Rüya Yorumcum

Günlük Kariyer Burç Yorumları 24 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 24 Ocak Salı gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

24 Ocak 2023 Salı Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Uranüs’ün ilk tam gününü gelir sektörünüzde doğrudan hareketle geçirmesi, beş aydır ilk kez gelir potansiyeline yeşil ışık yakarak yeterince avantaj sağlıyor. Ancak bunun tam da Merkür’ün kariyer sektörünüzde ilk tam gününü doğrudan hareketle geçirdiği ve bu profesyonel yıla da yeşil ışık yakıldığı sırada gelmesi, bunu çok daha önemli bir dönüm noktası yapıyor.

Yaklaşık 15 yıl sonra, değişim ve devrim gezegeni Pluto bugün kariyer sektörünüzdeki son iki ayına giriyor ve zamanlama bundan daha iyi olamazdı. Merkür burada doğrudan hareket halindeyken ilk tam haftasında ve Uranüs gelir sektörünüzde doğrudan ilk tam günündeyken, bu tam da gelir ve kariyer konularına yeşil ışık yakıldığı gibi gelir. Güneş’in geçen hafta ayrılışı da size profesyonel bir yön duygusu bıraktı.


Boğa Burcu

24 Ocak 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın kariyer sektörünüze bu yılki ilk ziyareti ve paranın gezegeni Venüs’ün buradayken tek ziyareti, bu yeni mali ve mesleki yıla her zaman ivme kazandıracaktı. Venüs’ün gözü her zaman paranın nerede olduğu üzerinde olacaktır, ancak yılın bu zamanında gelir sektörünüzdeki gezegensel faaliyetleri nadiren bundan tam olarak yararlanır. Gelir sektörünüzdeki Mars ile, gelir potansiyeli bile hafta sonunun Yeni Ayından yararlanıyor.

Ay, hem yılın ilk ziyaretini hem de 2023’ün ilk Yeni Ayı’nı tamamlayarak kariyer sektörünüzden ayrılırken, bu sizi profesyonel içgüdüleriniz ve dolu hayal gücünüz ile baş başa bırakacak ve gelir, iş ve diğer alanlardan bilgi indirme paketini açacaktır. kariyer cepheleri. Yine de, gücünüzü geri almak için artan kararlılığı güçlendiren, dün Ay’ın Venüs ve Satürn ile hizalanmasıydı.


İkizler Burcu

24 Ocak 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Geçen hafta sonlarında Güneş’in finans sektörünüzden ayrılması, güneş ışığını mali durumunuz ve para meselelerinizden uzaklaştırmış olabilir, ancak şimdi seçimler, kararlar ve planlar yapmaya başlayabileceğiniz bir noktaya ulaştınız. Finans sektörünüzde doğrudan hareket halinde olduğu ilk tam haftasında, Mercury’nin para için akıllı kafası, bulunduğunuz yerden çok nereye gittiğinize odaklanır.

Ay’ın kariyer sektörünüze dönüşü, yeni çalışma haftasına ivme kazandıracak ve özellikle iş cephesinde Güney Düğümü ile neredeyse doğrudan dostça bir açıya geçerken. Bu, sıradan bir aylık ziyaret olsa da, yılın ilki ve Venüs’ün işleri hareketlendirmek için üç gün içinde dönmesinden önceki son ziyaret olduğundan, bu, giriş yapmak ve yeniden toplanmak için değerli bir şans.


Yengeç Burcu

24 Ocak 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın bugün finans sektörünüzden ayrılması, sizi finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün ateşlediği bir durumda bırakmaktan daha fazlasını yapacaktır. Bu sadece Ay’ın bu yılki ilk ziyareti, hatta 2023’ün ilk Yeni Ayı değildi, paranın gezegeni Venüs buradayken yapılan tek ziyaretti. Venüs buradaki son üç gününe girerken, finansal arzularını gerçeğe dönüştürme kararlılığı ve güveniyle yaşıyor.

Ay, bugün haritanızın maceralı bir bölümüne ilk ziyareti için geri dönmekle kalmıyor, aynı zamanda eğlenceli bir bölümde doğrudan Güney Düğümü’nün dostça bir yönüne dönüyor. Bu, yeni çalışma haftasının başlarında dikkat dağıtıcı olabilir, ancak profesyonel tanrılar daha mutlu olamazdı. Bu, Ay’ın iki gün içinde kariyer sektörünüze potansiyel olarak oyunun kurallarını değiştirme potansiyeli olan dönüşünden önce bir bekle ve gör yaklaşımı çağrısının olduğu bir zamanda, aşırı düşünmeye karşı koruma sağlayabilir.


