Günlük Aşk Burç Yorumları 28 Kasım 2022

28 Kasım love Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 28 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, bugün ve yarın yüzleşmeniz için biraz uçucu enerji getirebilir. Bunun nedeni, kudretli Mars’ın gezegen yöneticiniz olması ve oldukça ateşli ve vahşi bir güç merkezi olmasıdır. Zihnin ve iletişimin kozmik habercisi olan Mental Merkür, göklerde hızla ilerliyor ve kızıl gezegene tamamen karşı duracak, fikirler ve arzularınızı başkalarına nasıl ifade edeceğiniz etrafında patlayıcı kavgaları ve hüsranları tetikleyecek. Dikkat çekmemeye çalışın ve dramanın sizi geçmesine izin verin. Her şeyden önce, düşüncelerinizi sosyal medyada herkese açık bir şekilde patlatmayın. Bu işleri daha da kötüleştirir.


Boğa Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, bugün ve yarın özellikle dikkatli olun. Uçucu enerji tüm silindirlere ateş ediyor! Diğer burçların çoğundan daha topraklanmış ve pratik olma eğilimindeyken, güçlü bir ölçülülük ve farkındalık uygulamanız gerekecek. Saldırganlığın kızıl gezegeni alıngan Mars’la, huysuz Merkür’den gelen öfkeyle, her köşe başında kavgalar, tartışmalar ve çatışmalar olabilir. Güneş ikinci ve güneş sekizinci evleriniz aktive edildiğinde, bu para, varlıklar, yatırımlar veya borçlu olduğunuzu düşündüğünüz şeyler hakkında kötü haberler ve hayal kırıklıkları getirebilir. Partnerinizle korku dolu olmak yerine rahat olun.


İkizler Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın dikkat çekmeyin, İkizler. Kozmik hava oldukça kayalık. Isıyı doğrudan hissedeceksiniz çünkü gezegen yöneticiniz, kozmik habercimiz Merkür, savaş tanrısı kızıl gezegenimiz Mars ile kılıç dövüşüne girecek. Gökyüzünde karşılıklı duracaklar. Kişisel hayatınız söz konusu olduğunda, siz ve eşiniz özellikle hüsrana uğramış, endişeli ve kızgın hissedeceksiniz. Karar vermek, söz vermek veya anlaşma yapmak için acele etmeyin. Zihinsel durumunuz öfkeli olacak ve sonunda pişman olacağınız bir şey söyleyebilirsiniz. Kendinizi topraklamaya çalışın, tahrişinizle nefes alın ve fırtınaların geçmesine izin verin.


Yengeç Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın kozmik hava özellikle kaotik, Yengeç. Herkes değişken bir durumdaymış gibi hissedecek! Zihinsel Merkür, kudretli Mars ile gökyüzünde karşı karşıya dururken, herkesin zihninde bombalar patlayacak. Bu, kendinizi kızgın, agresif ve son derece heyecanlı hissetmenizi sağlar. Açıkça düşünmediğiniz için aceleci kararlar vermeyin veya vaatlerde bulunmayın. Bir partner, aşık veya hatta eski sevgili bugün öfkeli bir mizaçla ortaya çıkarsa, dalgalı tüyleri düzeltmeye çalışın veya sadece meşgul olmayın. Daha iyi günler gelene kadar beklemek daha iyidir.


Aslan Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yukarıdaki yıldızlar bugün ve yarın alevli ok yaylımlarıyla ateşliyor Leo. Şu anda gerçek aşk, tutku ve romantizmle ilgili güneş beşinci evinizde dönen Zihinsel Merkür, arkadaşlıklarla ilgili güneş on birinci evinizde savaşın ve öfkenin kızıl gezegeni olan kudretli Mars’tan gökyüzünde öfke içinde. Bu, herkesin zihinsel olarak ateşlendiğini ve hüsrana uğradığını hissetmesini sağlar ve kontrole zarar vermeye çalışan siz olabilirsiniz. İnsanlar sizi kışkırtıyorsa, birini düşmana dönüştürmektense meditasyon yapmaya, bağlantınızı kesmeye ve daha yüksek bir zeminde durmaya çalışmak en iyisidir.


Başak Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalkanını ve zırhını bugün ve yarın al Başak. Kozmik dram başlıyor. Zihnin gezegeni ve gezegen yöneticiniz olan zihinsel Merkür göklerde dönerken, öfke ve saldırganlığın gezegeni olan çok kızgın bir Mars’ın karşısında duracak. Zihniniz hüsrana uğramış düşüncelerle tüketilebilir ve bunları başkalarına yansıtabilir. Gerginliği hissedebilirler ve sonra hazır silahlarla üzerinize gelebilirler. Bu agresif ve fevri enerji sizi felaket veya kazalara sürükleyebilir, bu yüzden öfkeye kapılmayın.


