Günlük İş Burç Yorumları 25 Mayıs 2023

25 Mayıs work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 25 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, yürekten konuşmak bugün kolay olmayabilir. Tipik olarak, iş arkadaşlarınız, işteki düşünceleriniz ve duygularınız konusunda genellikle doğrudan olduğunuz için, dürüst bir nişancı olduğunuza güvenebilirler. Ancak, bugün söyleyeceğiniz bir şey, Aslan burcundaki Ay Boğa burcundaki Merkür ile kare açı yaptığı için hedefi kaçırabilir. Özellikle fikirleriniz, tutkulu projeleriniz veya mali durumunuz konusunda ekstra korumacı hissediyorsanız, savunuculuk artabilir. Söylediklerinizi iki katına çıkarmak yerine, işteki yaratıcı süreçlerinizde zihninizi yeni yollara açmak için bu kareyi bir fırsat olarak kullanabilirsiniz.


Boğa Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Göğsünden çıkar, Boğa! Bugün, burcunuzdaki Merkür Aslan burcundaki Ay ile kare açı yaptığında, işle ilgili bazı hisler besliyor olabilirsiniz. Kare, duygusal olarak zor bir yerdir, bu nedenle, aklınızdan geçenleri söylemeden önce nasıl hissettiğiniz üzerinde çalışmanız gerekebileceğinden, kabul etmeniz gereken çok şey olabilir. Zihinsel ve duygusal huzurunuzu bir kez bulduğunuzda, karşılığında iş arkadaşlarınızın söylediklerinden bağımsız kalarak konuşmak çok daha kolay olacaktır.


İkizler Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Aklında ne var İkizler? Aslan burcundaki ay Boğa burcundaki Merkür ile kare açı yaptığında işte veya iş arkadaşlarınızla konuşulan konuların üzerinde kafa yorun. Bu meydan sırasında bazı insanlar normalden daha bencil veya teatral görünebilir ve bu durum sinir bozucu olabilir. İş arkadaşınızın tonlarının, tonlarının ve zamanlamasının sizi etkilemesine izin vermek yerine, iç huzuru bulmak için bu kareyi kullanabilirsiniz. Kin tutmaya değmeyeceğinden, herhangi bir yorumun derinize girmesine izin vermemeye çalışın.


Yengeç Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Seslendirmek için neye ihtiyacın var Yengeç? Aslan burcundaki ay Boğa burcundaki Merkür ile kare açı yaptığında, potansiyel girişimlerin finansal istikrarı ve güvenliği konusunda biraz endişeli olabilirsiniz. Kare gerginlik anlamına gelir, bu nedenle potansiyel fırsatların finansal bileşenlerini müzakere etmek sizin için zor olabilir. Örneğin, bir profesyonelle çalışma şansınız veya bir arzunun peşinden gitme fırsatınız olabilir, ancak anlaşmanın nüansları belirsiz olabilir. Eğer öyleyse, potansiyel bir anlaşmanın şartlarını açıklığa kavuşturmak için herhangi bir şüphe veya engellemenin üstesinden gelin.


Aslan Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel sunumun hakkında ne düşünüyorsun Leo? Boğa burcundaki Merkür burcunuzdaki Ay ile kare açı yaptığında, mesleki yolunuz ve duruşunuzla ilgili zihinsel mücadeleler olabilir. Profesyonel konumunuz hakkında biraz bilinçli olabilirsiniz. Ancak bu endişeleri dile getirmek zor olabilir, özellikle de nasıl hissettiğinizi dünyanın görmesi için ortaya koymak istemiyorsanız. Nasıl hissettiğiniz hakkında konuşmaya hazır değilseniz, meditasyon yaparak, yazarak veya güvendiğiniz bir sırdaşla konuşarak bu kareyi duygularınız üzerinde çalışmak için kullanabilirsiniz.


Başak Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yavaş ol Başak. Profesyonel yolculuğunuzda yapacak, görecek ve keşfedecek çok şey var. Ancak, Boğa burcundaki Merkür Aslan burcundaki Ay ile kare açı yaptığında ilerleme kaydetmek için ne istediğinizi ve yapmanız gerektiğini düşünmek için bir dakikanızı ayırmanız gerekebilir. Kare sizi bilinçaltınızda etkileyeceği için seçeneklerinizi düşünürken biraz daha içe dönük olabilirsiniz. Bunu yapmak zor olsa da, ne yapmak isteyebileceğinize dair daha net bir bakış açısına sahip olmak için zihninizi herhangi bir endişe veya stresten arındırarak başlamanız gerekebilir.


