Günlük Annelik Burç Yorumları 12 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 12 Ocak Perşembe gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

12 Ocak 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Başarı güdüsü söz konusu olduğunda, doğru yoldasınız, bu nedenle ara sıra yavaşlayabilir ve bazı yan yollara girebilirsiniz. Seni ve çocuğu kızak tepesine veya bowling salonuna götüren gibi.


Boğa Burcu

12 Ocak 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, çocuğunuzun daha hedef odaklı olmasına yardımcı olmak için harika bir gün. Bugün için makul bir hedef belirlemelerine yardımcı olun, ardından bu hedefe ulaşmak için yola çıktıkları ilk adımı yönlendirin. Bu kadar basit, gerçekten.


İkizler Burcu

12 Ocak 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bazen, çocuğu yolunda tutmak için biraz ‘zor anne’ davranmak gerekir. Ev ödevlerini gevşetiyor veya gevezelik etmeyi ve saymayı öğreniyor olabilirler. Bugün kararlı olmak size bağlı, bu yüzden iyi işlere devam ediyorlar.


Yengeç Burcu

12 Ocak 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün sadece bebeğinizle takılmak isteyebilirsiniz – ki bu kesinlikle sorun değil. Sadece biraz yalnız kalmak isteyebilirsin ya da belki de küçüğünle geçirdiğin her dakikanın ne kadar değerli olduğunun farkındasındır. Her iki durumda da, baskı yok.


Aslan Burcu

12 Ocak 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Sizin güven dediğiniz şeyi, bugün başkaları kibir olarak görebilir. Basit bir çare var: Genel olarak sesi kısın ve ‘ben’den çok ‘siz’ ile başlayan cümleler kurun. Gerçekten bu kadar basit ve harika yapacaksın.


Başak Burcu

12 Ocak 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Diz çök ve işine bak. Tüm sıkı çalışmanız meyvesini vermek üzere, bu nedenle amacınızı ilerletmenize yardımcı olacak konumda olan kişilerle randevular alın. Birçok başarınızın farkında olduklarından emin olun.


Terazi Burcu

12 Ocak 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün otoritenizi kullanmak zorunda kalabilirsiniz. Bir gün, çocuğunuzun yola çıkıp kendi işini yapmaya hazır olduğuna sevineceksiniz. Ama şimdilik, izinsiz açık havaya çıkmak kesinlikle yasaktır!


Akrep Burcu

12 Ocak 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün iyi fikirlerle dolusunuz ve birçoğu gerçek mücevher. İş yerinde verimliliği artırmanın size övgü kazandıran yeni bir yolunu bulabilirsiniz. Veya bebek yarışması kıyafetlerine uygun bir tulum tasarlayın. Asla bilemezsin.


Yay Burcu

12 Ocak 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün zihninizde ve ifadenizde orijinalsiniz, tamamen kendinize aitsiniz. Diğer anneler, sizin yaptığınız gibi kendi davulcularına yürüyebilmeyi isterler. Eğer senin örneğini takip ederlerse yapabilirler — yeter ki kimseyi yoldan saptırma!


Oğlak Burcu

12 Ocak 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ne giyeceğinizi unutun – bugün etkilemek için giyinmelisiniz! İster bir görüşmede ister kreşte bir toplantıda olsun, başkalarına merdiveni yükseltmeye hazır olduğunuzu göstermek istiyorsunuz. Rolüne bakmalısın, o yüzden rahatla.


Kova Burcu

12 Ocak 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Tüm büyük fikirleriniz sağır kulaklara düşüyor gibi görünüyor. Patron teklifinizi okumaz ve bebek süzme şeftalilerin erdemlerini dinlemeyi reddeder. Yine de konuşun, çünkü mantıklı görmeleri an meselesi.


Balık Burcu

12 Ocak 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğun ‘melekler varsa biz onları neden göremiyoruz’ gibi bazı zor sorularını yanıtlamanız gerekebilir. Şeylerin ruhani yönlerinin çoğu onlar için fazla soyut olabilir. Acil bir durumda “Noel Baba gibiler” deyin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.