Rüya Yorumcum

Günlük Aşk Burç Yorumları 2 Aralık 2022

2 Aralık love Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 2 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Koç, dünden bu yana devam eden büyüleyici bir enerji bugün gökyüzünde parlıyor. Aşkın, güzelliğin ve şefkatin gezegeni Venüs, uzun ömür ve azim gezegeni Satürn ile tatlı bir dansla bağlantılı olduğundan, artık kalp meseleleri söz konusu olduğunda çok daha fazla istikrar ve huzurun tadını çıkarıyor olabilirsiniz. Temelli ve pratik bir yaklaşım benimserseniz, kişisel ve romantik yaşamınızda olumlu gelişmeler ortaya çıkacaktır. Hatta bir söz vermeyi veya bir ilişki kurmayı düşünüyor olabilirsiniz. Halihazırda bağlıysanız, ikinizin üzerinde çalışabileceğiniz yeni hedefler düşünün. Bu, ilişkinizi güçlendirecektir.


Boğa Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dün muhteşem bir enerji damladı ve hala devam ediyor Boğa. Gezegen yöneticiniz tatlı Venüs, kalıcılık ve uzun ömür gezegeni Satürn ile muhteşem bir hizalama yaptı. Bu, kalp meseleleri için iyiye işarettir! Bu iki gök cismi bir sekstilde uyumlu bir şekilde dans ettiğinde, kişisel veya romantik ilişkilerinizde daha fazla istikrarın tezahür ettiğini görebilirsiniz. Sonsuza kadar sürmesini istediğiniz bir aşk sözü vermeyi düşünün – bu gerçekten zamanın testine dayanabilir! Bekarsanız, bu enerjiyi kendinizi öne çıkarmak ve olgun ve daha bilge birini aramak için kullanın. Tam olarak aradığınız şey onlar olabilir!


İkizler Burcu

2 Aralık 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gökler dün gökyüzünde tatlı bir bağlantı kurdu ve bu sizin için bugün de devam edecek, İkizler. Aşkın ve güzelliğin gezegeni Venüs, güneş yedinci evinizde sizden gökyüzünde dans edecek ve elini güç gezegeni olan ustaca Satürn’e uzatacak. Bu, kişisel veya romantik hayatınızda büyük istikrar ve güvenlik için beş yıldızlı bir gün! Sonsuza kadar sürmesini istediğiniz bir aşk sözü verdiğinizden emin olun – bu gerçekten zamanın testine dayanabilir. Şu anda bekarsanız, sizden biraz daha yaşlı veya daha yerleşik olsalar bile, büyük bir bilgeliğe ve yaşam deneyimine sahip birine dikkat edin.


Yengeç Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün yıldızları güzel bir titreşim getirdi ve neyse ki bugün hala göklerde sizin için fısıldayacak Yengeçler. Kişisel ve romantik ilişkilerinize istikrar ve tatlılık getirebilir, onlara sadakat ve bağlılık aşılayabilir. Aşk ve evlilik gezegeni Venüs, kalıcılık ve güç gezegeni Satürn’e sekstil açıyla bağlıdır. Bu, şimdi aşık olduğunuz herhangi bir sözün, zamanın testine dayanmak için sonsuza kadar sürebileceğini garanti eder! Yeni aşk arıyorsan, farklı yaş demografisinden biriyle olabilir ve hatta uzun süreli, ruh eşi birliği olabilir. Birleştirilirse, özellikle varlıklar veya yatırımlar etrafında yeni hedefleri nasıl birlikte oluşturabileceğinize odaklanın.


Aslan Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aslanlar, bu yeni ayın başlangıcında gökler daha tatlı bir enerji vaat ediyor. Aşkın ve güzelliğin tatlı tanrıça gezegeni Venüs, gerçek aşk ve flörtle ilgili beşinci güneş evinizde süzülmeye devam ederken, çok geçmeden baştan çıkarıcı öpücükler gönderecek Satürn’e, güç ve kalıcılığın gezegeni, gökte yörüngede dolanıyor. ortaklıklarla ilgili yedinci evinizdesiniz. Bu sizin için beş yıldızlı bir gün! Rastlantısal olarak çıkıyorsanız, artık resmi olma ve hatta taşınmak, nişanlanmak veya evlenmek gibi uzun vadeli hedefleri tartışmanın zamanının geldiğini fark edebilirsiniz. Bekarsanız, ateşinizi yakan ama aynı zamanda hayatlarını birlikte yaşayan biriyle bir randevu ayarlayın.


Başak Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, bugün büyük kozmik enerji dünden bir aktarım olarak şarkı söylüyor. Aşk ve evliliğin gezegeni Venüs, kalıcılık ve karmanın gezegeni olan kudretli Satürn ile 60’lık açıda hizalandığından, çok geçmeden sonsuza dek sürecek bir aşk sözü veya planı yapabilirsiniz. Bekarsanız, ayakları yere dikilmiş, kafası bulutlarda kaybolmamış birine kendinizi açın. Taahhütler, uzun vadeli planlar ve verilen sözler, evrenin size hangi kozmik fırtınaları fırlattığı önemli değil, artık uzun mesafeyi kat etmek için gereken güce sahip!


