Rüya Yorumcum

Günlük Aşk Burç Yorumları 23 Mayıs 2023

23 Mayıs Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 23 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir orman yangını gibi tutuştur, Koç. Tüm kozmos sizi ve tutkularınızı destekliyor. Kraliyet ailesi gibi fethetmek için gereken cesarete ve dinamik enerjiye sahip olacaksınız. Gezegen yöneticiniz, kudretli Mars, Büyük Benefic Jüpiter’e kare şeklinde bağlı olarak, dünyanın gördüğü en büyük romantizmi hak ediyormuşsunuz gibi aşk hayatınızı inşa etmek için rekabetçi hissedeceksiniz. Bugün kelimelerinizi kullanın ve sanki bir büyüymüş gibi emir verin ve herkesin dizlerinizin önünde eğilmesini izleyin. Sadece çok kendini beğenmiş, kendine aşırı güvenen veya şımarık davranma, yoksa bazı insanların egolarını zedeleyebilirsin!


Boğa Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, bugün iç tutkularınızın alevlendiğini hissetmeye hazırlanın. Seks ve dürtü gezegeni Kudretli Mars, Büyük Benefic Jüpiter ile bir ateş kasırgasının merkezinde dans ederek size perdenin ötesinden şanlı kutsamalar gönderecek. Bugün, hayal ettiğiniz en muhteşem ve vahşi aşk hikayesini nasıl oluşturabileceğiniz konusunda beyin fırtınası yapmak için mükemmel bir gün. Geçmişinizle veya diğer insanların sahip olmanız gerektiğini düşündüğü şeylerle sınırlı kalmayın. Ateşe verilmiş bir tren gibi git, karanlığa karşı gecenin kalbini delen. Dileklerinizi dile getirin.


İkizler Burcu

23 Mayıs 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün süper dozda cinsel çekiciliğin tadını çıkaracaksınız. Seksin, arzunun ve şehvetin kızıl gezegeni kudretli Mars onu gökyüzünde sallamaya devam ederken, coşkulu hissedecek ve kendini ortaya koymaya hazır hissedeceksin. Şansın, genişlemenin ve ihtişamın gezegeni olan görkemli Jüpiter’e bağlanırken manyetizmanız ve ışığınız binlerce kat yayılacak. Kişisel, romantik ve cinsel yaşamınızda liderliği ele geçirmek için bu enerjiyi kullanın. Bunu yaptığına sevineceksin çünkü insanlar çok geçmeden seni sevmek için dizlerinin üstüne çöküp yalvarmaya başlayabilirler.


Yengeç Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeç, dünyaya ne kadar muhteşem ve eğlenceli olduğunu göstermeye hazırlan. Seksin, dürtünün ve tutkunun gezegeni olan kudretli Mars göklerde cızırdamaya devam ederken, mucizeler ve genişlemenin Büyük Benefic gezegeni olan şanlı Jüpiter’e bir kare şeklinde bağlanacak, güneşin on birinci arkadaşlık evinizde dönüyor. topluluklar ve neşe. Bu, kalbinizin arzularını ve en büyük umutlarını ve hayallerini takip etmek için istekli ve rekabetçi olmanızı sağlar. Yeni talipleri etkilemek için cesaretinizi ve gücünüzü kullanın ya da eğlenceli küçük bir kedi-fare oyununda sevgilinizi kovalayın.


Aslan Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sonunda tanrıların nektarını bulan bir bal arısıymışsınız gibi, coşku üzerinize damlayacak, Leo. Seksin, dürtünün ve tutkunun gezegeni kudretli Mars, güneşteki ilk kimlik evinizde cızırdamaya devam ederken, bir meydanda Büyük Benefic’imiz olan şanlı Jüpiter ile gözlerini birbirine bağlarken bir seyirci gibi izleyin. Bir yandan, şu anda hayattan daha büyük hissedebilir veya yeni ufuklara uçmak için can atabilirsiniz. Bununla birlikte, yoğun tutkular ve ateşli enerji ile, yine de biraz ılımlılık ve rahatlama uyguladığınızdan emin olun.


Başak Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başaklar, heyecanlı ve vahşi hissetmeye hazırlanın. Yıldızlar, tanrıçalardan hediyeler alarak cennetten inmeye karar vermiş milyarlarca melek gibi şarkı söylüyor. Seksin, dürtünün ve tutkunun gezegeni kudretli Mars, bilinmeyenin solar on ikinci evinizde cızırdarken, bir anka kuşu gibi gökyüzünde süzülen Büyük Benefic’imiz muhteşem Jüpiter’e büyü yapacak. Kişisel yaşamınızda liderliği nasıl ele almanız gerektiğine dair ani bir önseziye veya sezgiye sahip olacaksınız. Ruhunuza şarkı söyleyen ruhu takip edin ve en büyük mirasınızı işliyormuşsunuz gibi onu kucaklayın.


