Günlük Ev Burç Yorumları 31 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 31 Mart Cuma gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

31 Mart 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Duvardaki ayna, yüzünün adil olduğunu söylüyor ama yüzde 100 mükemmel bir saç günü değilse değil. Başınızın arkasını kolayca görebilmeniz için buğulanmayan bir çekilebilir ayna takın.


Boğa Burcu

31 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Aramak genellikle bulmakla sonuçlanır, ancak bir arkadaşınızın yeni evini ararken, ev numarası sokaktan görünmediğinde işin o kadar kolay olmadığını görürsünüz. Eve döndüğünüzde kendi kapınıza veya kaldırıma bakın.


İkizler Burcu

31 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Büyük parti için temizlik yaparken yukarı bak. Duster’ınızı tavan fan kanatlarına götürün. Değerli zamandan tasarruf etmek için, her bir cam parçasını suyla silmek yerine kristal lambanızda bir avize temizleme solüsyonu kullanın.


Yengeç Burcu

31 Mart 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu sizin düğün gününüz değilse ve üzerinden atlamayı planlamıyorsanız süpürgeyi atlayın. Garajdaki talaşı temizlerken hız için elektriğe geçin — yaprak üfleyicinizi kullanın. Fazladan zamanı iyi bir kitapla kıvrılarak geçirin.


Aslan Burcu

31 Mart 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hayatınızda gizem eksikliği kötü bir şey değildir. Geniş açılı bir kapı görüntüleyici takın, böylece kapıyı çalan ziyaretçiyi karşılamak için zihinsel olarak hazırlanabilirsiniz.


Başak Burcu

31 Mart 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Güvenlik ve asayiş bugün aklınızda. Bugün ev ofisinize bir öğütücü ekleyin ve Cadılar Bayramı geldiğinde sırıtan plastik bir sundurma örümceğini dolduracak kadar malzemeye sahip olacaksınız.


Terazi Burcu

31 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hangi yiyeceğin kime ait olduğu konusunda ev arkadaşlarının fitilinizi yıpratmasına izin verdiniz. Geçmiş geçmişte kalsın ve dolaplara ve buzdolabına raflar atayarak baştan başlayın.


Akrep Burcu

31 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İçsel ışığınız başkaları için bir fener gibi parlar ama gece, fiziksel dünyada fenerleri çağırır. El fenerinizin gücünü kontrol edin ve gerekirse pilleri değiştirin.


Yay Burcu

31 Mart 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir grup farklı arkadaşla bir kitap kulübü kurarak kitapseverliğinizi haklı çıkarmanıza gerek yok, ancak toplantıdan elde edeceğiniz içgörü faydalı olacak ve sohbet ederek geçirilen saatler bir zevk olacaktır.


Oğlak Burcu

31 Mart 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu, yılın en iyi kampı olabilecek açık havada çadırınızı kurmak için güzel bir gün. Arkadaşınız için ormanın sesleriyle tai chi rutininizi uygulayın. Bir parça peynirle bir balığı alt edin.


Kova Burcu

31 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Siz ve arkadaşlarınız kazanılan takımyıldızlarınızı adlandırmaya karar verdiğinizde parıldayan yıldızlar neşeyle parlıyor gibi görünüyor. Gecenin kutsamalarını, daha sonra benzersiz bir not defteri sayfası için diğerleri yatağa gittikten çok sonra günlüğe kaydedin.


Balık Burcu

31 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kendinizi şişkin ve keyifsiz hissetmenize gerek yok. Vücudu iyileştiren bir temizleme rejimine başlamadan önce bir naturopata danışmak için iyi bir gün.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.