Rüya Yorumcum

Günlük Aşk Burç Yorumları 20 Mart 2023

20 Mart Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 20 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bahar ekinoksu geldi, Koç. Bu sadece zodyak yılının resmi başlangıcını değil, aynı zamanda Koç mevsimini de işaret ediyor! Koç mevsimi doğum mevsimidir! Yılın bu zamanı, herkesin bir lider olarak öne çıkma, tutkularını dizginleme ve en çok istedikleri şeyin peşinden koşma arzusunu her zaman ateşler. Ancak Koç, Koç tarafından sembolize edildiğinden ve ilk burç olduğundan, önümüzdeki ay herkes daha benmerkezci olabilir. Bu, herkes kendine odaklanırsa ilişkilerde dalgalanmalara ve gerginliğe neden olabilir! Bu yoğunluğu, ilişkilerinizde olumlu, üretken ve sağlıklı yollara yönlendirin.


Boğa Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bahar ekinoksuna hoş geldiniz Boğa. Bu sadece zodyak yılının başlangıcını değil, aynı zamanda Koç mevsiminin gelişini de işaret ediyor! Önümüzdeki ay, kolektif özellikle her bir kişinin bireysel arzularına ve tutkularına odaklanacak. Bu, neyi ve kimi istediğiniz konusunda kovulduğunuz bir ay olabilir. Koç mevsimi bizi, bastırılması veya durdurulması zor olacak ham kardinal ateş enerjisiyle canlandırır. Bununla birlikte, aynı zamanda insanların daha bencil veya ego odaklı olmasına da yol açabilir, bu nedenle bunun hakim olduğunu hissediyorsanız, herhangi bir romantik köprüyü yakmadığınızdan emin olun.


İkizler Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bahar ekinoksu doğdu, İkizler. Bizi yeni bir zodyak yılına başlatacak ve kardinal ateş burcu Koç’u vurgulayacak. Bu, Koç’un kollektif enerjisinin göklerde tutuşacağı ve önümüzdeki ay boyunca Dünya’daki yaşamlarımıza akacağı anlamına gelir. Yılın bu zamanında, başkalarıyla uzlaşmaya, işbirliği yapmaya veya çalışmaya çalışmak yerine, kendimize odaklı bir zihniyet benimsemiş olacağız. Başkalarını dinlemek veya onların duygusal veya duygusal ihtiyaçlarını kucaklamak yerine, yalnızca istediğiniz şeyi elde etme arzunuzun şimdi ne kadar önemli olduğunu fark edebilirsiniz. Güneş boynuzlarını göğe çevirip başını bir koç gibi gururla geriye atarken bu agresif, iddialı enerjiyi gözden kaçırmak zor olacak.


Yengeç Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ateşli enerji inşa ediyor, Yengeç. Bahar ekinoksu – ve Koç mevsimi – geldi! Bu, Koç burcundan on ikinci burç olan Balık burcuna kadar ilerlediğimiz için burç yılının resmi başlangıcını işaret ediyor. Toplu olarak, gün batımına öncülük etmek ve tutkularımıza ve arzularımıza kafa kafaya dalmak için enerji alıyoruz. Kardinal ateşin enerjisi, siz ve sevgiliniz dahil herkesi saldırgan, kavgacı bir zihniyete sokar. Ya hep ya hiç, evet ya da hayır, siyah ya da beyaz olacak. Arzu ettiğiniz şeyi yakalamanın zamanı geldi, bu yüzden kişisel yaşamınızda üstlenmek isteyeceğiniz yeni maceraların haritasını çıkarın ve harekete geçin!


Aslan Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yepyeni bir zodyak yılına hoş geldin Leo. Takvim yılımız 1 Ocak’ta başlarken, Batı astrolojisi mevsimlerin geçişine bağlıdır. Bu, bugün bahar ekinoksunun gelişiyle birlikte artık Koç burcu mevsimine girdiğimiz anlamına geliyor. Koç, seks, dürtü ve savaş gezegeni Mars tarafından yönetilir ve sizi içinizdeki ateşli canavarı beslemeye teşvik eder. Bununla birlikte, önümüzdeki ay ilişkilerinizde gerginlik varsa, özellikle de kendinize daha fazla odaklandığınız için, biraz tüyleri ürpertebileceğinizi bekleyebilirsiniz. Kişisel yaşamınızda yeni, sağlıklı kalıplar başlatmaya odaklanın.


Başak Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bahar ekinoksu geldi ve şimdi sizi kucaklıyor Başak. Koç mevsiminin resmi gelişine hoş geldiniz! Önümüzdeki ay ruhunuz, kalbiniz, belleriniz ve damarlarınızda tutku dolaşacak! Güneş bu burçta dans ederken, herkesi kendilerini ilk sıraya koymaya, arzuladıkları şey konusunda doğrudan olmaya ve onun peşinden gitmeye teşvik eder. Koç, değerli buldukları her şeyi fethetmeye hevesli bir savaşçıdır. Bu kesinlikle hayata dair normal bakış açınız olmasa da, şimdi ve gelecek günlerde onu benimsemeniz için teşvik edileceksiniz. Sadece tamamen benmerkezci bir zihniyete kapılmayın, aksi takdirde başkaları sizi gaddar, bencil veya saldırgan olmakla suçlayabilir.