Terazi Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Fantastik bir kozmik hizalanma dün geldi ve şimdi rüzgarlara taşınacak, Terazi. Gezegen yöneticiniz Venüs’ün size harika haberleri var! Aşk ve evliliğin gezegeni olarak, en romantik benliğiniz olmanız için size ilham veriyor. Dahası, az önce güç ve kalıcılık gezegeni Satürn ile muhteşem bir sekstil yaptı. Bu nedenle, kişisel ve romantik ilişkilerinizde güvenlik ve istikrar şu anda neredeyse garanti altındadır. Gezegenler önemli ölçüde sizin lehinize olduğundan, eşit saygı ve zevk vaat ettiğinden, uzun vadede sürdürmek istediğiniz bir söz vermeyi düşünün.


Akrep Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dünden gelen kozmik enerji bugüne kadar devam ediyor, Akrep. Şans eseri, aşk ve evlilik gezegeni tatlı Venüs ile karma ve kalıcılığın gezegeni Satürn’le sekstilde bağlantılı olarak, romantik ilişkilerinizde daha fazla istikrar ve güç oluşturma fırsatı bulacaksınız. Aranızda türbülansa neden olan kayalık enerjiler varsa, şimdi kalp kalbe sahip olma ve hak ettiğiniz huzuru bulma zamanı. Artık yeni vaatler sonsuza kadar sürebilir. İkiniz nerede durursanız olun bunu kendi avantajınıza kullanın. Bekarlar, dayanma gücü olan birini aramalıdır.


Yay Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, şimdi kişisel ve romantik ilişkileriniz için durgun denizlerde sorunsuz yelken açıyor olabilir. Aşk ve güzelliğin gezegeni Tatlı Venüs, kimlik ve burçla ilgili güneşteki ilk evinizde bir tanrıça gibi dönüyor. Kalıcılık gezegeni Satürn ile altmışlık açıyla uyum sağlayacak ve bu da en önemli ilişkinize daha fazla istikrar ve güvenlik getirmenize yardımcı olabilir. Bu enerji dün tamdı ama şimdi hala hissedilecek. Takım olarak ele almak istediğiniz bir söz verin veya uzun vadeli planları tartışın. Dünyaya karşı yenilmez olacaksın.


Oğlak Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbinizden ve ruhunuzdan fısıldayacak bir sakinlik hissine hazır olun Oğlak. Dün, güzel bir enerji içeri sızmaya başladı ve bugün de devam edecek! Bunun nedeni, gezegen yöneticiniz Satürn’ün sevgili romantizm ve güzellik gezegenimiz Venüs ile sekstilde bağlantılı olmasıdır. En önemli ilişkinize daha fazla güç ve istikrar aşılanacak, özellikle de zorlu bir hava yaşıyormuş gibi hissettiyseniz. Bir ekip olarak üzerinde çalışmak istediğiniz uzun vadeli planlar yapmayı düşünmek için bu enerjiyi kullanın. Zamanın testine dayanmak istediğiniz bir söz oluşturun. Gerçekten yan yana gelişeceksiniz.


Kova Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dün size tatlı bir titreşim getirdi ve bugün hala bulutların arasında dans edecek Kova. Aşk ve güzelliğin gezegeni Venüs, güneş on birinci arkadaşlık evinize sihir getiriyor ve kalıcılık ve uzun ömür gezegeni Satürn ile sekstilde hizalanacak. Satürn sadece gezegen eş-yöneticiniz değil, aynı zamanda burcunuzda ve güneş kimliğinin ilk evinde. Sonsuza kadar sürmesini istediğiniz bir söz vermek veya plan yapmak için bu muhteşem titreşimi kullanın. Bekarsanız, biraz daha yaşlı veya daha akıllı ve ayakları yere sağlam basan birini arayın.


Balık Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bugün pozitif enerji size yukarıdan bakıyor. Aşk gezegenimiz Tatlı Venüs, dün kalıcılık gezegeni Satürn ile altmışlık açıyla bağlantılıydı ve bu titreşim bugün de devam edecek. Bu, her ikinizin de uzun vadede üzerinde çalışmak istediğiniz tek ve tek kişiyle bir plan yapma fırsatına sahip olmanızı sağlar. Bu enerjinin boşa gitmesine izin vermeyin çünkü yaşanması oldukça nadirdir. Büyük hayaller kurabileceğinizi ama aynı zamanda üzerine inşa edebileceğiniz istikrar ve temele sahip olduğunuzu hissedeceksiniz. Yüksekleri hedeflemeye ve oraya gitmeye hazırsınız!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Exit mobile version