Rüya Yorumcum

Günlük Burç Yorumları 29 Mart 2023

29 Mart Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 29 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, kozmik iklim bu sabah karışık bir çanta gibi davranacak, pozitif ve sevgi dolu bir yerden hareket etmeye çalışmanı önemli kılacak. Yengeç ayı ve Chiron’un neden olduğu nostaljik bir enerji, kaçırdığınız fırsatların yasını tutmanıza neden olabilir. Neyse ki, Venüs’ten gelen bir yardım eli, şimdiki zamanda ve şimdiye kadarki yolculuğunuzda güzelliği bulmanızı sağlayacaktır. Uranüs bu öğleden sonra aktif hale gelip sizi tuhaflıkla yüzleşmeye teşvik ettiğinde, işlerin biraz tuhaflaşmasını bekleyin. Bu gece ay Jüpiter ve Merkür ile açı yaptığında ruh halinize ve sözlerinize dikkat ederek duygusal patlamalara dikkat edin.


Boğa Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah Yengeç burcu Kayron ile kare açı yaparken izole edici bir enerji sizi bulabilir. Neyse ki, Venüs karizmanızı ve zarafet duygunuzu yükseltmek için devreye girecek ve sizi kabuğunuzdan çıkıp sosyalleşmeye teşvik edecek. Bu öğleden sonra Uranüs aktif hale geldiğinde içinizden esprili bir enerji akacak, bu yüzden uygun oldukları sürece birkaç tuhaf şaka yapmaktan korkmayın. Bu arada, Mars ve Satürn, destekleyici bir bağlantı yüküne girerek, ağ oluşturma ve dirsek ovma yoluyla kendinize bir isim oluşturmanıza yardımcı olur. Ancak bu gece Luna, Merkür’le karşı karşıya geldiğinde biraz sakinleşmek isteyeceksiniz.


İkizler Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Yengeç burcu Ay Kayron ile kare açı yaparken bu sabah ilk iş olarak telefonunuza uzanma dürtüsüne kapılmayın. Bu arada, Venüs’ten gelen bir yardım eli, gündeminize devam etmeden önce netliği ve içsel gerçeği bulmanızı sağlayarak, sessizliği ve iç gözlemi benimsemeniz için sizi cesaretlendirecek. Bu öğleden sonra Luna, Uranüs ile aynı hizaya gelip içinizde yaşayan esprili dehayı serbest bıraktığında biraz eğlenmekten korkmayın. Günün ilerleyen saatlerinde, ay Jüpiter’le kare açı yaptığında düşünceleriniz bunaltıcı gelebilir, ancak özel bir alan bulmak, huzuru ve netliği geri kazanmanıza yardımcı olabilir.


Yengeç Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, ay bu sabah burcunuzdan geçerek yolculuğuna devam ediyor ve şifalı asteroit Chiron ve Venüs ile bağlantılar kuruyor. Bu kozmik iklim, sizi ciddi ama sosyal bir ruh haline sokan garip bir enerji yaratacak. Bu öğleden sonra Ay Uranüs ile aynı hizaya geldiğinde saçlarınızı açık bırakmayı planlayın ve daha ilginç arkadaşlarınızla bazılarıyla temasa geçmeyi düşünün. Bu arada Mars, Satürn ile tatlı bir alışverişi paylaşarak yaratıcı ve ruhsal uygulamalarınıza daha fazla disiplin getirmenizi istiyor. Bu akşam Ay, Jüpiter ve Merkür ile karşı karşıya geldiğinde, sınırların öneminin farkında olarak çizgileri aşmamaya çalışın.


Aslan Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Yengeç ayı bu sabah Kayron’la karşı karşıya gelirken inancınız değişebilir, ancak Venüs’ten gelen bir yardım eli bu dünyada bir güzellik duygusunu geri kazanmanıza yardımcı olabilir. Hayatın her unsurunun büyülü olması gerekmediğini kabul edin, bunun yerine sorumluluklarınızla yüzleşmeyi ve onları fethetmeyi tercih edin. Başarıya giden yolculuğunuzdaki atılımlar, bu öğleden sonra Uranüs başınızın üzerinde aktif hale geldiğinde ortaya çıkabilir, özellikle de geleneklerden kurtulmaya istekliyseniz. Bu arada, Mars ve Satürn, dönüşmek ve gelişmek için kişisel gücünüzden ve otorite duygunuzdan yararlanmaya teşvik eden tatlı bir değiş tokuşu paylaşıyor.


Başak Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Yengeç ayı bu sabah Kayron ve Venüs ile birleşerek hem pozitif hem de negatif enerjiyi masaya getiriyor. En iyi kalpli ve canlandırıcı arkadaşlarınıza yönelerek bu kozmik gelgitlerden geçmek için rekabetçi veya kıskanç akranlarla etkileşim kurmaktan kaçının. Ancak, karşılaştığınız kişiler tarafından da sınandığınızı hissedebilirsiniz, bu da kendi içinizde şefkat bulmanızı önemli kılar. Uranüs’ün aktif hale geldiği ve evrenin yolunuzu akraba ruhlarla süslediği bu öğleden sonra tesadüfi karşılaşmalara dikkat edin. Bu gece ay ve Merkür karşı karşıya geldiğinde güç mücadelelerinden kaçının, bunun yerine temizleyici bir tuz banyosu seçin.


