Günlük Burç Yorumları 24 Kasım 2022

24 Kasım Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 24 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

24 Kasım 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Yay burcunda Venüs, Merkür ve Kayron ile bağlantı kurarken, bu sabah uğurlu olayların zincirleme bir reaksiyonu sizi bulacak. Bu kozmik iklim, dürüstlük ve iyi kalple liderlik eden herkesi destekleyecektir, bu yüzden fırsat doğduğunda iyi karma noktalarının peşinden gittiğinizden emin olun. Luna, Satürn ve Mars ile bağlantı kurduğunda bu gece internette gezinmek ve sosyalleşmek gibi hissedeceksiniz, ancak dikkatinizi kime harcadığınıza dikkat etmelisiniz, çünkü olumsuz bir eğilimi olan kişiler tarafından ateşlenmek kolay olacaktır. Sizi yabancılaştıran siyasi inançlar.


Boğa Burcu

24 Kasım 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Yay burcu bu sabah erken saatlerde Venüs, Merkür ve Kayron ile bağlantı kurarken, yıldızlar size evrimleşmek için bazen belirli insanları veya durumları geride bırakmanız gerektiğini hatırlatacaktır. Genel hava iyileştirici olacak olsa da, bırakmakla barışmanız gerekecek. Luna, Satürn ve Mars ile bağlantı kurduğunda, bu gecenin ilerleyen saatlerinde profesyonel hedeflerinize odaklanırken gelecek için tasarruf etme konusunda baskı hissedebilirsiniz. Mesleki gelişiminiz yavaş ilerliyorsa cesaretiniz kırılmasın, parlama fırsatınızın mükemmel ilahi zamanlama ile tezahür edeceğini anlayın.


İkizler Burcu

24 Kasım 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Yay burcu bu sabah Venüs, Merkür ve Kiron ile bağlantı kuruyor, sevgili İkizler, kalbinizde ve zihninizde uyum bulmanıza yardımcı oluyor. Bu titreşimler size topluluğunuza şifa getirme fırsatı da verecek, bu yüzden ruhunuza gelen tüm olumlu mesajları yaydığınızdan emin olun. Ne yazık ki, bu gece Luna Mars’a sert bir muhalefet oluşturduğunda vibe biraz sertleşebilir. Bu kozmik iklim altında, özellikle de kendinizi romantik bir kavganın içinde bulursanız, öfkenizi kaybetmek kolay olacaktır. Zararlı dramanın kişisel bakımına odaklanarak akşam için saklanmayı düşünün.


Yengeç Burcu

24 Kasım 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç burcu, Yay burcunun Merkür, Venüs ve Kayron ile tatlı bağlantılar kurduğu için bugün yardımsever ve cömert bir ruh halinde olacaksınız. Bu kozmik iklim, nazik eylemler yoluyla neşe yaymanıza yardımcı olacaktır, bu yüzden fırsat doğduğunda yardım ettiğinizden emin olun. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde Luna, Satürn ile destekleyici bir açı oluşturur ve gündeminizde organize olmanızı ister, böylece kendinizi hayal ettiğiniz kişiye dönüşebilirsiniz. Ne yazık ki, Luna Mars’la yüzleşirken kendinizden şüphe duymanız geri durmanıza neden olabilir, ancak Chiron’dan bir yardım eli içeriden destek bulmanıza yardımcı olabilir.


Aslan Burcu

24 Kasım 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bu sabah Yay burcunda Venüs ve Merkür’ün üzerinden geçerken yaratıcı, etkileyici ve sevgi dolu hissederek uyanmalısınız. Bu arada, Chiron’dan bir yardım eli mistik tarafınızla ilgilenmenizi isteyecek, bu yüzden güne bir meditasyon seansı ile başladığınızdan emin olun. Bu akşamın ilerleyen saatlerinde Luna ve Satürn arasında tatlı bir alışveriş, masaya çapkın ve romantik bir hava getirecek. Bununla birlikte, Mars’tan gelen karşıt bir enerji, sosyal çevrenizde kıskançlık veya saldırganlık yaratabilir, bu da öz bakım için iyi bir akşam olmasını veya çevrenizi biraz daha kapalı tutmasını sağlayabilir.


Başak Burcu

24 Kasım 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Yay burcu, Merkür ve Venüs’ün üzerinden geçerken, bugün alanınızdan uzaklaşmak istemeyebilirsiniz, tatlı Başak. Bu kozmik iklim, sizi hassas ama sevgi dolu bir ruh haline sokacak, ancak Chiron’dan bir yardım eli, evden ayrılmanız gerektiğinde duygusal korumalar kurmanıza yardımcı olabilir. Merkür, Chiron’a bir öpücük üflerken iyi hisler akmaya devam edecek ve içinizdeki şifayı bulabilmeniz için üzüntünün serbest kalmasına yardımcı olacak, ancak kalbinize ve zihninize ekstra özen göstermeniz gerekebilir. Neyse ki, yıldızlar size alanınızdan uzaklaşmanıza izin vererek ihtiyaçlarınızı karşılama şansı verecek.


