Günlük Aşk Burç Yorumları 27 Kasım 2022

27 Kasım love Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 27 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, bugün ve yarın göklerde bir enerji patlaması oluşuyor. Bunun nedeni, gezegen yöneticiniz kudretli Mars’ın gökyüzünde bir şahin gibi süzülüyor olması ve kudretli Satürn ile bağlantı kuracak olmasıdır. Kızıl gezegen şu anda kısa mesafeli seyahatlerle ilgili güneş üçüncü evinizde dönerken, Büyük Görev Yöneticimiz arkadaşlıklarla ilgili güneş on birinci evinizde uzak bir yörüngede dönüyor. Bu güçlü ve belirgin enerji, özellikle anlamlı bir sohbet veya eğlenebileceğiniz veya birbirinizi biraz daha yakından tanıyabileceğiniz bir destinasyon tatili rezervasyonu yapma kararıyla ilgili olarak bir arkadaşınızla bağlantı kurmanıza neden olabilir.


Boğa Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, bugün ve yarın oluşan yoğun cinsel titreşimleri hissedin. Bu, şehvet ve enerji gezegeni kudretli Mars’ın Büyük Görev Yöneticimiz Satürn ile dans etmesi nedeniyle gerçekleşiyor. Bu, sizin için ve biricik olanınız için daha fazla bağlılık ve sadakat aşılayarak aşk hayatınızı iyileştirmelidir. Siz ve sevgiliniz, libidolarınız yükseldikçe, yakınlaşmaya ve kişiselleşmeye hazırken kendinizi ateşlenmiş hissediyor olabilirsiniz. Bekarsanız, bu enerji biraz daha yaşlı, daha akıllı veya size finansal olarak yardımcı olabilecek birini çekmenize izin verebilir. Havayı hissediyorsanız, ikinizin güçlü bir çift olabileceğinizi bilin.


İkizler Burcu

27 Kasım 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün ve yarın libidonuzun tavan yapmasına hazır olun. Bunun nedeni, dürtü ve şehvet gezegeni olan kudretli Mars’ın, kimlik ve burçla ilgili güneşteki ilk evinizden cızırdayarak geçmesidir. Büyük Görev Yöneticisi Satürn’e parıldayan bir “buraya gel” bakışı atacak. Bu tutku, seks ve macerayı derin bir şekilde menüye koyacaktır. Cinsel çekiciliğiniz ve çekiciliğiniz ve ayrıca ortaklıklar konusunda ciddileşme arzunuz yoğunlaşacak. Bağlı bir ilişki içindeyseniz, ikinizin yan yana üstesinden gelebileceğiniz bazı uzun vadeli hedefleri tartışmak için oturun. Bekarsanız, olgun görünen birini arayın.


Yengeç Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeçler, bugün ve yarın yıldızlarda seks cızırdayacak. Sıcağı paketlemeye hazır olun! Güdü ve şehvetin kızıl gezegeni kudretli Mars, güneşin on ikinci mahremiyet ve bilinçsizlik evinizin derinliklerinde ay yürüyüşü yaparken, güneş sekizinci yakınlık ve cinsellik evinizde yörüngede dönen Büyük Görev Yöneticisi Satürn’e çapkın bir şekilde sırıtacak. Libidonuz ve zevk arzunuz tavan yapacak! Sevgilinizle uzun, terli sevişme seansları denemeye istekliyseniz, şanslısınız. Bekarlar, onlara sunacak çok şeyi olan birinin peşine düşmelidir.


Aslan Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Evren bugün ve yarın büyük haberler hazırlıyor Leo. Tutku ve dürtünün kızıl gezegeni kudretli Mars, güneşin on birinci arkadaşlık ve çevrimiçi flört evinizde vahşice dans ederken, şu anda güneşin yedinci ortaklık evinizde dönen Büyük Taskmaster gezegeni Satürn’e cilveli bir metin gönderecek. Bekarsanız, masaya getirecek parası, gücü ve istikrarı olan potansiyel bir taliple bağlantı kurarak altını vurmuş gibi hissedebilirsiniz – bu çok arzuladığınız bir şeydir. Yine de, zaten mutlu bir şekilde ortak olduysanız, ikiniz imparatorluğunuzu yan yana oluşturmanın yolları hakkında görüş alışverişinde bulunabilirsiniz. Uzun ömürlü planlar oluşturun.


Başak Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, bugün ve yarın ateşli, parıldayan ve seksi hislere hazır olun. Seksin ve tutkunun kızıl gezegeni Mighty Mars, Great Taskmaster gezegeni Satürn ile bağlantı kuracak. Libidonuzun tavan yaptığını hissedeceksiniz! Bu, sizi çekici ve karşı konulamaz hale getirecek, gün içinde dolaşırken herkesin bakışlarını üzerinize çekecek. Bekar veya bağlı olmanız fark etmeksizin, kişisel veya romantik yaşamınızda liderliği ele geçirmek için bu ateş gücünü kullanın. Neyi ve kimi istediğinizi bilin ve bir tanrı gibi emredin. Bağlı bir ortaklık içindeyseniz, üzerine inşa edebileceğiniz bazı uzun vadeli hedefler ve planlar için beyin fırtınası yapmayı düşünün.


