Günlük Burç Yorumları 22 Kasım 2022

22 Kasım Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 22 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

22 Kasım 2022 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş bugün Yay burcuna geçiyor sevgili Archer, sizi bir ay boyunca iyi şanslar ve harika hisler için hazırlıyor. Bununla birlikte, inanç ve tezahürün birbiriyle nasıl iç içe geçtiğini anlamak için bu destekleyici titreşimlerden en iyi şekilde yararlanmak için ruhsal yönünüze yaslanmanız gerekir. Bu arada ay, bu sabah kaderin düğümleriyle bağlantı kurarak Akrep üzerinden yolculuğuna devam ediyor. Bu kozmik iklim, geçmişteki hataları tekrarlamanıza neden olabilir, bu yüzden eylemlerinize ekstra dikkat etmeye çalışın. Luna, tahmin edilemez Uranüs ile karşı karşıya kaldığında, bu gecenin ilerleyen saatlerinde gerilime, güç mücadelelerine ve aşırı harcamalara dikkat edin.


Boğa Burcu

22 Kasım 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş Yay burcuna ve haritanızın dönüşümü yöneten sektörüne girerken, bugün koşullarınızı geliştirmek ve iyileştirmek için ilham alacaksınız, sevgilim Boğa. Bu aydınlatıcı yerleşim, bir ortakla servetinizi büyütmek için de mükemmeldir ve romantik veya profesyonel bir ilişkiye yatırım yapmak için iyi bir zaman oluşturur. Ne yazık ki, öğleden sonra Akrep ayı Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde enerji biraz kayalık ve tahmin edilemez hale gelebilir. Bu titreşimler, özellikle kendinizi daha sinirli veya çabuk bir ruh hali içinde bulursanız, biraz romantizm veya kişisel bakım için geciktiğiniz bir uyandırma çağrısı işlevi görebilir.


İkizler Burcu

22 Kasım 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah uyandığınızda, tatlı İkizler, güneş Yay burcuna ve haritanızın kalp meselelerini yöneten sektörüne doğru ilerlerken, aşk havaya nüfuz edecek. Yıldızlar sizden dünyaya daha iyimser bir pencereden bakmanızı isterken, kalbinizi sizi çevreleyen güzellik ve nimetlere açarak bu uyumlu titreşimlere dalın. Ne yazık ki, bu öğleden sonra Akrep ayı, geçmişten gelen acı verici anıları veya korkuları tetiklemekle tehdit eden, öngörülemeyen Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde kayalık titreşimler sizi bulabilir. Luna bu akşam Satürn’le karşı karşıya geldiğinde gerilim yükselmeye devam edecek, ancak maneviyatınız bu tuhaf titreşimlerden kaçınmanıza yardımcı olabilir.


Yengeç Burcu

22 Kasım 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bu sabah güneş Yay burcuna ve güneş altıncı evinize girerken, hayatınızı düzene sokmaya ve hayallerinizi gerçekleştirmeye kararlı hissedeceksiniz. Bu aydınlatıcı yerleşim, meşgul olmanızı isteyecek etkili bir titreşime sahipken, yerleşik bir yaşam tarzı kaygı uyandırabilir. Akrep ayı Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde sosyal garipliklere ve öngörülemeyen dramalara dikkat edin. Bununla birlikte, olumlu kalmak ve nezaketle liderlik etmek, hoş olmayan alışverişlerin reklamını yapmanıza yardımcı olabilir. Akşam rüzgarı bastırırken meditasyon için biraz zaman ayırın ve Luna, Satürn’le kare açı yapın.


Aslan Burcu

22 Kasım 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah güneş Yay burcuna ve güneş enerjisi dördüncü evinize girerken kendinizi besleyici ve iyimser bir ruh halinde bulacaksınız. Bu enerji yaptığınız her iyilik için sizi tatmin edecek olsa da, arkadaşlarınıza veya meslektaşlarınıza hizmet etmek için kendi ihtiyaçlarınızı feda etmeye çalışmayın. Ne yazık ki, öğleden sonra Akrep ayı asi Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde vibe biraz dağınık olabilir. Birkaç iğneleyici söz söyleme isteği duysanız da, nezaketle hareket etmek, uyum ve neşe içinde kalmanıza yardımcı olacaktır.


Başak Burcu

22 Kasım 2022 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah güneş Yay burcuna ve güneş enerjisi dördüncü evinize girerken kendinizi besleyici ve iyimser bir ruh halinde bulacaksınız. Bu enerji yaptığınız her iyilik için sizi tatmin edecek olsa da, arkadaşlarınıza veya meslektaşlarınıza hizmet etmek için kendi ihtiyaçlarınızı feda etmeye çalışmayın. Ne yazık ki, öğleden sonra Akrep ayı asi Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde vibe biraz dağınık olabilir. Birkaç iğneleyici söz söyleme isteği duysanız da, nezaketle hareket etmek, uyum ve neşe içinde kalmanıza yardımcı olacaktır.