Terazi Burcu

24 Kasım 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Yay burcunda Venüs ve Merkür’e uyum sağlarken, pozitif düşünce sizi bugün hedeflerinize yaklaştırabilir. Bu titreşimler, özellikle romantik niyetleri veya aşk duygularını ifade etme söz konusu olduğunda, sesinizi kullanmanız için sizi teşvik edecektir. Bu akşam Luna’nın Satürn ve Mars ile bağlantı kurarak yaratıcı ilham ve zanaatınıza bağlı kalma arzusunu ortaya çıkardığında, eğlenceli ama ciddi bir enerji sizi bulacak. Bu enerjiyi tutku projeleri üzerinde çalışmak için kullanın veya meditasyon yapmak, tarot kartlarıyla çalışmak veya mum büyüsü uygulamak için biraz zaman harcamayı düşünün.


Akrep Burcu

24 Kasım 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Yay burcunda Ay Merkür ve Venüs’ün üzerinden geçerken bugün paranızın cebinizde bir delik açtığını hissedebilirsiniz. Şansınızın artması şu anda şehirdeki en iyi fırsatları bulmanıza yardımcı olsa da, iş perakende satış terapisine geldiğinde kolaya kaçmak isteyebilirsiniz. Neyse ki, bu gecenin ilerleyen saatlerinde, Luna Satürn ile bağlantı kurduğunda, evinizde sağlıklı dikkat dağıtıcı şeyler bulabilirsiniz, bu da alanınıza düzen getirmek için harika bir zaman. Ne yazık ki, Mars’tan gelen karşıt bir enerji, enerji seviyelerinizin hafif bir şekilde düşmesine neden olabilir, ancak dayanıklılığınızı bulmak için kafein almamaya çalışın.


Yay Burcu

24 Kasım 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, tatlı Venüs ve konuşkan Merkür’e kaydolurken, ay burcunuzda yolculuğuna devam ederken, bugün sizi sevmek kolay olacak. Arkadaşlarınız ve meslektaşlarınız şu anda size çekilirse şaşırmayın, ancak tüm zamanınızı ve enerjinizi başkalarıyla küçük sohbetlere harcamak zorundaymış gibi hissetmeyin. Bu arada, Merkür ve Chiron gökyüzünde destekleyici bir ittifakı paylaşıyor ve aklınızı tutku ve zarafetle konuşmaya teşvik ediyor. Ancak gün sona ererken ve Luna Mars ile yüzleşirken aşk hayatınızdaki karamsarlığa dikkat etmek isteyeceksiniz.


Oğlak Burcu

24 Kasım 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu süreçte tatlı Venüs’ü ve keskin zekalı Merkür’ü geçerek Yay burcunda ve bugün iç gözlemi yöneten haritanızın sektöründen geçiyor. Bu titreşimler, ruhunuza şifa ve şefkat getirmek amacıyla, psişenizin en karanlık köşelerine bir ışık tutmak için mükemmeldir. Bu arada Merkür, şifalı asteroit Chiron ile sizi evinizin rahatlığından uzak durmaya teşvik eden destekleyici bir alışverişi paylaşıyor, böylece duygusal ve zihinsel ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Luna, Satürn’e bir öpücük üfleyerek etrafınızdaki güzelliklerle yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olduğunda iyi hisler akmaya devam edecek.


Kova Burcu

24 Kasım 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah Yay burcunda Venüs, Merkür ve Kayron ile tatlı açılar oluştururken sizi seven ve destekleyen insanlardan uzaklaşmamaya çalışın. Bu kozmik iklim, kalbinizi bir topluluk duygusuyla dolduracak, ancak yalnızca arkadaşlarınız, aileniz ve iş arkadaşlarınızla açılmaya ve bağlantı kurmaya istekliyseniz. Ancak, bu akşam Luna Satürn ile bağlantı kurduğunda sizi aşağı çekenlerle sağlıklı sınırlar belirlemeniz önemli olacak. Bu göksel alışveriş, cihazlarınızdan fişi çekmenize de izin verecektir, bu nedenle telefonunuza bir ara verdiğinizden emin olun.


Balık Burcu

24 Kasım 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Yay burcunda Ay Venüs ve Merkür’e yakınlaşırken, bugün tarlanızda ışıldama şansınız olacak. Bu enerjiyi, şirketinizin iyileştirmeler yapmasına yardımcı olabilecek yeni fikirleri paylaşırken iş arkadaşlarınız arasında neşe yaymak için kullanın. Merkür ve Chiron arasındaki tatlı bir alışveriş sayesinde iyi hisler akmaya devam edecek ve değer yaratma yeteneğinizde ve profesyonel duruşunuzda daha emin ve güvende hissetmenize yardımcı olacak. Bununla birlikte, bu akşam Luna’nın Satürn’e bir öpücük göndererek sizi düşünceli bir ruh haline soktuğu zaman, yalnızlık için biraz zaman ayırmak isteyebilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.