Rüya Yorumcum

Günlük Yemek Burç Yorumları 18 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 18 Mayıs Perşembe gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yeni bir günün başlangıcı ve olasılıklar sonsuz. Bu nedenle, sağlıklı bir kahvaltı ile enerji toplayarak yoğun bir güne hazırlık yapın. Ev yapımı patates kızartması ve hindi soslu bir Denver omleti mükemmel olacaktır. Ve kahveyi unutma!


Boğa Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün riskli davranışlar için iyi bir gün değil. Bu yüzden statükoya bağlı kalın ve günaha kapılmayın. Ve ‘kovboy havyarı’ veya ‘criadillas’ gibi havalı terimlere aldanmayın. Başka bir adla Rocky Mountain İstiridye, yine de bir Rocky Mountain İstiridyedir.


İkizler Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün vaaz verme zahmetine girme çünkü insanlar dinlemiyor olacak. Söylemeniz gereken şey önemli olabilir ama onlar ne isterlerse onu yapacaklardır. O yüzden bugün onlar çizburger ve patates kızartmasını yerken salatanızın tadını çıkarın. Yakında derslerini alacaklar.


Yengeç Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün üretken olmak için gereken enerjiyi toplayamayacaksınız. Bu yüzden gün boyunca ağır ağır ilerle çünkü geceleri işler daha iyi olacak. Akşam yemeği için fırında domuz pirzolası ve buğulanmış ıspanak yemek size biraz cesaret verir ve kendinizi oldukça hareketli hissedebilirsiniz.


Aslan Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Zayıf bir bütçe, bugün seyahat tutkunuzu azaltacak. Ancak denizaşırı lezzetleri kendi arka bahçenizde bulabilirsiniz. Alman brauhaus’taki domuz sucuğu ve lahana turşusu tıpkı Berlin’deki gibi olacak ama pilsner cennetten gelmiş gibi tadacak.


Başak Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Cehennem gibi bir gün sizi bugün stres ve hayal kırıklığından titretecek. Haftaya başlamanın yolu bu değil, o yüzden sakinleşmek için yapman gerekeni yap. Limonlu ve naneli bir fincan Japon sencha çayı işinizi görecektir, ancak bugün bir galona ihtiyacınız olabilir.


Terazi Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yaptığınız her şeyden olumlu yanıtlar alacaksınız. Aferin sana! Ancak en büyük övgüler akşam yemeğinde, aileniz karideslerinizi övdüğünde ve makarnanın üzerine deniz tarağı sosunu “hayranlık uyandıran” ve “restorana layık” gibi ifadelerle övdüğünde gelecek.


Akrep Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi cennet gibi bir şeyin anına kaptıracaksınız. Kelimeler senden kaçacak ve aşık bir genç gibi olacaksın. Ama peynir dolgulu elmalı turta dilimi o kadar güzel olacak ki, Tanrı’nın eli değdiğine yemin edeceksiniz.


Yay Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün dünyadaki en mutlu insan gibi hissedeceksin. İş gününüz cehennem gibi geçeceği için bu şaşırtıcı olacak. Ama soğuk bir bahar gününde sıcak bir kase doyurucu dana yahnisi ve sıcak bir akşam yemeğinin insanın moralini nasıl yükseltebileceği şaşırtıcı.


Oğlak Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gün hızlanacak ve sonra dinlenmek için eve döneceksiniz. Bu tencere ve tavaları sallayarak gevşeyebilirsiniz. Canınız sıcak ve yatıştırıcı bir şey isteyecek ve tavuk cacciatore bu amaca uyacaktır. Güzel bir bardak cabernet, pastanın üzerindeki krema olabilir.


Kova Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün başkalarını eğitmeniz veya öğretmeniz istenebilir. Onlara ipleri öğreteceksin ama daha da önemlisi onlara öğle yemeği için tüm güzel yerleri anlatacaksın. Ama inanılmaz baharatlı kırmızı köri patlıcanlı Tayland restoranından bahsetme. Bu senin küçük sırrın.


Balık Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Şans bugün yanınızda olacak. Nereye giderseniz gidin altın dokunuşa sahipmiş gibi görüneceksiniz. Bu, pek çok başarıya yol açacaktır, ancak hiçbiri en sevdiğiniz şarküteride bir çekilişin parçası olarak ücretsiz bir Reuben sandviçi ve soda kazandığınız zamandan daha iyi değildir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Exit mobile version