Aslan Burcu

24 Ocak 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, finans sektörünüze bu yılki ilk ziyareti için geri dönmekle kalmıyor, aynı zamanda paranın gezegeni Venüs’ten önceki son ziyareti, işleri hareketlendirmek için üç gün içinde geri dönüyor. Ay’ın yeniden toplanma şansıyla en son burada olmasından bu yana köprünün altından çok sular geçti, bırakın Ay finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslesin ve bu mali yılı harekete geçirmeye hazırlanmanıza yardımcı olsun.

Yaklaşık 15 yıl sonra, değişim ve devrim gezegeni Plüton bugün iş sektörünüzdeki son iki ayına giriyor ve zamanlama bundan daha iyi olamazdı. Merkür’ün buradaki ilk tam haftasında ve Uranüs’ün kariyer sektörünüzde doğrudan ilk tam gününde olmasıyla, bu, tam da bu profesyonel yıla yeşil ışık yakıldığı gibi geliyor. Seni korkutan şeylerden uzaklaşmak yerine onlara doğru yürümek için ihtiyacın olan her şeye sahipsin.


Başak Burcu

24 Ocak 2023 Salı Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, iki gün içinde finans sektörünüze döndüğünde, odak noktası mali durumunuza ve para konularına ve finansal büyüme ve genişleme söz konusu olduğunda artan desteğe kayacak. O zamana kadar, Ay iş sektörünüze yılın ilk ziyaretini tamamlarken, ilk Yeni Ay ve paranın gezegeni Venüs buradayken tek ziyaret, odak noktası finansal çitin gelir tarafındadır. büyük bir güven ve içgörüdür.

Ay, yılın ilk ziyaretini ve 2023’ün ilk Yeni Ayı’nı tamamlayarak çalışma sektörünüzden ayrılırken, bu size iş ve meslek meseleleri ve olayları ileriye taşıyan dalga hakkında sezgisel bir okumadan daha fazlasını bırakacaktır. Yeni Ay zirveye ulaşırken gelir ve kariyer cephelerindeki gezegenler için dostane bir açıydı ve ardından dün iş cephesinde Venüs ve Satürn ile hizalanma size yeni bir güven ve kararlılık duygusu bırakıyor.


Terazi Burcu

24 Ocak 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bu, mali çitin her iki tarafında da iyi bir gün ve her iki durumda da, bu aynı zamanda gelecek şeylerin bir tadı. Uranüs ilk tam gününü destekle çevrili finans sektörünüzde doğrudan hareket halinde geçirirken, Ay bu günü hem gelir hem de iş meseleleri için iyi bir gün haline getiriyor.

Ay’ın bugün iş sektörünüze dönüşü daha iyi bir zamanlamayla gelemezdi ve bunun tek nedeni parmağınızın nabzını tutmanızı ve çalışma haftasının kalbine duygusal ve sezgisel olarak dahil olmanızı sağlaması değil. Venüs’ün işleri yoluna koymak için geri dönmesine sadece üç gün kala bu, bazı büyük değişikliklerden sonra ve ileride daha da büyük değişikliklerin öncesinde yeniden bir araya gelmek için bir şans.


Akrep Burcu

24 Ocak 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde 11 günlük doğrudan hareketin ve hafta sonu Yeni Ay’ın dostane dürtüsünün ardından, Mars size bu yeni mali yılı harekete geçirmeniz için güven veriyor. İki ay daha ayrılmamakla birlikte, aylarca geri hareket ettikten sonra, kozmosun savaşçı gezegeni, finansal tutkularınızı ve savaşma ruhunuzu ateşlemek için çalışırken huzursuzlaşıyor.

Ay’ın iş sektörünüzden sadece iki gün uzakta olması ve hafta sonu burada Jüpiter ile Juno arasında bir hizalanma olması nedeniyle, bir bekle ve gör yaklaşımı çağrısı var. Bu, Ay’ın bir sonraki adımlarınız hakkında daha fazla fikir vermesini beklerken, artan bir kararlılık duygusunu işlemeniz için size zaman veriyor. O zamana kadar, günümüzün eğlenceli ve yaratıcı ay titreşimleri dikkatleri dağıtmak için mükemmeldi.