Terazi Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlkbahar ekinoksu geldi, Terazi. Yepyeni bir zodyak yılına hoş geldiniz. Yılın bu zamanı – Koç mevsimi – büyük yeni başlangıçlar için bir dönemdir. Koç burcu enerjisinin göklerin odak noktası olması, sizi normalde ifade ettiğinizden farklı bir zihniyete sokacaktır. Genellikle mantık, zeka ve strateji tarafından yönetilen bir hava burcusunuz. Koç enerjisi bunu pencereden dışarı atar ve arzu ve tutku sancıları tarafından yönetilir. Daha incelikli ve diplomatik olma eğilimindesiniz. Koç burcu enerjisi saldırgandır. Önümüzdeki haftalarda auranıza nüfuz ettiğini ve sizi ateşlediğini hissediyorsanız dikkat edin.


Akrep Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, bahar ekinoksunun gelmesi ve sizi gaza getirmesi için hazırlanın. Güneş Koç’a doğru bir yol açarken, bize kardinal ateş aşılanır. Yoğun ve tutkulu bir birey olarak, Koç enerjisiyle ilişki kurabilirsiniz çünkü ikiniz de seks, savaş ve dürtü gezegeni tarafından yönetiliyorsunuz: Mars. Yine de Koç enerjisi, onların zamanını bekleyen bir su burcu olduğunuz için genellikle sizden daha doğrudan ve agresiftir. Önümüzdeki ay, sizi yeni ufuklara öncülük etmeye, liderlik etmeye ve kişisel ve romantik hayatınızla ilgili yeni yolculuklara başlamaya teşvik edecek. Devam et!


Yay Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ellerinizi gökyüzüne kaldırın ve bahar ekinoksu Yay burcuna hoş geldiniz. Bu sadece yeni bir zodyak yılının gelişini duyurmakla kalmaz, aynı zamanda güneşin Koç mevsimini başlattığını da duyurur! Toplu olarak, ana ateşin enerjisinin kozmosta kükrediğini hissedeceğiz. Önümüzdeki ay, herkes hayata ve aşka dair her konuda “yapabilirim, yapacağım” zihniyetini benimseyecek. Bu iddialı güven oldukça sarhoş edici olabilir, bu nedenle başkalarının isteklerinden çok egonuzun arzularına odaklanmış olabilirsiniz. Bu, şehvet, tutku, seks veya romantizm tarafından reddedildiğiniz için son derece canlandırıcı gelebilir.


Oğlak Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yeni bir zodyak yılının resmi başlangıcı üzerimizde Oğlak. Güneş Koç burcuna doğru ilerliyor. Koç mevsimi, seks, şehvet, romantizm ve aşka öncülük etmeye ve fethetmeye çalışırken kişiliklerimizin savaşçı tarafını kucaklamak için canlandırıcı bir dönemdir. Alevler bedeninizi, zihninizi ve ruhunuzu saracak, sizi günü yakalamaya ve aşk hayatınızda ve ilişkilerinizde liderliği ele almaya teşvik edecek. Neyi ve kimi istediğinizi bilin ve bunun için ayağa kalkın. Güçlü ol. Kendine güvenmek. Bu, siz öne çıkarken özellikle etkileyici olacak.


Kova Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlkbahar ekinoksunu bir adrenalin patlamasıyla karşılayın, Kova. Bugün yeni zodyak yılının resmi ilk günü. Sadece bu değil, aynı zamanda güneşin ana ateşe dönüştüğünü de duyuruyor. Koç mevsimi geldi! Toplu olarak, başkalarına hizmet etmek yerine kendi arzularını ve tutkularını seçen herkesi “biz bize karşı” zihniyetine sokacaktır. Bu, kişisel veya romantik ilişkilerinizde zaten oluştuğunu hissediyorsanız, sürtüşmeyi tetikleyebilir. Havai fişek gibi patlamak yerine sakinleşmeye ve zarafet bulmaya çalışın. Hayalinizdeki yaşamı tezahür ettirmek ve yaratmak için öncü olun.


Balık Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Balık burcu, hayat çarkı her zaman döner. Bugün zodyak yılının en önemli dönemlerinden birini işaret ediyor – başlangıç! İlkbahar ekinoksunun gelmesiyle birlikte yeni bir mevsim kapımızda. Yılın bu zamanı, ana ateş olarak bilinen Koç burcu tarafından yönetiliyor. Sık sık “akışa ayak uydur” zihniyetine sahip olsanız da, bu enerji bunun yerine içinizde bir alevi ateşleyebilir. Şimdi ve önümüzdeki haftalarda, kişisel ve romantik yaşamınızda – ve yalnızca sizin – istediğiniz şey için aniden tutkuyla tüketilmiş hissedebilirsiniz. Bu, muhtemelen aynı yoğun havayı hisseden başkaları için biraz şok edici olabilir! Bu duyguların içinden geçtiğini hisset. Arzularınızın değerli ve geçerli olduğunu bilin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Exit mobile version