Terazi Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün ve yarın göklerden ateş yağıyor. Ancak, kötü bir şekilde değil! Tutkunun ve seksin kırmızı gezegeni olan Güçlü Mars, Büyük Görev Yöneticimiz Satürn’den başkası ile mükemmel bir şekilde hizalanmayacaktır. Şehvet ve tutku etrafında elektriklenmiş, cesur ve cesur hissedeceksiniz. Kararlı bir ortaklık içindeyseniz, bu enerjiyi şimdi veya gelecek yıl birlikte uzun mesafeli bir macera planlamak için kullanın. Bekarsanız, normal tipinizin dışındaki birinin arzusunu çekmek için bu cızırtıyı kullanın. Geçmişinizin, menşe yerinizin, maneviyatınızın veya ırkınızın dışında biriyle bağlantı kurarsanız, onların gözlerinizi ve cinsel iştahınızı açtığını görebilirsiniz!


Akrep Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, cinsel dürtülerinizin bugün ve yarın güçlenmesine hazırlanın. Gezegen eş-yöneticiniz kudretli Mars, gökyüzünde trompet çalarken, Büyük Görev Yöneticisi Satürn tarafından duyulacak. Libidonuz göklere yükselecek ve kontrol altına alınamayacak, özellikle de Mars güneş enerjisiyle ilgili sekizinci samimiyet evinizde kükrerken. Bu enerji, bağlı ilişkiler içinde olanları biraz daha desteklese de, coşkunuzu salıvermenize yardımcı olsa da, yine de bekarları çarpıcı, çekici ve çekici kılacaktır. Bunun çiftleri etkileyebileceği başka bir yol da, sizin ve hayat arkadaşınızın emlak satın almak veya tadilata başlamak için bir ipotek veya kredi için onaylandığınız haberlerinin aniden ortaya çıkabilmesidir.


Yay Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yaramaz ve şehvetli olma zamanı, Yay. Bugünün ve yarının yıldızları, seks ve tutku için pek çok vahşi fırsat hazırlıyor! Güdü ve enerjinin kızıl gezegeni olan Mighty Mars, gökyüzünün karşısında, yedinci güneş enerjisi evinizde ve Büyük Görev Yöneticisi Satürn ile bağlantı kuracak. Zevk ve hoşgörü için istekli olacaksınız. Bunun sizi etkilemesinin bir başka yolu da, sizi ve sevgilinizi ani bir seyahate çıkmaya veya önümüzdeki yıl için bir seyahat planlamaya itebilir. Bunu yaparsanız, ister bir yıl ister elli yıldır birlikte olun, ikiniz de romantizminize kapılmış hissedebilirsiniz.


Oğlak Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, şehvet bugün ve yarın menüye geri döndü. Seks tanrısı kudretli Mars, Büyük Taskmaster ve gezegen yöneticiniz Satürn ile dans ederken, kendinizi ateşlenmiş ve tutkunun doruklarına uçmaya hazır hissedeceksiniz. Romantik yaşamınız, bu zamanda önemli yeni bağlılık ve sadakat seviyelerinden faydalanacak ve hem özveriye hem de tutkuya eşit önemde bir spot ışığı getirecek. Bekarsanız, biraz daha yaşlı veya daha akıllı olabilecek birini arayın. İstikrar, zenginlik ve sizi tam olarak ihtiyacınız olan şekillerde nasıl geliştireceğiniz konusunda bilgiye sahip olabilirler.


Kova Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, bugün ve yarın cızırtılı kozmik enerjiyi hissedeceksiniz. Tutkunun kızıl gezegeni kudretli Mars, gerçek aşk, romantizm ve eğlenceyle ilgili beşinci güneş evinizde bir aslan gibi kükrerken, o şimdi güneşteki kimlik ve burçla ilgili birinci evinizde yörüngede dönen Büyük Görev Yöneticisi Satürn’e bakacak. . Bu tutku, zevk, seks ve romantizm için beş yıldızlı bir gün. Bekarlar, özellikle de eşit ölçüde istikrarlı ve tutkulu birini aramaya istekliyseler, aniden sonsuza dek kendileri olabilecek bir ruh eşiyle tanışabilirler. Zaten bağlıysanız, birbirinizi kalın ve zayıf bir şekilde seveceğinize söz verin.


Balık Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, evren bugün ve yarın ısı topluyor. Bunun nedeni, seks ve dürtü gezegeni olan kudretli Mars’ın, Büyük Görev Yöneticisi olan güç merkezi Satürn’e bağlanacak olmasıdır. Libidonuz bir volkan gibi tutuşacak ve sizi doruğa daha da yaklaştıracak. Bu size, biricik sevgilinizle olağanüstü samimi anılar yaratmanız için şehvetli arzu ve dayanıklılığı getirecektir. Bu enerjiden yararlanmanın bir başka yolu da sevgilinizle uzun vadeli planları, umutları ve hayalleri tartışmaktır. Hayatınızın en büyük hedeflerinin bir haritasını çıkarın ve onlara ulaşmak için birlikte söz verin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.