Günlük Aşk Burç Yorumları 21 Kasım 2022

21 Kasım Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 21 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Evren yine tatlı bir şekilde hizalandı, Koç. Bunun nedeni, zihnin ve iletişimin kozmik habercisi olan zihinsel Merkür’ün, aşk, güzellik ve zevk tanrıçası gezegenimiz olan tatlı Venüs ile birleşecek olmasıdır. Bu cennetten gelen saf bir hediye! Birine onu sevdiğinizi veya nasıl hissettiğinizi söylemek için hayırlı bir gününüz var – ve hatta bunun alıcı tarafında olabilirsiniz. Konuştuğunuz veya gönderdiğiniz her şey çok iyi karşılanmalı ve özellikle bu iki gök cismi yakınlık güneşi sekizinci evinizde birleştiğinde daha da yakınlaşmanıza izin vermelidir.


Boğa Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, kişisel ve romantik hayatınız için çarpıcı bir güne hazır olun. Bunun nedeni, zihnin ve iletişimin komik haberci gezegeni olan zihinsel Merkür’ün, ortaklıklarla ilgili yedinci güneş evinizde sizden gökyüzünde birlik tanrıçası gezegenimiz olan tatlı Venüs’e sokulacak olmasıdır. Venüs sizi her zaman şansla kutsamakla kalmaz, aynı zamanda tek ve önemli bir sohbet için beş yıldızlı bir gün! Rastgele biriyle çıkıyorsanız ancak uzun vadeli uyumluluğu tartışmak istiyorsanız, bu yıldızlar hizalanırken vurmak için harika bir an.


İkizler Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yıldızlar bugün doğrudan sana gülümsüyor İkizler. Bunun nedeni, gezegensel yöneticiniz, zihnin ve iletişimin kozmik habercimiz olan zihinsel Merkür’ün, cazibe ve uyum tanrıçası gezegenimiz olan tatlı Venüs ile birleşmek için birlikte hareket etmesidir. Bu uğurlu bir enerjidir, özellikle de cetveliniz artık size çok fazla şans bahşeden sizin için. Bu zamanı, değer verdiğiniz biriyle kalpten kalbe konuşmak için kullanın ve birine gerçekten nasıl hissettiğinizi söyleyin. Bir iltifat, mektup, davet, hediye ya da size çok değer verildiğini hissettiren bir şey de manyetik olarak hayatınıza çekilebilir.


Yengeç Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün kozmik havası bal gibi tatlı olacak, Yengeç. Zihin ve iletişimin kozmik habercisi olan zihinsel Merkür, yukarıdaki cennetlerde dans ederken, gerçek aşk ve doğurganlığın beşinci güneş evinizde romantizm ve cazibe tanrıçası gezegenimiz olan tatlı Venüs ile tam bir kavuşumda birleşecek. Bu, kalbinizi açmak için beş yıldızlı bir olaydır. Bekarsanız, bu enerjinin boşa gitmesine izin vermeyin – ilk buluşma ayarlayın veya en azından sosyalleşmek için arkadaşlar arasında dolaşın. Bu zamanda zihniniz ve kalbiniz tam bir uyum içinde olacak ve size nasıl gelişmek ve büyümek istediğinize dair bir vizyon hediye edecek.


Aslan Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün kozmik dalga boyu seni kocaman bir kucaklama ile kucaklıyor, Leo. Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür, aşk ve aşk tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs’ü bir araya getirerek kendinizi canlı bir şekilde ifade etmeye hazır olacaksınız. Bu enerjiyi, bir hediye veya başka bir eylem yoluyla, özellikle de ailenizden biri için takdirinizi göstermek için kullanın. Bu, evde küçük bir parti vermek, hatta yaşam alanınızı düzeltmek için dekor satın almak için sevgilinizle şehre gitmek için göz kamaştırıcı bir an olabilir!


Başak Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlişkilerde mutluluk ve uyum için ışıltılı bir gün, uzanmanız ve kavramanız için burada, Başak. Bunun nedeni, gezegensel yöneticiniz, zihnin ve vaatlerin kozmik habercimiz olan zihinsel Merkür’ün gökyüzünde yuvarlanacak ve zihin ve iletişim tanrıçası gezegenimiz olan tatlı Venüs’ü ayı gibi kucaklayacak olmasıdır. Yukarıdaki göklerde bu ikisinin birleşimiyle, düşünceleriniz, fikirleriniz ve duygularınız ve bunları zarafetle nasıl ifade edeceğiniz konusunda tam bir netliğe sahip olacaksınız. İletişimsel gücünüz artık son derece güçlü – birisini düşünceleriniz ve belagatiniz karşısında büyülenmiş halde bırakabilirsiniz.