Terazi Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ayrıntıları sırala, Terazi. Duygularınızda kaybolmak yerine, Merkür Boğa burcunda Ay ile Aslan burcunda kare açı yaptığında duygularınızı iş meselelerinden ayırmak için nasıl hissettiğiniz üzerinde çalışmaya çalışın. Meydan, özellikle profesyonel özlemlerinize ve fırsatlarınıza son derece bağlı hissediyorsanız, duygusal olarak zorlayıcıdır. Duygusal olarak yatırım yapmak iyi olsa da, profesyonel meselelerinize çok yakın olduğunuzu fark edebilirsiniz. Daha iyi bir notla ilerlemek için sınırları ve beklentileri netleştirerek sahip olabileceğiniz tüm karışıklıkların üstesinden gelin.


Akrep Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki düzenlemelerinizde neye ihtiyacınız var, Akrep? Karşı tarafın ne istediğinizi veya neye ihtiyacınız olduğunu sezgisel olarak bilmesini beklemek yerine, Aslan burcundaki ay Boğa burcundaki Merkür ile kare açı yaptığında arzularınızı dile getirmenin zamanı gelmiş olabilir. Hayat, özellikle kariyer yolunuzda ilerlemek istiyorsanız, birinin arzuladığınız şeyi fark etmesini beklemek için çok kısa. Profesyonel düzenlemeleriniz için beklentileriniz konusunda açık ve doğrudan olun. Bu kadar savunmasız olmak garip olabilir, ancak açık sözlü olmak sizi bir veya iki baş ağrısından kurtarabilir.


Yay Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, iş hayatınızda ne yapmak istediğiniz konusunda açık olun. Özellikle profesyonel yolculuğunuzun belirli bir yönde ilerlemesini istiyorsanız, şimdi profesyonel planlarınız hakkında doğrudan ve özlü olma zamanı. Ancak, Boğa burcundaki Merkür Aslan burcundaki Ay ile kare açı yaptığında düşüncelerinizi ve duygularınızı ifade etmek zor olabilir. Kare zihinsel ve duygusal olarak sinir bozucu olabilse de, profesyonel yolculuğunuz için arzularınızı dile getirme konusundaki engellemelerin üstesinden gelmek için ihtiyacınız olan kozmik destek olabilir.


Oğlak Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, kaynaklarınızı daha tatmin edici profesyonel yollara yatırmanın zamanı geldi mi? Tutkulu olduğunuz projelere odaklanmanın veya işinizle biraz daha eğlenmenin zamanının ne zaman geleceğini merak ediyor olabilirsiniz. Bugün Boğa burcundaki Merkür Ay ile Aslan burcunda kare açı oluşturacağından, kaynaklarınızı tutkulu projelere, fikirlere ve iş hayatınızdaki diğer eğlence kaynaklarına yatırmanın zorlu ayrıntıları üzerinde çalışmaya başlamanız için bu sizin kozmik işaretiniz olabilir. Ne yapmak istediğiniz konusunda açık ve doğrudan olun!


Kova Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Nasıl bir iş-yaşam dengesine sahip olmak istiyorsun Kova? Programınızda neye ihtiyacınız olacağını veya neye öncelik vermek istediğinizi tartışırken biraz gerginlik olabilir. Bir yandan, kişisel meseleler önce gelmelidir. Ancak öte yandan, yerine getirmeniz gereken mesleki yükümlülükleriniz de var. Boğa burcundaki Merkür Aslan burcundaki Ay ile kare açı yaptığında zihinsel ve duygusal olarak biraz stresli hissetmeyi bekleyin. Taahhütlerinizi hâlâ yerine getirebilirsiniz, ancak daha iyi bir iş-yaşam dengesine sahip olmak için bazı şeyleri değiştirmek veya önceliklerinizi ayarlamak konusunda uzlaşmanız gerekebilir.


Balık Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, işle ilgili konularda açık ve dürüst olun. Boğa burcundaki Merkür Aslan burcundaki Ay ile kare açı yaptığı için iş hayatınızda kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz. Herkesin işle ilgili hayal kırıklığı dönemleri vardır ve siz de bir istisna değilsiniz. Ancak, iş yerindeki hayal kırıklıklarınızla boğulmaktan kaçınmak için ne düşündüğünüzü ve hissettiğinizi ifade etmenin sağlıklı bir yolunu bulmanız gerekebilir. Göğsünüzden her şeyi atmak için iş dışında bir arkadaşınızla konuşmak veya bir günlük kaydı oturumu yapmak en iyisi olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.