Rüya Yorumcum

Günlük Burç Yorumları 20 Mart 2023

20 Mart Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 20 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Venüs bugün Kuzey Düğümü’ne yakınlaşıyor ve sizi geleceğe bakarken minnettarlığınızdan yararlanmaya itiyor. Bu titreşimler, mevcut temellerinizi geliştirmek için mükemmeldir, bu nedenle gözlerinizi ödülden ayırmayı unutmayın. Uranüs aktif hale geldiğinde sabah ortasında beklenmedik nimetler tezahür edebilir ve kendinizi biraz şımartmak için cazip hissedebilirsiniz. Hayatınızdaki belirli bölümleri kapatma fırsatları, bu öğleden sonra Balık güneşi Plüton’a bir öpücük gönderip sizi evrimleşmeye ve dönüşmeye ittiğinde semeresini verecek. Güneş burcunuza girdiğinde astrolojik yeni yılı başlatan bir değişiklik hissedeceksiniz.


Boğa Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Venüs ve Kuzey Düğümü bugün burcunuzda güçlerini birleştirerek, kendinizi takdir etmek için bir dakikanızı ayırmanızı istiyor. Bu titreşimler, istekleriniz ve ihtiyaçlarınızla temele dokunmak ve tatmin bulmak için herhangi bir şeyin değişmesi gerekip gerekmediğini belirlemek için mükemmeldir. Balık burcunun ayı Uranüs ile aynı hizaya geldiğinde, topluluğunuzu yükseltmeniz için sizi cesaretlendirdiğinde, rastgele nezaket eylemleri yapmayı düşünün. Öğleden sonra yerleşirken ve Luna, Pluto ile hizaya girerken, sizi felsefi sohbet havasına sokarken, akraba ruhlarla bağlantı kurduğunuzdan emin olun. Koç mevsimi başladığında mahremiyet için biraz zaman ayırmayı planlayın, haritanızın kendini yansıtma ve gizliliği yöneten bölümünü harekete geçirin.


İkizler Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün Venüs ve Kuzey Düğümü güneş enerjisi on ikinci evinizde hizalanırken, sezgisel rehberlik içinizin derinliklerinden gelecek. Geleceğin neler getirebileceği üzerine meditasyon yaparken, mahremiyeti benimseyerek, kendinize iç gözlem için bol bol alan tanıyarak bu titreşimlere yaslanın. Bu öğleden sonra Balık burcunun güneşi Pluto ile aynı hizaya geldiğinde ciddi ama dönüştürücü bir enerji sizi bulacak ve hırslarınıza daha disiplinli bir bakış açısıyla yaklaşmanızı isteyecek. Günün ilerleyen saatlerinde Koç mevsimi başladığında, astrolojik yeni yılı kutlarken sizi topluluğunuza geri verme havasına sokan bir değişim hissedeceksiniz.


Yengeç Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, tatlı Venüs Kuzey Ay Düğümüne yaklaşırken bugün yeni bağlantılar sizin için tezahür edebilir. Şu anda önemli bir başkasının peşindeyseniz, bu kozmik iklim bir sonraki büyük aşkınızı ortaya çıkarabilir. Balık burcunun ayı Uranüs ile aynı hizaya geldiğinde, aydınlanma anları felsefi bakış açınızı geliştirecek ve sizi ilahi rehberlik ve içgörüye açacaktır. Bu öğleden sonra Balık güneşi dönüştürücü Pluto ile bağlantı kurduğunda, kalbinizi sevgiye ve anlamlı bağlantıya açarken şefkatli doğanızı ortaya çıkardığında iyi hisler akacak. Günün ilerleyen saatlerinde, astrolojik yeni yılı işaret eden güneş Koç burcuna girdiğinde ve haritanızın başarıyı yöneten bölümünü harekete geçirdiğinde bir değişim hissedeceksiniz.


Aslan Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bugün Venüs Kuzey Düğümü ile güçlerini birleştirirken, evren sizden lütuftan vazgeçmeden otoritenize adım atmanızı isteyecek. Bu kozmik iklim, özellikle profesyonel hırslar söz konusu olduğunda, yıldızınızın önemli ölçüde yükselmesine neden olabilir. Kariyerinizde ne istediğinizi sormaktan korkmayın, çünkü bunu yapmak beklemediğiniz fırsatlar yaratabilir. Balık burcunun güneşi ve Plüton’un yardım eli sayesinde bu öğleden sonra iş yükünüze organize bir yaklaşım faydalı olacaktır. Koç mevsimi başladığında şanslı bir enerji üzerinize inecek ve haritanızın ruhsal bölümünü harekete geçirecek.


Başak Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, evren bu sabah dualarınızı dinleyecek, çünkü Venüs ve Kuzey Düğümü güneş dokuzuncu evinizde hizalanır. Hedefleriniz üzerinde meditasyon yaparak, minnettarlığınızdan yararlanarak ve tercih ettiğiniz tezahür uygulamalarıyla çalışarak bu titreşimlere yaslanın. Balık burcunun ayı Uranüs ile aynı hizaya geldiğinde, özellikle de kalp meseleleri söz konusu olduğunda, öteden gelen işaretler için gözlerinizi dört açın. Anlamlı şekillerde bağ kurma fırsatları, Balık burcunun güneşi Pluto ile aynı hizaya geldiğinde semeresini verecektir, bu yüzden yakınlaşmayı umduğunuz herkese kendinizi açtığınızdan emin olun. Güneş Koç burcuna girdiğinde, astrolojik yeni yıl başlarken sizi dönüşüm havasına sokan bir değişim hissedeceksiniz.