Terazi Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah Yengeç ayı Kayron’la karşı karşıya gelirken kendinize biraz daha fazla sevgi gösterin. Şans eseri, Venüs’ten gelen bir yardım eli sizi olumlu bir kafa boşluğuna yönlendirebilir ve kişisel gücünüzü kullanarak havada asılı kalan tüm korkuları üzerinizden atmanıza olanak tanır. Yıldızlar işleri sarsmak için hizalanırken, bu öğleden sonra Ay Uranüs ile aynı hizaya geldiğinde şaşırtıcı müzakereler devreye girebilir. Günün ilerleyen saatlerinde, Jüpiter tepenizde aktif hale geldiğinde bir kutlama enerjisi sizi bulacaktır, ancak tüm sorumluluklarınızı ve görevlerinizi yerine getirene kadar heyecanınızı dizginlemeniz gerekebilir.


Akrep Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Yengeç burcu Kayron ile aynı hizaya geldiğinden, bu sabah yükümlülüklerin yüzünden biraz tıkanmış hissedebilirsin. Neyse ki, Venüs yapılacaklar listenizde uyum bulmanıza yardımcı olmak için devreye girecek, ancak nimetlerinizi gerçekten takdir etmek için minnettarlığınıza erişmeniz gerekebilir. Öğleden sonra dönerken ve Ay Uranüs ile hizalanırken heyecan sizi bulacak ve keşfetmek ve rutininizden kopmak için mükemmel bir bahane olacak. Sadece gündeminizin çok gerisinde kalmamaya çalışın, aksi takdirde Luna ve Jüpiter arasındaki sert bir bağlantı sizi yetişmek için çabalamaya bırakabilir.


Yay Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Archer, bu sabah Yengeç ayı Kayron ve Venüs ile birleşirken kendinize ve başkalarına nasıl davrandığınıza dikkat edin. Bu kozmik iklim, ruh halinizin sakin ve kontrollüden rekabetçiye veya abartılıya doğru dalgalanmasına neden olabilir. Uranüs başınızın üzerinde aktif hale gelirken, sağlıklı yaşam ve heyecan için her zamanki Çarşamba gününüzden uzaklaşırken, öğle yemeği rutininizi sarsmanın ve iyileştirmenin yollarını arayın. Günün ilerleyen saatlerinde Luna Jüpiter’le karşı karşıya geldiğinde çılgın düşmanlara ve nefret edenlere dikkat edin ve kendinizi bir grup ortamında bulursanız izleyicilerinizi okumayı unutmayın.


Oğlak Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bugün Yengeç ayı Kayron ve Venüs ile birleşirken, çocukluğunuzdan gelen travmanın sizi aşkı tam anlamıyla kucaklamaktan alıkoymasına izin vermeyin. Sabah boyunca ilerlerken, umut ve dayanıklılıktan vazgeçmeden duygularınızı kabul ederek kendinize biraz daha şefkat gösterin. Öğleden sonra ilerledikçe hava hafifleyecek ve Uranüs aktif hale gelerek sizi eğlenceli ve eksantrik bir kafa boşluğuna sokacak. Bu arada, Mars ve Satürn, gardınızı bir veya iki inç düşürerek sizi biraz flört etmeye teşvik eden tatlı bir alışverişi paylaşıyor. Ancak, bu gece Luna, Merkür’le karşı karşıya geldiğinde evde dikkat çekmemeye odaklanmak isteyebilirsin.


Kova Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Yengeç ayı Kayron ve Venüs ile birleşirken, kalbiniz ve zihniniz bu sabah çelişkili hissedebilir. Görevde kalmak için mücadele ediyor olsanız bile, olumlu bir anlatıyı içinizde tutmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Devrim niteliğindeki Uranüs’ün yardım eli sayesinde, duygusal atılımlar bu öğleden sonra merkezinizi bulmanıza yardımcı olabilir. Bu arada, Mars ve Satürn, genel olarak tatlı bir yönü paylaşarak, atılan temeller ve yapılan seçimler konusunda kendinizi daha güvende hissetmenize yardımcı olur. Bu gece daha sonra kafanızı dinlendirmeyi planlayın, yoksa ay ile Merkür arasındaki sert bir kare, kendinizle güreşmenize neden olabilir.


Balık Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bu sabah, Yengeç burcu Venüs’ü öperken, zihninizin aşka doğru kaymasına izin verin. Ne yazık ki, pembe gözlük takmak gerçeklikle bağlantınızı kaybetmenize neden olabilir, bu da pratik ama olumlu bir tutum sürdürmenizi önemli hale getirir. Bu öğleden sonra Luna Uranüs ile aynı hizaya geldiğinde, yaratıcılık damarlarınızda akacak ve özel bir proje üzerinde çalışmak için mükemmel bir bahane olacak. Bu arada, Mars ve Satürn, sizi kendi gerçeğinizde ve bireysellik duygunuzda sağlam bir şekilde durmaya teşvik eden destekleyici bir yönü paylaşıyor. Harcamalarınızı günün ilerleyen saatlerinde ay genişleyen Jüpiter ile kare açı yaptığında izleyin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Exit mobile version