Terazi Burcu

22 Kasım 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, önümüzdeki haftalarda güneş ateşli Yay burcuna ve haritanızın iletişimi yöneten sektörüne girerken sesinizi kullanmaya hazır olun. Bu güneş yerleşimi tamamen yıldızlara ulaşmakla ilgili, ancak ne istediğinizi açıkça söylemeniz gerekecek. Sosyal etkileşimleriniz de daha olumlu ve canlandırıcı hissetmeye hazırdır, bu nedenle her günü dostane bir yüzle selamladığınızdan emin olun. Bununla birlikte, Akrep ayı bu öğleden sonra Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde, kendinizde ve başkalarında kıskanç veya takıntılı davranışları tetiklemekle tehdit ettiğinde gerginliğe karşı tetikte olmak isteyeceksiniz.


Akrep Burcu

22 Kasım 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah burcunuzdan ayrılıyor ve Yay burcuna geçiyor ve sezonunuzun resmi sonunu işaret ediyor. Bu duygulara biraz acı tatlı bir hava eşlik edecek olsa da, önümüzdeki birkaç hafta boyunca size boş zaman hediyesi de verilecek. Bu güneş enerjisi yerleşimi, çevrenize daha bağlı hissetmenizi sağlayacak ve sıradanlarda bile güzelliği bulmanıza yardımcı olacaktır. Bununla birlikte, Akrep ayı, kendi içinizde ve en yakın arkadaşlarınızda ruh hali değişimlerini tetiklemekle tehdit eden asi Uranüs ile karşı karşıya kaldığı öğleden sonra geç saatlerde aşk hayatınızdaki gerginliğe dikkat etmek isteyeceksiniz.


Yay Burcu

22 Kasım 2022 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay, bu sabah güneş burcunuzda hareket ederken kendinizi canlı, tazelenmiş ve ilham almış hissederek uyanmalısınız! Bu güneş enerjisi yerleşimi, aileniz ve arkadaşlarınız yaklaşan güneş enerjisi dönüşünüzü kutlamak için bir araya gelirken sizi merkez sahneye yerleştirecek. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca işlerin istediğiniz gibi gitmesini bekleyebilirsiniz, bu da ikna gücünüze güvenmek için harika bir zaman olabilir. Kendi gündeminize odaklanmak, hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir, bu nedenle ailenize, arkadaşlarınıza veya iş arkadaşlarınıza çok fazla enerji verme hatasına düşmemeye çalışın.


Oğlak Burcu

22 Kasım 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bugün içinde huzuru bulmanın değerini, güneş Yay burcuna ve haritanızın bilinçaltını yöneten sektörüne geçerken anlayacaksınız. Yıldızlar ruhunuza şifa getirmek için hizalanırken, önümüzdeki birkaç hafta boyunca ruhsal tecellilerin sizin için tezahür etmesi muhtemeldir. Akrep ayının öngörülemeyen Uranüs ile karşı karşıya geldiği öğleden sonra daha sonra başkalarının eylemlerini kontrol edemeyeceğinizi hatırlamakta fayda var. Bununla birlikte, soğukkanlılığınızı korumak, muazzam miktarda öz kontrol gerektirse bile, yüksek yoldan başarılı olmanızı sağlayacaktır.


Kova Burcu

22 Kasım 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, önümüzdeki haftalarda güneş Yay burcuna ve haritanızın toplumu yöneten sektörüne girerken, popülariteniz yeni zirvelere yükselecek. Bu enerjiyi daha kamusal bir rol üstlenmek için kullanın, çünkü bunu yapmak yeni ve değerli ittifaklar kurmanıza yardımcı olabilir. Bu arada, Akrep ayı bu öğleden sonra vahşi Uranüs ile karşı karşıya gelecek ve sizi duygusal bir rollercoaster’a göndermekle tehdit edecek. Akşam yuvarlanırken ve Luna Satürn’le kareye girerken gerginlik artmaya devam edecek, bu da evinizin güvenliğinden uzak dururken cihazlarınızdan fişi çekmek için iyi bir zaman.


Balık Burcu

22 Kasım 2022 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş Yay burcuna ve haritanızın başarıyı yöneten sektörüne giriyor, sevgili Balık, sizi arzu ettiğiniz gelecek için stratejiler oluşturmaya teşvik ediyor. Bu güneş enerjisi yerleşimi, özellikle profesyonel yaşamınız söz konusu olduğunda, hedeflerinizi ciddiye almakla ilgilidir. Sınırlar, iyi yaşama yeteneğinizde de önemli bir rol oynayacaktır, bu nedenle ihtiyacınız olduğunda net ve spesifik çizgiler çizdiğinizden emin olun. Öğleden sonra Akrep ayı Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde, havayı sert titreşimler kaplayacak ve yolunuza birkaç eğri topu atmakla tehdit edecek. Ancak meditasyon ve maneviyat bu kozmik dalgalara binmenize yardımcı olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.