Günlük Yemek Burç Yorumları 25 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 25 Mart Cumartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün alışılmışın dışında düşünmek paradan tasarruf etmenizi sağlayabilir, özellikle de öğle yemeğinizi bir kutunun içinde yerseniz. Japon Bento kutusu, ucuz ve besleyici bir yemek yapar. 10 dolardan daha ucuza miso çorbası, pirinç, yumurta, salamura sebzeler ve sashimi başka nereden bulabilirsin?


Boğa Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Risk almak bugün riskli olacak. Ancak statükoya bağlı kalırsanız, felaketi önleyebilirsiniz. Öğle yemeğinde fıstık ezmeli ve reçelli sandviç ve bir elma yiyin. Bu şekilde kendinizi salmonella, Deli Dana Hastalığı veya bitler için riske atmazsınız.


İkizler Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün topluluğunuzdaki daha az şanslı olana yardım etmek için ilham alacaksınız. Bu yüzden konserve ürünleri ve diğer temel gıda maddelerini yerel bir gıda bankasına bağışlayın. Ya da sıcak çorba ve hazır sandviçler alıp evsiz birine verin. İyi karma senin ödülün olacak.


Yengeç Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu gece işten çıkıp evde yalnız yuva yapmak isteyeceksiniz. Bu nedenle, planladığınız tüm sosyal etkinlikleri iptal edin. Telefonu kapatın ve sürpriz bir ziyaret için kimsenin uğramamasını umun. Paylaşmak için yeterince tavuklu börek ve salatanız olmayacak.


Aslan Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Başarılarınızı artırma eğiliminiz var. Ama biraz süslemede yanlış bir şey yok. Öyleyse devam edin ve mükemmel şekilde kızarttığınız ince kesilmiş sulu sığır eti hakkında övünün. İnsanlar bunun sadece bir köfte olduğunu bilmek zorunda değil.


Başak Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sabahın gerginliğini kırmak için öğle yemeğinde bir egzersiz yapın. Bunu protein dolu ızgara somon pirinç kasesi ve meyve ile takip edin. Balıktaki Omega-3’ler, ağrıyan beyninizi yatıştırabilir ve öğleden sonrayı daha iyi karşılamanız için sizi daha iyi bir ruh haline sokabilir.


Terazi Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş yerindeki parlak fikirleriniz bugün patronunuz tarafından iyi karşılanacak. Başarınızı öğle yemeğinde karides kokteyli, bir kase çorba ve ıstakoz kuyruğu ile kutlayın. Ama bedelini kendin öde. Şirkete şarj etmek pek parlak olmayacak.


Akrep Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün Happy Hour’da iş arkadaşlarınızla sosyalleşirken kendinizi ana kaptıracaksınız. Nachoları, Buffalo kanatlarını ve patates kabuklarını akılsızca yersiniz. Pepto-Bismol’ü doğrudan şişeden içerken aptallığınızı daha sonra anlayacaksınız.


Yay Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu akşam bir arkadaşınız sizi bir vejetaryen restoranına götürdüğünde kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ancak tofunun inanılmaz çok yönlülüğüne hazırlıksız olabilirsiniz. Çıtır tofu parmakları? Tofu Özensiz Joes? Tofu kebabı mı? Kim biliyordu?


Oğlak Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Planlar yaparsınız ve harfi harfine takip edersiniz. Takdire şayan ama böyle bir disiplin doğaçlamaya yer bırakmıyor. Bu yüzden her zamanki akşam yemeği rutininizi bir kenara bırakın ve farklı bir şey yapın. Zaten Salisbury Steak TV yemeklerinden bıkmış olabilirsiniz.


Kova Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir iş seminerinde birçok yeni bağlantı kuracaksınız. Etkilemek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Yeni ortaklarınız, öğle yemeği için işlerle birlikte rosto akşam yemeği sipariş edene ve faturayı onlara yapıştırana kadar size ısınacak.


Balık Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün şans sizden yana olacak. Bir garson yanlışlıkla kucağınıza bir kase sıcak istiridye çorbası düşürür, ancak müdür size bir özür olarak ıstakoz yemeği özel ısmarlar. Kasığınızdaki yanma olmasaydı kendinizi şanslı hissederdiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.