Günlük Burç Yorumları 26 Kasım 2022

26 Kasım Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 26 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

26 Kasım 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Oğlak burcu Chiron ile kare açı yaptığında, duygularınıza yön vermek geçici olarak kapanmanıza neden olabilir. Kendinize yer açmakta bir sorun olmasa da, başkalarını gereksiz yere veya açıklama yapmadan dondurmaktan kaçınmalısınız. Luna’nın kaderin düğümleriyle bağlantı kurduğu öğleden sonra, başarı için yeni fırsatlar kendilerini gösterebilir. Akşam yuvarlanırken ve ay Uranüs ile destekleyici bir bağlantı paylaşırken, sizi lüksü kucaklamaya ve kendinizi şımartmaya teşvik ederken lezzetli yemekler ve mükemmel bir arkadaşlığın tadını çıkarmayı planlayın. Ancak, gün sona erdiğinde sosyal dayanıklılığınızı kaybedebilirsiniz, bu nedenle gevşemek için bolca zaman ayırdığınızdan emin olun.


Boğa Burcu

26 Kasım 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Oğlak burcu Chiron’la kare açı yaparken, bugün başkaları sizin vizyonunuzu göremezse cesaretiniz kırılmasın. Bu kozmik iklim biraz sertleşebilse de, kendinize güvenmek, yolculuğunuz boyunca güven ve şifa bulmanızı sağlayacaktır. Öğleden sonra yuvarlandıkça daha tatlı hisler akacak ve Luna kaderin düğümleriyle bağlantı kurarak size dünyaya bakmanız için yeni fırsatlar ve yollar sunacak. Eski aşk da bu süre zarfında yeniden ortaya çıkabilir, ancak romantik geçmişinizden ziyade öz bakımınıza odaklanmak, kendi gündeminize öncelik verirken ilerlemenize izin verecektir.


İkizler Burcu

26 Kasım 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bu sabah Oğlak burcunun Chiron ile karesi kesiştiğinde, bu sabah çevrimiçi ortamda ve sosyal çevrenizde biraz tuhaflaşabilir. Bu kozmik iklim, akranlarınız arasında güç mücadeleleri veya kıskançlık yaratabilecek egoların sendelemesine neden olacaktır. Neyse ki, Luna ve kaderin düğümleri arasındaki tatlı ittifak sayesinde, öğleden sonra yuvarlanırken hava hafifleyecek. Bu enerjiyi, kendinizi iyileştirme yoluyla koşullarınızı iyileştirmenin yollarını arayarak içinize girmek için bir fırsat olarak kullanın. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde minnettarlığınızdan yararlanmak için bir dakikanızı ayırın ve evren size öngörülemeyen kutsamalar gönderecektir.


Yengeç Burcu

26 Kasım 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bu sabah aşk hayatınızdaki uyumsuzluğun sizi alt etmesine izin vermemeye çalışın, Oğlak burcunda Ay şifalı asteroit Chiron ile kareler yakalayın. Bu kozmik iklim, en yakın arkadaşlarınızdaki sorunları vurgulayabilir, ancak sabırla liderlik etmek daha büyük tartışmalardan kaçınmanıza yardımcı olabilir. Öğleden sonra yuvarlandıkça ve Luna kaderin düğümleriyle bağlantı kurarak eski arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmanız için size ilham verdiğinde ortam daha hafif hissedecek. Bu enerjiyi, liseden en iyi arkadaşınızla bir sohbet başlatmak için bir bahane olarak kullanın, bu noktaya kadar ne kadar ilerlediğinizi takdir ederken nostaljiyi şımartın.


Başak Burcu

26 Kasım 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Oğlak burcunun Chiron ile kesiştiği günümüzde, değişimi kabul etmek veya geçmişten uzaklaşmak size bir meydan okuma gibi gelebilir. Alışkanlıklarınız konusunda titiz olsanız da, inatçı bir tavrın sizi zaman içinde hayatınızı iyileştirebilecek yeni rutinlere adapte etmekten alıkoymasına izin vermeyin. Öğleden sonra yuvarlanırken daha tatlı hisler akacak ve Luna kaderin düğümleriyle bağlantı kurarak iyimserliğinizi ve evrenle bağlantınızı geri kazanacak. Evren, yolculuğunuzda size ilham vermenin ve rehberlik etmenin yollarını ararken, işaretler ve eşzamanlılıklar için gözlerinizi dört açın.