Terazi Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın sakince nefes almaya çalışın Terazi. Herkes gergin hissedecek ve ateşlenecek! Savaşın ve saldırganlığın kızıl gezegeni Ateşli Mars, gökyüzünde tahribat yaratacak ve kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür’e stratejik bir saldırı başlatacak. Fikirler, vaatler ve uzun vadeli planlar etrafındaki çatışmalar, herkesin kanının aktığı bir anda suratınızda patlayabilir. Bu kötü davranışta bulunmayın ve bir iblis kılığına girmektense sakin, aklı başında ve adil olmaya çalışın. Bu, hasar kontrolü için bir yol olmasını sağlayacaktır.


Akrep Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Canavarı bugün ve yarın beslemeyin, Akrep. Son derece meydan okuyan enerji, yukarıdaki göklerde hızla ilerliyor. Bugün, özellikle mali durum veya samimiyetle ilgili olarak ortaklık sürtüşmeleri yaşanabilir, bu nedenle özellikle tetiklenmiş hissetseniz bile bir savaşa girmeyin. Şu anda zenginlik ve varlıklarla ilgili sekizinci evinizde yörüngede dönen gezegen eş yöneticiniz Fiery Mars, maliyeyle ilgili ikinci evinizde gökyüzünde dönerek zihinsel Merkür’e doğru el bombaları fırlatacak. Anlaşmazlıklar, dram ve intikam dolu enerji her köşede gizlenecek. Kendinizi sorumlu tutmaya çalışın ve keskin dilinizi kullanmayın.


Yay Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Burçlar, bugün ve yarın fırtınalı bulutlar yükseliyor. Ortada olabilir, tencereyi karıştırabilir ve partnerinizle düşmanmış gibi yüzleşebilirsiniz! Bunun nedeni, savaşın ve çatışmanın kızıl gezegeni olan alıngan bir Mars’ın, güneşin yedinci ilişkiler evinizde gökyüzünde karşınızda duracak olması ve kimlik ve zodyak ile ilgili güneş birinci evinizde dönen kozmik habercimiz olan zihinsel Merkür’e bir kanon ateşleyecek olmasıdır. işaret. Zehirli ruh halleri herkesin zihnini tüketecek, ama özellikle kendinizi tetiklenmiş, hedeflenmiş ve haksız yere yenilmiş hissettiğiniz için sizinki.


Oğlak Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, bugün ve yarın çok değişken engerekler gökyüzünü ziyaret ediyor. Tutkunun ama aynı zamanda savaşın kızıl gezegeni olan Güçlü Mars, şimdi gizli düşmanlar, sırlar ve karmadan oluşan on ikinci güneş evinizde dönen kozmik habercimiz olan zihinsel Merkür ile gökyüzünde karşı karşıya gelecek. Birisi muhtemelen sizi ve kişisel ya da romantik yaşamınızı hedef alarak kan için dışarı çıkacak. Kendiniz için ayağa kalkmak iyi olsa da, acele etmeyin ve savunmacı veya agresif davranmayın. Topraklanmış bir durumda durun ve hayal kırıklığı ve kaos arasında nefes almaya odaklanın.


Kova Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, bugün ve yarın kurgu ve çatışma damlayacak. Ne yazık ki, hem romantik hayatınızı hem de sosyal çevrenizi aydınlatıyor! Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni olan Mental Merkür, gerçek aşk, romantizm ve tutkunun güneş beşinci evinizdeki öfkeli Mars’tan gökyüzü boyunca arkadaşlıklarla ilgili on birinci evinizde döner. Bu, muhtemelen hararetli bir alışverişiniz olacağı ve önemli diğer kişilerle ve tanıdıklarınızla kötü haberlerle karşılaşacağınız anlamına gelir. Birisi adınızı lekelemek istiyor olabilir veya arkadaşlarınızın ve sevgilinizin birbirinden nefret ettiğini görebilirsiniz. Sakinliği ve huzuru bulmaya çalışın.


Balık Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın tepelere koş Balık. Her bir şey sizin ve diğerlerinin tetiklenmiş ve ateşlenmiş hissetmenize neden olabilir. Savaşın kızıl gezegeni Mighty Mars, zihinsel Merkür’ün karşısında duracak. Yaşam alanınız, eviniz veya aileniz etrafındaki sürtüşmeler yüzünüzde patlayabilir ve yumruklarla yuvarlanmanıza neden olabilir. Şu anda kaybedilen bir savaşa hücum etmeyin. Ateşe benzin atmak yerine kendi içinizde ve çevrenizde uyum bulmaya çalışmak en iyisidir. Bu sadece yıkım ve patlama yaratacaktır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.