Terazi Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Artık menüde büyüleyici bir gün var Terazi. Bunun nedeni, kozmik iletişim ve etkileşim habercimiz olan zihinsel Merkür’ün, güzellik ve çekicilik tanrıçamız gezegen hükümdarınız tatlı Venüs ile birleşecek olmasıdır. Balo salonu dansçıları gibi dönen bu iki sevgili ile herkes aşk havasında olacak. Kendinizi otantik bir şekilde ifade etmek için bu zamanı kullanın veya sevdiğiniz birine bir hediye verin. Tüm ilişkiler daha hafif hissedecek. Kişisel veya romantik hayatınızı büyütmek istiyorsanız, akışa bırakın ve sesinizi kullanın. Sevgiliniz büyülenmiş hissedecek.


Akrep Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, kesinlikle büyüleyici ve büyülü bir gün daha seni bekliyor. Geçen haftalardaki tüm kaostan sonra, alabileceğiniz tüm şansları hak ediyorsunuz! Zihin ve iletişimin kozmik habercimiz olan Zihinsel Merkür, zihnin ve iletişimin tanrıçası gezegenimiz olan tatlı Venüs ile tam bir kavuşumda, güneşe ait ilk kimlik eviniz – zodyak burcunuz içinde birleşecek. Bu, zihninizin ve kalbinizin mükemmel bir birleşimine sahip olacağınızı garanti eder. Nasıl hissettiğinizi bileceksiniz ve bunu sezgisel olarak başkalarına ifade edebileceksiniz. İnsanlara hediyeler, iltifatlar ve sözlerinizle yüksek sesle konuşun ve onların gözlerini kamaştırın.


Yay Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün de harika hisler bekleyebilirsiniz, Yay. Bunun nedeni, kozmik habercimiz zihinsel Merkür’ün parlak bir ışık ışını gibi gökyüzünde süzülecek ve evlilik ve birlik tanrıçası gezegenimiz olan tatlı Venüs’ün kalbine doğru yol almasıdır. Gökyüzünde bir araya geldikleri için, taptığınız biriyle ya da tek kişiyle kalpten kalbe sahip olmak için mükemmel bir zaman. Onları etkilemek için zarafet ve belagat sahibi olacaksınız, hatta son zamanlarda durumlar sarpa sardıysa işleri yumuşatacaksınız. Ayrıca, sezgisel mesajlarınıza dikkat ettiğinizden emin olun – bu iki güç merkezi, psişik yönünüzü harekete geçirecektir.


Oğlak Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kişisel ve romantik yaşamınız için en uğurlu günlerden birine hazırlanın Oğlak. Zihnin ve iletişimin kozmik habercisi olan zihinsel Merkür, cennette bir güvercin gibi süzülürken, aşk ve evlilik tanrıçası gezegenimiz olan tatlı Venüs’ten başkası ile birleşmeyecektir. Topluluklar, arkadaşlıklar, ağ ve çevrimiçi buluşmalardan oluşan güneş on birinci evinizin salonlarında kucaklaşacak ve el ele dönecekler. Bu, tanıdığınız veya başka birinin dikkatini çeken birine aşık olduğunuzu aniden fark etmenize neden olabilir. Bekarsanız, potansiyel taliplerle şahsen veya çevrimiçi olarak bağlantı kurmak için bu muhteşem enerjiyi kaçırmayın.


Kova Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mizah, çekicilik ve bağlantı için tatlı bir gün sizin için burada, Kova. Bunun nedeni, zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni olan zihinsel Merkür’ün, cennetlerdeki evlilik ve ilişkiler tanrıçası gezegenimiz olan tatlı Venüs’ü öpmesidir. Duygularınız hakkında konuşmak ve diğer önemli duygularınızı duymak için bu kozmik buketi kullanın. Evrende çok fazla kargaşa yaşanıyor, bu yüzden duygularınızı tartışabileceğiniz güvenli bir alana sahip olmak, hayat size ne getirirse getirsin, ilişkinizi her zaman geliştirmenin anahtarıdır. Şimdi mükemmel bir zihin ve kalp sinerjisine sahip olacaksınız.


Balık Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlişkiler için en muhteşem günlerden biri geldi, Balık. Bunun nedeni, zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür’ün romantizm, zevk ve aşk tanrıçamız olan tatlı Venüs ile birleşecek olmasıdır. Mükemmel bir ritimde dans ederken, büyük ve maceralı bir aşk hikayesi yaşamak için canlanmış hissedeceksiniz. Bu enerjiyi, sevdiğiniz kişiye hediyeler almak ve vermek için kullanın, ayrıca derin düşünceleri ve gelecekle ilgili planları tartışın. Beden, kalp ve zihinde uyum sağlamak özellikle kolay olacaktır. Açın ve hangi sihrin beklediğini görün!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.