Rüya Yorumcum

Günlük Burç Yorumları 1 Aralık 2022

1 Aralık daily Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 1 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

1 Aralık 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Balık burcunun ayı puslu Neptün ve Merkür ile birleşirken, bugün kendinizi biraz şaşkın hissedebilirsiniz. Bu göksel değiş tokuş, zihninizin başka yerlere gitmesine neden olabilir, bu da şimdiki zamanla bağlantıda kalmanın yollarını bulmanızı önemli hale getirir. Neyse ki, Pluto’nun yardım eli sayesinde bu öğleden sonra hırslarınıza bağlı kalırken bu korkudan kurtulma şansınız olacak. Bu akşam Ay, burcunuza girmeden önce uğurlu Jüpiter’in üzerinden geçtiğinde, iyi hisler akmaya devam edecek. Bu enerjiyi hedefleriniz üzerinde düşünmek için kullanın, böylece aya motive ve yenilenmiş hissederek başlayabilirsiniz.


Boğa Burcu

1 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Balık burcunun ayı Merkür ve Neptün ile birleşirken, takipçilerinizi kaybederseniz veya çevrimiçi ortamda birkaç nefret eden kişiyle karşılaşırsanız cesaretiniz kırılmasın. Bu titreşimler, en sevdiğiniz sosyal medya uygulamalarına bir eğlence getirecek ve gerçek dünyadaki en önemli bağlantılarınızın bağlantısını kesip yeniden yatırım yapmanız için iyi bir zaman haline getirecek. Şans eseri, öğleden sonra, Pluto haritanızın ruhsal bölümünü harekete geçirdiğinde, iyi hisler akacak. Günün erken saatlerinde sizi bulmuş olabilecek herhangi bir endişe veya stresi serbest bırakmak için bu enerjiyi kullanın ve yatmadan önce bir meditasyon seansı aldığınızdan emin olun.


İkizler Burcu

1 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün Merkür ve Neptün gökyüzünde karşı karşıya gelirken, profesyonel hayatınızda yeterince değer görmediğinizi veya görünmediğinizi hissedebilirsiniz. Duyulmuyorsanız bunu kişisel algılamamaya çalışın. Perde arkasından yaratıcı düşünmek için bu enerjiyi kullanın. Bu arada, Venüs ve Satürn gökyüzünde hizalanarak masaya romantik ve dengeleyici bir enerji getiriyor. Bu titreşimler, romantik yaşamınızda güvenlik oluşturmak için mükemmeldir, ancak tezahür etme yeteneğiniz de artacaktır. Bu gece Ay Koç burcuna geçtiğinde, önümüzdeki iki gün boyunca sizi sosyal bir havaya sokan bir değişim fark edeceksiniz.


Yengeç Burcu

1 Aralık 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Venüs ve Satürn gökyüzünde hizalanırken, yıldızlar seni dönüşüm yolunda organize olmaya itecek. Bu göksel değiş tokuş, sıkı çalışma ve değişime kendini adama yoluyla durumunuzun kontrolünü üstlenmekle ilgilidir. Özellikle ortaklıklarınıza, sağlığınıza ve işle ilgili tutkularınıza odaklanma söz konusu olduğunda, daha mutlu bir gelecek yaratmak söz konusu olduğunda hiçbir adım küçük değildir. Ne yazık ki, Merkür ve Neptün arasındaki sert bir bağlantı, şansa veya inanca çok fazla güvenmenize neden olarak umutlarınıza ve hayallerinize pragmatik bir yaklaşım benimsemenizi önemli hale getirebilir.


Aslan Burcu

1 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Merkür ve Neptün gökyüzünde karşı karşıya gelirken bugün kendini ifade etmekte zorlanabilirsin. Tipik olarak gurur ve yaratıcı potansiyelle dolup taşsanız da, bu göksel değiş tokuş geçici olarak kendi yeteneklerinizi sorgulamanıza neden olabilir. Bu, egonuzu biraz incitse bile, bilmediğinizi itiraf etmek için iyi bir zaman olabilir. Şans eseri, bu öğleden sonra gücünüzü geri kazanma şansınız olacak, ancak Pluto sizden yapılacaklar listenizden bir parça koparmanızı isteyecek. Bu akşam Ay Koç burcuna geçtiğinde, haritanızın ruhsal bölümünü vurgulayarak bir değişim hissedeceksiniz.