Terazi Burcu

26 Kasım 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah düşük enerji seviyelerinin veya huzursuz hissetmenin ruh halinizi etkilemesine izin vermemeye çalışın, Oğlak burcu Chiron ile kare açı yaparken. Bu titreşimlerin sizi normalden daha fazla sinirlendirmesi muhtemel olsa da, eşinize haksız yere saldırırsanız sorunlar ortaya çıkabilir. Neyse ki, öğleden sonra gelip Luna kaderin düğümleriyle bağlantı kurarak, öz bakım ve ihtiyaçlarınızı besleyerek sizi baş boşluğunuzun kontrolünü üstlenmeye zorlarken vibe hafifleyecek. Luna bu akşam Uranüs ile bağlantı kurduğunda, alanınızı eğlenceli bir enerji dolduracak ve rutininizi sarsmak için harika bir zaman olacak.


Akrep Burcu

26 Kasım 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün Oğlak burcu Chiron ile kare açı yaparken, hedeflerinize ulaşma sürecinde sabırsız hissetmemeye çalışın. İşlerinizin durumuna üzülmek yerine, ayarlamalar yapmak için planlarınızı yeniden değerlendirmenin şimdi tam zamanı. Bu öğleden sonra Luna kaderin düğümleriyle bağlantı kurduğunda daha tatlı hisler akacak ve aşk hayatınızı beslemek için bir fırsat sağlayacak. Aşkınızla flört etmek şu anda önemli kapıları açabilir, ancak öz bakıma yatırım yapmak, geleceği daha net görebilmeniz için iç huzurunuzu bulmanıza da yardımcı olabilir.


Yay Burcu

26 Kasım 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah imajınıza yeni kıyafetler veya aksesuarlarla yatırım yapmak için cazip gelseniz de, Oğlak ayı ve Chiron arasındaki sert bir kare şu anda gereksiz harcamalara karşı uyarır. Bu kozmik iklim, maddi alemlerde değil, içinizde güç ve güvenlik bulmanızı isteyecektir. Luna bu öğleden sonra kaderin düğümleriyle bağlantı kurduğunda, psişenizi çözme fırsatları tezahür edecek ve psişenizde çok uzun süredir kutulanmış olan kederi çözmenize yardımcı olacak. Uranüs’ün yardım eli sayesinde, bu akşam yolunuza hoş sürprizler veya rastgele nezaket hareketleri gelebilir.


Oğlak Burcu

26 Kasım 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Kayron ile sert bir kare oluştururken burcunuzda ilerlemeye devam ederken, bu sabah duygularınızdan saklanmanıza yardımcı olmayacak sevgili Oğlak. Bu kozmik iklim, her zamankinden daha hassas olmanıza neden olacak, ancak kalbinizi kapatmak iyileşmenize yardımcı olmayacak. Neyse ki, Luna kaderin düğümleriyle tatlı bir bağlantı paylaştığı için bu öğleden sonra enerji hafifleyecek ve sizi içinde yaşayan sanatçıyı beslemeye teşvik edecek. Bu akşam Luna’nın öngörülemeyen Uranüs ile tatlı bir alışverişi paylaştığında beklenmedik bir şekilde eski bir arkadaşınızdan haber alabilirsiniz.


Kova Burcu

26 Kasım 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün kime güvendiğinize dikkat edin, çünkü Oğlak ayı şifalı asteroit Chiron ile sert bir kare oluşturur. Bu kozmik iklim sizi arkadaşlık havasında bırakacak, ancak güvenilmez veya manipülatif insanlara güvenmek daha sonra size geri tepecek. Neyse ki, öğleden sonra yuvarlanırken ve Luna kaderin düğümleriyle bağlantı kurarken daha hafif titreşimler akacak ve size daha hafif ve daha tatmin olmuş bir kalple ilerleme fırsatı sunacak. Bu titreşimler, alanınız üzerinde çalışmak için de mükemmeldir; bu, ev işleri, fırıncılık veya ev geliştirme projeleri için ideal bir gün olmasını sağlar.


Balık Burcu

26 Kasım 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bu sabah Oğlak burcu Chiron ile kare açı yaparken, sosyal çevrenizdeki diğer insanlarla veya sosyal medya sayfalarınızda görünen kişiliklerle kendinizi karşılaştırmaktan kaçının. Bu titreşimler, kendinizi daha az güvende hissetmenize neden olabilir ve dikkatinizi odaklamak için üretken yollar bulmanızı önemli hale getirir. Neyse ki, öğleden sonra yuvarlandıkça ve Luna kaderin düğümleriyle bağlantı kurarak, önünüzdeki yol ve hedeflerinizi nasıl takip edebileceğiniz konusunda netlik kazanmanıza yardımcı olarak enerji daha destekleyici hissedecek. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde şok edici haberler kulağınıza gelebilir, bu nedenle telefonunuzu elinizin altında bulundurun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.