Günlük Ev Burç Yorumları 27 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 27 Kasım Pazar gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kapıyı kilitlemeniz ve telefonu kapatmanız gerekebilir, ancak işiniz bugün mümkün olduğunca az şey yapmak olmalıdır. Gereksiz işler ve karar verme ile işleri karmaşıklaştırmadan kafanızda yeterince şey var. Sipariş ver ve tüm görevleri ve ev işlerini yarına kadar ertele.


Boğa Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Harika arkadaşlarla kutsanmış olduğunu biliyorsun ve onlar senin için dünyalara bedel. Onlara sorunlarınızı anlatabileceğinizi ve sizi dinlemekten ve desteklemekten mutluluk duyacaklarını unutmayın. Birkaç arkadaşınızı çay içmeye davet edin ve önünüzdeki tüm olasılıkları ortaya koymak hakkında güzel bir konuşma yapın.


İkizler Burcu

27 Kasım 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dün gece ev arkadaşınla geç saatlere kadar oturma odasını dönüştürmeyi ne kadar çok istediğin hakkında konuşup hayaller kurduğunda, onun bu konuda bir şeyler yapma konusunda ciddi olduğunu ve yarın ikinizin de işe koyulması gerektiğini düşündün. Görünüşe göre küçük bir yanlış anlaşılma olmuş — sen iş kıyafetlerini giymişsin ve o sahile gidiyor.


Yengeç Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir mil uzunluğunda olmasını istediğiniz, ileri geri, ileri geri örmeniz gereken atkı üzerinde çalışın. Karmaşık desenlerden, küçük iğneler gerektiren dikişlerden veya beşten fazla malzeme içeren tariflerden kaçının. Detay odaklı görevlerden ne pahasına olursa olsun kaçınılmalıdır.


Aslan Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Derin nefesler, meditasyon ve yatıştırıcı bitki çayları, gününüz için faydalı malzemeler olacaktır. Rahatlatıcı lavanta esansiyel yağı da elinizin altında olmalı; kontrolden çıkacağınızı hissettiğinizde sakinleşmenize yardımcı olacaktır. Hayal kırıklığına uğrama eğiliminiz olabilir – sadece soğukkanlılığınızı korumak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Başak Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ah canım, şu anki projenizin detayları sandığınızdan çok daha kafa karıştırıcı. Kendinizi biraz daha gerçekçi hissettiğiniz başka bir gün için bu karmaşık küçük meydan okumadan vazgeçmeniz gerekirse kendinizi kötü hissetmeyin. Fiziksel çalışma size çok yakışacak, bu yüzden bahçe eldivenlerinizi giyin ve bir dakika daha kafa karışıklığı içinde kaşlarınızı çatmadan önce dışarı çıkın.


Terazi Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Son misafirinizin buzdolabınıza bıraktığı küçük not sizi hala gülümsetiyor. Dün satın aldığınız avokado bugün kesinlikle mükemmel. Uykuda gibi görünen orkideniz çiçek açmaya başlıyor. Bugün size neşe getiren küçük detaylar.


Akrep Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün ilham kaynağınızı rüyalarınızda bulacaksınız. Renkler, görüntüler ve duygular, ister dün geceki uykunuzdan, ister öğleden sonra bir şekerlemeden, ister neredeyse meditatif bir duruma geçmiş olan hayal kuran zihninizden oyalanıyor olsun, yaratıcı bir şekilde ifade etmeniz gereken bir dürtü yaratmanıza yardımcı olacaktır.


Yay Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kahve çalışmıyor ve antrenmanın seni enerjilendirmek yerine daha çok yoruyor gibiydi. Bugün güne başlamak için gaza gelmiş gibi görünmüyorsunuz, ancak kendinizi üzmeyin. Sizi gün içinde bir rüyada süzülürken görmek isteyen bu ruh halini kabul edin. Sizi dünyaya geri getirmek için bahçenizde zaman geçirin.


Oğlak Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Şansınız varsa, bir sonraki sezonun tohumlarını iç mekanda başlattınız – bir sonraki fideleri dikme zamanının gelip gelmediğini görmek için sezgilerinizi kullanma ve nakil zamanı. Eğlenceli tariflerle bu mevsimde hasada devam etmeyi unutmayın.


Kova Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bölgedeki çiftliklerden ve kendi bahçenizden elde edilen taze, yerel ürünlerin yiyebileceğiniz en lezzetli ve en besleyici yiyecek olduğunu biliyorsunuz. Soğutma için ambalaj atıklarını ve enerjiyi azaltmanın çevre için ne kadar iyi olduğunu da biliyorsunuz. Her yemeğin yerel olacağına yemin etmek harika olurdu ama hedeflerinize ulaşılabilir olduğundan emin olun.


Balık Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hiçbir şey, arkadaşlarınızla verandada oturup, geceye doğru gitgide daha uzun süre kalan ışığı takdir ederek geçirdiğiniz bir akşamdan daha iyi olamaz. O heyecan verici his, mis kokulu havası ve kiraz kaseleriyle yazın yaklaştığını fısıldayan gece havasında.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.