Yay Burcu

24 Ocak 2023 Salı Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzde yaklaşık 14 yıl geçirdikten sonra, değişim ve devrim gezegeni Plüton bugün burada son iki ayına giriyor ve zamanlama bundan daha iyi olamazdı. Merkür’ün buradaki ilk tam gününde ve Uranüs’ün iş sektörünüzdeki ilk doğrudan hareketinde olmasıyla birlikte, bu, hem gelir hem de iş konularında frenlerin kalktığı ve gerekli cesur seçimleri yapmak için gereken kaynaklar ve destekle gelir. bu son iki ayı sayın.

Uranüs, iş sektörünüzde doğrudan hareket halindeki ilk tam gününde durağan olabilir ve beş ay geri hareket ettikten sonra bir süre duracak, geleceğe güvenle bakma şansı var. Bu, Merkür’ün yalnızca ilk tam haftasını gelir sektörünüzde doğrudan hareket halinde geçirmesiyle değil, aynı zamanda oradaki ivme zaten artmakta olduğu için gelir.


Oğlak Burcu

24 Ocak 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın bugün gelir sektörünüzden ayrılması, yalnızca yılın ilk ziyaretini değil, aynı zamanda en önemli ve etkili ziyaretlerinden birini de tamamlıyor. Sadece Güneş’in dönüşünden birkaç gün sonraki Yeni Ay ya da hafta sonu zirve yaptığı iş ve kariyer cephelerindeki gezegenlerle dostane yönü değildi. Venüs ve Satürn’ün hizalanması zirveye ulaşırken ve her ikisi de ayrılmaya hazırlanırken, size yeni bir güven ve kararlılık duygusu bırakan, Ay’ın burada olmasıydı.

Ay’ın bugün gelir sektörünüzden ayrılması, size sadece para için keskin bir burun bırakmaktan ve hafta sonu Yeni Ay’dan sonra dalgayı ilerletme şansı bırakmaktan daha fazlasını yapıyor. İki profesyonel evinizden herhangi birinde gezegensel aktivitenin nadiren olduğu bir yılda, her ikisinde de gezegenlerin dostane bir yönü, gelir, iş ve kariyer cephelerinde yeni bir güven duygusu ve ivme yarattı.


Kova Burcu

24 Ocak 2023 Salı Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, yalnızca yılın gelir sektörünüze ilk ziyareti için geri dönmekle kalmıyor, aynı zamanda para için burnunuzu bileme ve paranın dönüşü gezegeni Venüs’ten üç gün önce daha duygusal ve sezgisel olarak meşgul olma şansıyla geri dönüyor. Dört hafta önce Ay burada olduğundan bu yana köprünün altından çok sular geçti ve Venüs herhangi bir yılın en kazançlı haftalarından bazılarına başlamak için dönmeden önce yeniden toplanma şansı var.

Ay, yıl boyunca gelir sektörünüze ilk ziyareti için geri dönerken, iş sektörünüzdeki Güney Düğümü ile dostane bir açı oluşturuyor. Bir yandan, bu sıradan bir aylık olay ve yeni çalışma haftasının ilk bölümünde, bu günü gelir ve iş meseleleri için iyi bir gün haline getiriyor. Bununla birlikte, gelir sektörünüzden sadece üç gün uzakta olan Venüs ile bu aynı zamanda gelecek şeylerin bir tadı ve çok daha az uçucu bir şekilde.


Balık Burcu

24 Ocak 2023 Salı Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzdeki Jüpiter ve Juno arasındaki hizalanma ayrılmaya devam ederken, Ay, haritanızın yalnızca 2023’ün ilk Yeni Ayını yaratmakla kalmayıp aynı zamanda onu dostane bir ortam olarak gören sezgisel ve yaratıcı bir kısmına yaptığı ziyareti tamamlıyor. Finans sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres’e açı. Bu, mali çitin her iki tarafında da açmanız gereken çok şey bıraktı.

Ay, haritanızın nostaljik ve yansıtıcı ama aynı zamanda sezgisel ve yaratıcı bir bölümünü terk ettiğinden, bu, son birkaç gündür sizi yavaşlamaya davet eden hız tümsekini ortadan kaldıracaktır. Ancak, bu sizin avantajınıza oldu, çünkü Ay’ın yıl boyunca kariyer sektörünüze yaptığı ve ancak geçen hafta sonlarında sona eren ilk ziyaretinden bilgileri indirmeniz için size zaman verdi.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Exit mobile version