Günlük Aşk Burç Yorumları 28 Mayıs 2023

28 Mayıs Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 28 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, bugünün kozmik dramasından kopmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Ruhunuzda ağırlık yapan kaygı ve hayal kırıklığının baskısını hissedebilirsiniz. Büyük ışık kaynağımız kudretli güneş, buzlu Satürn’le çarpışırken, özellikle de zorluklar, mücadeleler ve zorluklar söz konusu olduğunda, hayatınızla ilgili acı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaksınız. Özellikle daha düşük zihinsel sağlık ve kaygı düzeyleriyle mücadele ediyorsanız, kendinizi kesinlikle yalnız ve depresif hissedeceksiniz. Kendinizi topraklamaya çalışın, dikkatli olun ve gerekirse bir terapist veya danışmanla konuşun. İzlenecek iyi bir protokol seti sağlayabilirler.


Boğa Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yılın en karanlık dönemlerinden biri burada, Boğa. Bunun nedeni, gökyüzündeki en büyük ışık kaynağımız olan kudretli güneşin, ikinci zenginlik evinizden hızla geçmesi ve arkadaşlıklar, topluluklar, topluluklar, topluluklar, ve çevrimiçi flört. Muhtemelen depresif ve kırılmış hissedeceksiniz. Bir arkadaşınızla ilgili olarak, özellikle ona borç para verdiyseniz veya daha önce yanlışlıkla cinsel ilişkiye girdiyseniz, kötü haberler sol alandan görünebilir. Yere yatmaya çalışın ve tekneyi sallamayın.


İkizler Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Muazzam zorlu bir gün sizi bekliyor İkizler. Yılın en zor dönemlerinden biriyle karşı karşıya kalacaksınız. Bunun nedeni, bugün bizim büyük aydınlatıcımız olan kudretli güneşin, güneşle ilgili ilk kimlik evinizin – burç burcunuz – içinde durması ve güneş onuncu kariyer evinizdeki Satürn’ün buzlu gölgesinin altına düşecek olmasıdır. Patronlardan ve profesyonel konulardan her iki tarafta da talepler ağır olacak ve sevgilinizi size kızmaya bırakacak. Depresyon, acı gerçekler ve ültimatomların ortaya çıkması muhtemeldir. Bekarsanız, bugün romantik biriyle tanışmak için herhangi bir enerjiniz veya arzunuz olması pek olası değildir.


Yengeç Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kısıtlamalar, zorluklar ve zorluklar bugün buz gibi bir karla karışık yağmur gibi geliyor, Yengeç. Büyük aydınlığımız olan kudretli güneş, dokuzuncu güneş evinizde gökyüzündeki şımarık Satürn’ün buz gibi bakışlarını yakalayacak. Bu, sevgilinizle seyahat planları yapıyorsanız veya zaten yoldaysanız, kötü haberlerin – özellikle istihdam talepleri veya sağlıkla ilgili – ortaya çıkabileceğini gösterir. Havanın altında ve huysuz hissedeceksiniz. Uzaktan biriyle çıkıyorsan, bu, ileride pusuda bekleyen, korktuğun ayrılık olabilir.


Aslan Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, bugün kişisel ve romantik hayatını çok kötü haberler ve hüsran bekliyor. Bunun nedeni, güneş enerjisiyle ilgili on birinci evinizdeki kudretli güneşin, güneşle ilgili sekizinci samimiyet evinizdeki gökyüzünde buz gibi bir Satürn tarafından ezilecek olmasıdır. Boşanma veya ayrılık yaşıyorsan, tazmin veya nafaka olmadan kendi başının çaresine bakmak zorunda kaldığın için korkunç haberler çıkabilir. Bununla birlikte, gelişigüzel bir şekilde çıkıyorsanız, eşinizle yalnızca sizin veya onların ihtiyaçlarının yeterince karşılanmadığı konusunda zorlu bir konuşma yapabilirsiniz.


Başak Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yılın en zor dönemlerinden biri seninle yüzleşmek için burada Başak. Bunun nedeni, gökyüzümüzün en parlak ışığı olan kudretli güneşin, profesyonel tanınma ve hırslarla ilgili solar onuncu evinizde yoluna devam etmesidir. Buzlu Satürn, güneşin yedinci ortaklık evinizde karşınızda duruyor ve güneşe tıslıyor, bu da bir ilişki ve kariyer meselelerinin trajedi, zorluk veya acı görebileceği anlamına geliyor. Akrabalarınızı dinlemek ve ortaya çıkanlarla yüzleşmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Depresyon, keder ve kötü haberler her köşede olabilir.