Terazi Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Teraziler, evren bugün parıldayan ve cızırtılı bir şekilde dönüyor. Seksin, dürtünün ve tutkunun gezegeni Mighty Mars, bir misafir gibi gökyüzünü keşfetmeye devam edecek. Bugün hızla ilerlerken, şimdi güneş sekizinci yakınlık evinizde dans eden iyimserlik ve büyüme gezegeni olan görkemli Jüpiter ile bağlantı kuracak. Bu, ortağınızla birlikte yatırımlar ve varlıklar konusunda büyük bir kazanç görmenizi sağlar, bu nedenle günü değerlendirin ve bir ekip olarak birleşik servetinizi nasıl inşa edebileceğinizi düşünün. Refah, altın yağmuru gibi yağarak size arzuladığınız bolluğu getirebilir.


Akrep Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, tutku ve oyun için canlandırıcı bir gün yaklaşıyor. Seksin, dürtünün ve enerjinin kızıl gezegeni kudretli Mars göklerde yol almaya devam ederken, kendinizi coşkulu ve yeni ufuklara hazır hissedeceksiniz. Gökyüzünde yolculuğuna devam ederken, Güneş’in ortaklıklarla ilgili yedinci evinde sizden şu anda gökyüzünde yörüngede dönen mucizeler, genişleme ve şans gezegenimiz ve Büyük Benefic’imiz olan görkemli Jüpiter’e bir kare şeklinde bağlanacak. Bu, uzun vadeli planlar yaparsanız, özellikle tek kişiyle seyahat etmeyi planlıyorsanız, önünüzde canlı bir macera yaşayabilirsiniz.


Yay Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bugün yıldızlar kozmik bir ön sevişmede dans ederken, menünüze tutku ve zevk katmak için can atacaksınız. Seksin, arzunun ve şehvetin kızıl gezegeni Mighty Mars, ısıyı bir ateş burcunda topluyor. Muhteşem Jüpiter, Büyük Benefic’imiz ve mucizeler gezegeni ile bir kare içinde bağlanacak. Biricik sevgilinizle şehir dışına uçarsanız veya uzun mesafeli seyahatler planlamaya karar verirseniz, tutku ve aşk havai fişek gibi patlayabilir. Bekarsanız, ne tür gece hayatı olduğunu öğrenmek için yakındaki bir destinasyonu ziyaret etmeyi deneyin ve baharatlı biriyle karşılaşabilirsiniz!


Oğlak Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, bugün göklere haykırın çünkü menüde tutku ve zevk var. Güçlü Mars, güneşin sekizinci yakınlık ve seks evinizde cızırdarken, şu anda romantizmin beşinci evinizde yörüngede dönen Büyük Benefic mucizeler gezegenimiz olan görkemli Jüpiter ile bir kare içinde bağlantı kuracak. Bu, biricik olanınızla daha yakın büyüme konusunda liderliği ele alırsanız, ilerleme göreceğinizi garanti eder. Uzun vadeli planları tartışmak için zaman ayırın ve bunları bir ekip olarak gerçekleştirme zevkine sahip olabileceğinizi bilin.


Kova Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, bugün bir romantizm ve cinsel manyetizma kasırgasına hazırlanın. Tutkunun, seksin ve arzunun kırmızı gezegeni kudretli Mars, güneş enerjisi yedinci ortaklık evinizde sizden gökyüzünde dönerken, Büyük Benefic’imiz ve mucizeler, talih gezegeni olan görkemli Jüpiter ile bir kare oluşturacak. şans, şimdi güneş dördüncü evcilik evinizde dönüyor. Bu, bekarsanız içinizde ateş yakan, uzun vadeli potansiyele sahip biriyle tanışabilmenizi sağlar, bu nedenle, kendinizi daha çok bir münzevi gibi hissetseniz ve bugün kalmak isteseniz bile saklanmayın. Kendinizi oraya koyun ve kozmosun ne pişirdiğini görün!


Balık Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bugün kendinizi öfkeli ve heyecanlı hissedeceksiniz. Şehvetin, arzunun ve seksin kızıl gezegeni kudretli Mars, mucizeler ve şansın gezegenimiz olan görkemli Jüpiter’e bir kare içinde baharatlı bir bakış atarken, romantizm için fırsatların her köşede olduğunu görebilirsiniz! Ancak, sadece onlara gözlerinizi yumup kuyruğunuzu sallamayın, müsait olduğunuzu ve biraz sevgiye aç olduğunuzu dünyaya gösterdiğinizden emin olun! İnci beyazlarınızı parlatın ve kendinizi tanıtırken liderliği ele alın. Mizah, karizma ve cinsel çekicilik vücudunuzdan ve ruhunuzdan sızacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Exit mobile version