Terazi Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Venüs Kuzey Düğümü’ne yaklaşırken, romantik bağlılıkla ilgili temalar bugün sizin için havada kalacak. Bu enerji, belirli insanlardan veya durumlardan uzaklaşmanızı gerektirse bile, kalbinizi dolduran bir gelecek planlamak için mükemmeldir. Balık burcunun ayı ve Uranüs aynı hizaya geldiğinde ofiste yetkinliğinizi sergileme fırsatı bulacaksınız, bu nedenle işte işler kızışırsa kolları sıvamaktan korkmayın. Günün ilerleyen saatlerinde güneş Koç burcuna girdiğinde, haritanızın sevgiyi yöneten bölümünü harekete geçirirken taze bir nefes gibi davranarak bir değişim hissedeceksiniz.


Akrep Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün haritanızın romantizmi yöneten bölümünde Kuzey Düğümü ve Venüs güçlerini birleştirirken, aşk sizin için yol gösterici bir güç görevi görecek. Aşkınızı istemek, sevgilinizle geleceği planlamak veya kendinize yeniden yatırım yapmak olsun, istediğiniz geleceğe doğru adımlar attığınızdan emin olun. Balık burcunun ayı Uranüs’le aynı hizaya geldiğinde yaratıcı ilham sizi bulacaktır, bu nedenle ruhunuza sızan tüm parlak anlarla koştuğunuzdan emin olun. Sözleriniz, Pluto tepenizde aktif hale geldiğinde kalpleri ve zihinleri dönüştürme gücüne sahip olacak, bu yüzden sesinizi kullanmaktan korkmayın.


Yay Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, bugün zarif ama stratejik hareket et, çünkü Venüs ve Kuzey Düğümü güneşin altıncı evinde hizalanıyor. Bu titreşimler, akıllı planlama ve sıkı çalışma yoluyla ortaya çıkmakla ilgilidir ve sizden ödülleriniz için çalışmanızı ister. Balık ayı Uranüs ile aynı hizaya geldiğinde duygularınızı kontrol edin, çünkü bunu yapmak duygusal bir atılım sağlayabilir. Güneş ve Pluto hizalandığında bir topraklama enerjisi tezahür edecek ve yan etkileri istikrarsızlaştırmadan kalbinizi dönüştürmenize yardımcı olacaktır. Günün ilerleyen saatlerinde, haritanızın yaratıcılığı, egoyu ve eğlenceyi yöneten bölümünde Koç mevsimi başladığından, ilham verici ve eğlenceli bir ortam havaya nüfuz edecek.


Oğlak Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Venüs Kuzey Düğümü’ne yaklaşırken, bugün arzularınızı tezahür ettirmenin anahtarı güven olacaktır. Doğal yeteneklerinizi sergilemekten korkmayın. İlerlemek istiyorsanız, ilgi odağına adım atmanın bazen gerekli olduğunu anlayın. Balık burcunun ayı Uranüs ile aynı hizaya geldiğinde, içinizde yaşayan asiyi çağrıştırarak birkaç kuralı çiğnemek isteyebilirsiniz. Bu öğleden sonra güneş, gelişmek isteyenlere güç vererek Pluto’ya bir öpücük üflerken değişim fikrine eğilin. Koç mevsimi başlarken eve erken dönmeyi planlayın ve sizi ev içi mutluluk havasına sokun.


Kova Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün Venüs Kuzey Düğümü ile hizalanırken kalbinizin size rehberlik etmesine izin verin. Duygularınız ve sezginiz sizi daha iyi bir yarın için yönlendirecek, bu yüzden meditasyon ve kişisel bakım için biraz zaman ayırdığınızdan emin olun. Balık burcu Uranüs ile hizalandığında evinizi heyecan dolduracak ve alanınızı bazı yeni aksesuarlar veya araçlarla yükseltmek için ilham alabilirsiniz. Pluto’nun yardım eli sayesinde mahremiyet, bu öğleden sonra sükuneti ve dönüştürme fırsatlarını ortaya çıkaracak. Ancak astrolojik olarak yeni yılı ve baharın başlangıcını simgeleyen güneş Koç burcuna girdiğinde yeniden sosyalleşmek isteyeceksiniz.


Balık Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bu sabah uyandığında bir dilek tut, çünkü Venüs üçüncü güneş evinde Kuzey Düğümü’ne yakınlaşır. Bu kozmik iklim, sözlerinize tezahür gücü getirecek, ruhani ve maddi alemlerde sesinizi kullanmanızı önemli kılacaktır. Ay Uranüs ile aynı hizaya geldiğinde beklenmedik haberler kulağınıza gelebilir, bu nedenle telefonunuzu yakınınızda tuttuğunuzdan emin olun. Günün ilerleyen saatlerinde, astrolojik olarak yeni yılı ve sizin için bir refah dönemini simgeleyen Güneş Koç burcuna geçtiğinde, topraklanmış ancak motive edici bir enerji sizi bulacaktır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Exit mobile version