanmadıkça sizinle uğraşmazlar. Neyse ki, Ay ve Venüs arasındaki tatlı değiş tokuş sayesinde, akşam yaklaşırken en yakın arkadaşlarınız aracılığıyla istikrarı geri kazanacaksınız. Bu titreşimler, sizi günün erken saatlerinde bulmuş olabilecek herhangi bir dram hakkında en iyi arkadaşınıza hava atmak için mükemmeldir, bu nedenle en değerli arkadaşınızla bir telefon görüşmesi veya akşam yemeği planladığınızdan emin olun.


Akrep Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu öğleden sonra ruh halinize hakim olmaya çalışın, çünkü Kova ayı kader düğümleriyle karşı karşıya gelir. Bu kozmik iklim gerilimi havaya uçuracak ve geçmişten gelen acılar sizi yeniden tetikleyebilir. Duygularınızı onurlandırmak önemli olsa da, duygularınız üzerinde meditasyon yapma şansınız olana kadar yüzleşmekten veya saldırmaktan kaçınmalısınız. Akşam yaklaşırken evren sizden kendinizi şımartmanızı isteyecek ve Luna Venüs’e bir öpücük göndererek köpük banyosu ve en sevdiğiniz kitapla gevşemek için mükemmel bir zaman olacaktır.


Yay Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Archer, Ay bugün Kova burcundaki yolculuğuna devam ediyor ve sizi şamatacı ve düşünceli bir ruh haline sokuyor. Ne yazık ki, Luna kader düğümleriyle bir t-kare oluştururken, bu öğleden sonra dilinizi fazla serbest sallamak başınızı belaya sokabilir. Dedikodu yapmaktan, gevezelik etmekten veya çok fazla bilgi paylaşmaktan kaçının, aksi takdirde istemeden hayatınıza yeni dramalar getirebilirsiniz. Neyse ki, akşam yavaş yavaş yaklaşırken daha hafif bir enerji tezahür edecek ve sizi tatlılığı, romantizmi ve belki biraz da flörtleşmeyi kucaklamaya teşvik edecek. Yatma vakti yaklaşırken cihazlarınızın fişini çektiğinizden emin olun, aksi takdirde uykusuz kalabilirsiniz.


Oğlak Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili deniz keçisi, Kova burcunun ayı kader düğümleriyle karşı karşıya gelirken, bu öğleden sonra arkadaşlarınızla veya iş arkadaşlarınızla çalışma becerinize inatçı bir eğilimin engel olmasına izin vermeyin. Bu kozmik iklim masaya gerilimi getirecek. Taviz vermeyi reddetmek, ilerleme yeteneğinizi geciktirebilir. Neyse ki, Ay ve Venüs arasındaki destekleyici alışveriş sayesinde akşam ortaya çıkmaya başladığında havaya daha tatlı bir hava nüfuz edecek. Oyundaki enerji, özellikle kendinizi tükenmiş hissediyorsanız ve biraz dinlenmeye ve rahatlamaya ihtiyacınız varsa, kendinizi şımartmanız için sizi teşvik edecektir.


Kova Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, ay bugün burcunuz üzerinden yolculuğuna devam ediyor, ancak kader düğümleriyle sert bir t-karesi öğleden sonranızı sallamakla tehdit ediyor. İnsanlar normalden daha karamsar veya soğuk görünecek ve sezgilerinizin artması sizi özellikle başkalarının kasvetli hislerine karşı hassas hale getirebilir. Şans eseri, akşam yaklaşırken kozmik atmosfer aydınlanacak ve Luna, sosyal çevrenizde sevgi ve destek bulmanıza yardımcı olacak şekilde Venüs’e bir öpücük gönderecek. Gecenizi sizin için en önemli olan bağlantıları kucaklayarak ve ara vermeye ihtiyaç duyduğunuz kişilerle sınırlar belirleyerek geçirmekten çekinmeyin.


Balık Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Kova burcundaki ay kader düğümleriyle karşı karşıya gelirken sosyal kaygı sizi bugün bulabilir. Bu titreşimler dedikodu, drama ve çatışmayı tetikleme potansiyeline sahip olduğundan, şu anda dikkat çekmediğiniz için kendinizi suçlu hissetmeyin. Şans eseri, Ay, Venüs ve Merkür arasındaki tatlı değiş tokuş sayesinde, akşam yaklaşırken uyumu kucaklama şansınız olacak. Sınırlarla mücadele ediyorsanız veya duyguları incitiyorsanız, duygularınızı ifade etmenin zamanı gelmiş olabilir. Ancak, sözlerinizle doğrudan olmanız gerekecek, aksi takdirde başladığınızdan daha fazla kafa karışıklığına neden olabilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.