Rüya Yorumcum

Günlük Kariyer Burç Yorumları 24 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 24 Mart Cuma gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

24 Mart 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

İş ve kariyer cephelerinde zaten önemli bir gün olan Ay, gelir sektörünüze iyi zamanlanmış bir dönüş yapıyor. Dört haftada bir geri dönen Ay, para için burnunuzu keskinleştirebilir ve bir tetikleyici görevi görebilir, ancak bu yılki tek ziyareti için geri döndüğünden, paranın gezegeni Venüs buradayken, profesyonel ivmeyi yakalamak için mükemmel anı seçmiştir.

Nöbet değişimi derken, cüce gezegen Ceres iş sektörünüzde ilk tam gününü geçirirken, 15 yıl sonra Pluto bugün kariyer evinizden ayrılıyor. Ceres, Haziran ayında Pluto dönene kadar burada kalacak ve büyük resme odaklanmaya ara verme ve sadece iş ve işle ilgili meselelere değil, aynı zamanda iş tatmini ve amaç duygusu açısından ihtiyaçlarınıza ve önceliklerinize odaklanma şansı ile burada kalacak. .


Boğa Burcu

24 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni Venüs’ün gelir sektörünüzden üç haftadan daha kısa bir süre uzakta olduğunu bilmek, Mars’ın buradaki son tam gününden ve özellikle takip söz konusu olduğunda aciliyetin bir kısmını alıyor. Venüs yolda olduğundan, Mars’ın nihai sonuçları görmesi gerekmiyor, bu da onun şimdilik neyin savaşmaya başlayabileceğine odaklanmasına izin veriyor. Eldivenleri çıkarmanın zamanı geldi.

Satürn’ün kariyer sektörünüzü terk etmesinden sadece 16 gün sonra, Pluto çok farklı bir bölüme başlamak için geri dönüyor. Kozmosun zor görev yöneticisi Satürn’ün son üç yılını disiplin ve yapı çağrısında geçirdiği, değişimin ve devrimin gezegeni Pluto’nun bir şeyleri değiştirme şansı ile geri döndüğü yer. Bu, son yıllardaki sıkı çalışmanın üzerine inşa etmek için bir şans.


İkizler Burcu

24 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

15 yıl sonra Pluto finans sektörünüzden bugün ve mükemmel bir zamanlamayla ayrılıyor. Değişim ve devrim gezegeni Haziran ayında yarım kalmış işleri halletmek için geri dönecek olsa da, şimdilik bu, geri çekilmek ve Mars’ın yarın gelir sektörünüze dönmesinden sadece bir gün önce para meselelerini akışına bırakmak için bir şans. 2023’ün en kazançlı ayları.

Ay’ın bugün haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir kısmına dönüşü, son 14 aydır iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğinizi kontrol eden ay düğümlerini neredeyse anında geçtiğini görecek. Bu, tam da Neptün ve Satürn’ün, Güneş’in kariyer sektörünüzden iki gün önce ayrılmasının ardından yeniden bir araya geldiği ve odak bir sürat koşusundan maratona geçerken işleri yavaşlatmaya çalıştıkları sırada gelir.


Yengeç Burcu

24 Mart 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn’ün mali sektörünüzü terk etmesinden ve üç yıllık mali eğitim kampını bitirmesinden sadece 16 gün sonra, Plüton hayatımızdaki ilk ziyareti için geri dönüyor. Pluto, Satürn’ün olduğu zor görev yöneticisi değildir ve son üç yılda edindiği yapıları ve deneyimi bir başlangıç ​​noktası olarak kullansa da, değişim ve devrim gezegeni işleri değiştirmek için geri döndü.

Yeni Ay olarak kariyer sektörünüzdeki ilk tam gününde Güneş ile hizalandıktan iki gün sonra, Ay bugün ayrılıyor, ancak son birkaç gününü buradaki her gezegenle hizalı olarak geçirmeden önce değil. Bu, profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü harekete geçirirken, aynı zamanda onu buradan alacak gezegenler hakkında daha iyi bir okuma yapmanızı sağlar. Yarın Mars’ın Yengeç burcuna dönüşünden başka, rekabetçi ruhunuzu ateşleyecek beklediğiniz bir şey yok artık.