Terazi Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün acı soğuk enerjisine dikkat edin Terazi. Büyük ışık kaynağımız kudretli güneş gökyüzünde süzülürken, Büyük Taskmaster Satürn ile öfkeyle çatışacak. Bir anlamda bu, ateş ve buz arasındaki amansız bir savaş gibidir. Bugün kötü haberler, sinir bozucu iletişim ve omuzlarınıza binen çok büyük bir sorumlulukla kara bir bulutun altındaymış gibi hissedeceksiniz. Muhtemelen tükenmiş hissedeceksiniz ve sanki tüm dünya size karşıymış gibi. Bugün de özellikle yazdıklarınıza, konuştuklarınıza, gönderilerinize ve duyurularınıza dikkat edin. Bu, yüzleşmeniz için daha fazla dram getirebilir.


Akrep Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, muhtemelen bugün karanlık enerjinin içeri sızdığını hissettiniz. Karşı karşıya kalacağınız son derece zorlu haberler muhtemelen aniden ortaya çıkacaktır. Bunun nedeni, bizim büyük ışığımız olan kudretli güneşin göklerde dönmesi ve şimdi gerçek aşk, flört ve çocuklarla ilgili beşinci güneş evinizdeki ezici Satürn’le karşı karşıya gelmesidir. Para ve aşk etrafında keskin drama ortaya çıkacak ve muhtemelen size hasar kontrolü sağlayacaktır. Eşinizden çocuklarınız varsa, çocuklarınızdan biri için gülünç ve ağır bir masrafı karşılamak zorunda kalabilirsiniz.


Yay Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bugün sizi mutsuz, hüsrana uğramış ve kalbi kırık hissettirecek. Tüm dünya sana karşıymış gibi hissedebilirsin. Bunun nedeni, bizim büyük aydınlatıcımız ve ego ile bilincin yöneticisi olan kudretli güneşin, ilişkilerle ilgili yedinci evinizden hücum etmesi ve ışığının gökyüzünde şiddetli bir Satürn tarafından karartılmasıdır. Ateş ve buzun bu şiddetli çarpışması asla hoş değildir ve depresyon ve acıya işaret eder. Aile, ev, ev hayatı, ebeveynleriniz ve hatta emlak hakkında ağır haberler görünebilir. Hazırlanın ve bağlayın.


Oğlak Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün dikkat çekmeyin, Oğlak. Karanlık enerji ortaya çıkıyor ve döndüğünüz her yerde yükseliyor olabilir! Büyük ışık kaynağımız olan kudretli güneş göklerde dönerken, o şimdi sizin güneş üçüncü fikirler evinizdeki buzlu Satürn tarafından cezalandırılacak. Bu, son derece kötü haberlerin -belki bir sır, skandal, ilişki veya başka bir gizli meseleyle ilgili- ortaya çıkabileceğini ortaya koyuyor. Düşmanlarınız, özellikle kişisel veya romantik yaşamınızda sizi yerle bir etmeye hazır olabilir. Saklanmak ve tekneyi sallamamak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Kova Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, dramanın bugün sizi bulması garanti. Gezegensel yöneticiniz kudretli Satürn, şimdi gerçek aşkla ilgili beşinci evinizde konuşlanmış olan muhteşem güneşle ateş ve buzun şiddetli bir çarpışmasını yaşayacak. Bu, özellikle romantik partneriniz, bir çocuk veya doğurganlık meseleleriyle ilgili kötü haberler ortaya çıkabileceği için, kendinizi bitkin, kırılmış ve özgüveninizi kaybetmiş gibi hissetmenize neden olur. Kendinizi gafil avlanmış ve dehşete düşmüş, tamamen ihanete uğramış ve öfkeli hissedebilirsiniz. Yapılacak en iyi şey, zaten zehirli olan bir durumu daha da kötüleştirmemek için kargaşanın geçmesine izin vermektir.


Balık Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Balık burcunda, kara, fırtınalı bulutlar bugün tam tepemizde toplanıyor. Tüm dünyanın sizi ezmeye hazır olduğunu hissedebilirsiniz. Güçlü güneş, ateşli bakışlarını şu anda kimlik ve burçla ilgili ilk güneş evinizde yörüngede dönen buzlu Satürn’e çevirirken, kendinizi kesinlikle sınırlı, depresif ve düşük özgüvenle başa çıkacaksınız. Kişisel ve romantik hayatınız acı çekecek ve muhtemelen eşinizin kendinize değil de kariyerinize bu kadar çok şey verdiğiniz için hüsrana uğramasına neden olacak. Bunu zarafetle ele alın ve onlara yakında daha iyi bir denge bulmaları için söz verin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.