Aslan Burcu

24 Mart 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Cüce gezegen Ceres ilk tam gününü gelir sektörünüzde geçirdiğinden, her şey profesyonel cephede devam ediyor. Ay sadece kariyer sektörünüze dönmekle kalmayıp, paranın gezegeni Venüs buradayken tek ziyareti için Plüton iş sektörünüzden ayrılacakken, Ceres her ikisi için de burada. Gelir, iş ve kariyer cephelerinde önemli bir yol ayrımına ulaştınız.

İş sektörünüzde 15 yıl geçirdikten sonra Pluto bugün ayrılıyor ve Haziran’da geri dönecek olsa da, önümüzdeki üç hafta boyunca bu, iş ve iş konularına tekerleği yeniden icat etmek zorunda kalmadan oynama şansı veriyor. Sadece birkaç saat sonra Ay’ın kariyer sektörünüze dönüşü, sadece kariyer cephesine odaklanmayı değil, aynı zamanda Venüs buradayken yaptığı tek ziyaret için. Bu, kalbi, sezgiyi, içgüdüleri ve hayal gücünü aynı sayfaya koyacaktır.


Başak Burcu

24 Mart 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Cüce gezegen Ceres gelir sektörünüzden ayrıldıktan bir gün sonra, Plüton yalnızca iş sektörünüze değil, aynı zamanda Mars’ın kariyer sektörünüzdeki son tam gününde geri döner. Profesyonel tanrılar devir teslim etmeye başladığında Ceres gitmiş olacak olsa da, bu profesyonel yılın sizi götürmeye devam ettiği yolculuğun ayrılmaz bir parçası olacak gelir ihtiyaçlarınız ve öncelikleriniz hakkında daha iyi bir okuma bırakıyor.

Mars, seksen yıldır kariyer sektörünüze yaptığı en uzun ziyaretinin son tam gününe ulaştığı gibi, Pluto bizim ömrümüz boyunca iş sektörünüze ilk ziyareti için geri dönüyor. Savaş gezegeninin ve devrimin yollarının bu şekilde kesişme olasılığı astronomiktir, ancak Mars kariyer cephesinde işleri elinden geldiğince zorladığından, Pluto buradan görevi devralmak için geri döner ve onunla birlikte, işleri değiştirmek için bir şans.


Terazi Burcu

24 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay her dört haftada bir finans sektörünüze geri dönebilir, ancak bugün dönüşü, paranın gezegeni Venüs buradayken Ay’ın tek ziyaretidir. Venüs sadece yedi gündür burada, ancak finansal güveninizi artırma ve finansal arzularınızı güncelleme misyonu şimdiden bir destek veriyor ve Ay bunu daha da netleştirmeye yardımcı olacak.

Yarın Mars’ın kariyer sektörünüze dönüşüne giden yolda, haftanın ilerleyen saatlerinde Güneş iş sektörünüzden ayrıldıktan sonra yeniden toplanma şansı var. Güneş her yıl Haziran ayının ikinci yarısına kadar geri dönmediği için, kariyer cephesinde yılın bu başlarında işlerin açılması nadirdir. Bununla birlikte, Mars kendi zaman çizelgesini takip ediyor ve iş cephesinde halihazırda yaratılmış olan momentumun sırtına binecek.


Akrep Burcu

24 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Para gezegeni Venüs’ün üç haftadan daha kısa bir süre uzakta olduğunu bilmek, Mars’ın buradaki son tam gününün aciliyetini biraz azaltıyor ve özellikle iş bir şeyleri bitirmek veya eve getirmek söz konusu olduğunda. Bu, Mars’ın finansal tutkularını ve savaşma ruhunu, ilk adımları atabilirseniz, her şeyi görebilecek yolda momentuma ve kaynaklara sahip olduğunuza güvenerek, başlayıp başlayabileceğiniz şeylere kanalize etmenize olanak tanır.

Yeni Ay olarak çalışma sektörünüzdeki ilk tam gününde Güneş ile hizalandıktan iki gün sonra Ay ayrılır. Bu, Güneş’in bir aylık ziyaretini sona erdirecek olan iki Yeni Ay’dan ilkini tamamlamanın yanı sıra, iş ve meslek meseleleri ve şimdi burada toplanan gezegenler hakkında sezgisel bir okuma sağlıyor. Artık beklediğiniz bir şey yok.


Yay Burcu

24 Mart 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzde geçen 15 yılın ardından, değişim ve devrimin gezegeni Pluto bugün ayrılıyor ve çok da erken değil. Mars’ın yarın finans sektörünüze geri dönmesi, savaş ve devrim gezegenlerini karşı karşıya getirecekti, ancak bunun yerine, Plüton Haziran’da dönmeden önce üç aylık bir ara verdiğinden, bu, Mars’ın odağını diğer tarafa kaydırmasının önünü açıyor. yarından itibaren mali çitin.

Ay, Venüs buradayken iş sektörünüze tek ziyareti için geri dönmekle kalmıyor, aynı zamanda cüce gezegen Ceres’in kariyer sektörünüzdeki ilk tam gününde geri dönüyor. Ay, Pluto’nun gelir sektörünüzden ayrılmasından sadece birkaç saat sonra geri dönecek, ancak son 15 yılda yarattığı ivmeyi geri almak için zamanında geri dönecek. Bu, sizi bu mali ve profesyonel yılda bir yol ayrımına getiriyor.


Oğlak Burcu

24 Mart 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn’ün gelir sektörünüzü terk etmesinden sadece 16 gün sonra, Pluto hayatımızdaki ilk ziyaretine başlamak için geri döner. Kozmosun katı görev yöneticisi Satürn’ün aksine, tamamen disiplin ve yapıyla ilgiliydi, değişim ve devrim gezegeni olarak Pluto, sizi geçmişin kısıtlamalarından kurtarmaya çalışırken bunu bir başlangıç ​​noktası ve temel olarak kullanmak için geri dönüyor. .

Mars iş sektörünüzdeki son tam gününü yaşarken ve cüce gezegen Ceres kariyer evinizden ayrıldıktan bir gün sonra, Pluto hayatımızda ilk kez gelir sektörünüze geri döner. İşler profesyonel olarak geri adım atmaya hazırlanırken, ancak Venüs’ün Mars’ın kaldığı yerden devam etmesine üç haftadan az bir süre kala, Pluto finansal olarak bundan yararlanmak için geri döner.


Kova Burcu

24 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ceres, Pluto’nun haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünü terk etmesinden 24 saatten kısa bir süre önce finans sektörünüze geri döndüğü için, doğrudan dostça bir açıya geçti. Bu, Pluto’nun ayrılmasıyla sona erer ve yalnızca kısa bir karşılaşma olsa da, finansal ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi yeniden gözden geçirme şansı, onun finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü en başından beslemesine izin verdi.

Profesyonel tanrılar bile sizi geride durmaya ve ya zihninizi ve seçeneklerinizi açık tutabileceğiniz ya da çalışma şapkanızı tamamen uzak tutabileceğiniz bir yere çağırıyor. Yarın Mars’ın iş sektörünüze dönmesine ve 2023’ün en yoğun aylarının başlamasına giden yolda, bu duyguya ne kadar taze ve fazla düşünmeden girerseniz o kadar iyi.


Balık Burcu

24 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın bugün gelir sektörünüzden ayrılması, size para için keskin bir burundan daha fazlasını bırakacak. İki gün önce Yeni Ay’ın yarattığı ivme ve dün cüce gezegen Ceres’in finans sektörünüzden ayrılmasının ardından baskıdaki düşüşün yanı sıra, yeni bir güven duygusu ve keşfedilmeyi bekleyen çok sayıda seçenek olabilir.

Sürücü koltuğunda para tanrıları vardır ve gelir sektörünüzdeki Yeni Ay rotasını sürdürürken, Ay size para için keskin bir burundan daha fazlasını bırakacaktır. Bu, Güneş’in bir aylık uzun ziyaretini sona erdirecek iki Yeni Ay’ın ilkiydi ve tam da şimdiden gelir artışı ve genişleme potansiyeli varken geliyor. Profesyonel tanrılar, profesyonel içgüdülerinizi keskinleştirerek üzerlerine düşeni yaptılar.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Exit mobile version