Başak Burcu

1 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün Merkür ve Neptün gökyüzünde meydan okurken, kendinizde ve başkalarında gaz aydınlatmasına ve manipülatif davranışlara dikkat edin. Bu titreşimler, size hizmet etmeyen durumları romantikleştirmenize de neden olabilir, ancak pembe gözlükleri çıkarmanın zamanı gelmiş olabilir. Şans eseri, öğleden sonra Plüton’dan gelecek bir yardım eli sayesinde, en iyi dostlarınızın desteğiyle netlik arama şansınız olacak. Luna, Jüpiter’le yakınlaştığında, iş kalp meselelerine geldiğinde size sıcaklık ve tüyler ürperttiğinde iyi hisler akacaktır.


Terazi Burcu

1 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Balık burcunun ayı Merkür ve Neptün ile birleşirken, bugün farkında olmadan başkalarını yakından yönetmeye başlayabilirsin. İyi niyetli tavsiye ve yardımın eleştiri veya yargılama olarak yanlış yorumlanması kolay olacağından, sözlerinizi ve eylemlerinizi takip etmeye çalışın. Neyse ki, Pluto’nun yardım eli sayesinde bu öğleden sonra oluşabilecek tüm tümsekleri düzeltme şansınız olacak. Ay, Koç burcuna ve haritanızın kalp meselelerini yöneten bölgesine geçmeden önce uğurlu Jüpiter’in üzerinden geçerken, akşama iyi hisler akacak.


Akrep Burcu

1 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Balık burcunun ayı Merkür ve Neptün ile birleştiği için, egonu materyalist yollarla yükseltmeye yönelik herhangi bir girişimin bugün başarılı olması pek mümkün değil. Perakende satış terapisinin kesinlikle cazibesi olsa da, yıldızlar, yüzeysel kazançlar için banka hesabınızdan çekerseniz pişmanlığın ortaya çıkacağını öne sürüyor. Neyse ki, öğleden sonra Luna ve Pluto arasındaki yararlı bir değiş tokuş sayesinde netlik ve güven bulacaksınız. Sanatsal satış noktaları ve günlük kaydı özellikle terapötik olacaktır, bu nedenle içinizdeki yaratıcılığı serbest bıraktığınızdan emin olun. Bu akşam Ay Koç burcuna girdiğinde sizi iş odaklı bir kafa boşluğuna sokan bir değişim fark edeceksiniz.


Yay Burcu

1 Aralık 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Archer, bugün kalbinizde kafa karışıklığına izin vermemeye çalışın, çünkü Balık burcunun ayı ve Neptün, Merkür ile sert bağlantılar kurar. Bu göksel değiş tokuş kalbinizde ve zihninizde çatışmaya neden olabilir, ancak cevaplar bulmak için kendinize baskı yapmak işleri daha da kötüleştirecektir. Bu öğleden sonra Luna, Pluto’ya açı verdiğinde, küçük lükslerin üstesinden gelmenize yardımcı olduğunda, kendinize küçük bir ödül ısmarlamayı düşünün. Bu akşam ay Jüpiter’le aynı hizaya geldiğinde evinizi neşe dolduracak ve ailenizi ev yapımı bir yemekle beslemek için harika bir zaman olacak. Ay Koç burcuna girdiğinde, sonraki iki gün boyunca sizi ateşli bir ruh haline sokan bir değişim fark edeceksiniz.


Oğlak Burcu

1 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bugün duyduğun her şeye inanma, çünkü Balık burcundaki ay Merkür ve Neptün’ü birbirine bağlıyor. Bu kozmik iklim, yanlış bilgilerin kolayca dolaşmasına izin verecek, bu nedenle kucağınıza düşen ilginç haberleri kontrol ettiğinizden emin olun. Pluto’nun yardım eli sayesinde öğleden sonra güçlendirici bir enerji üzerinizden geçecek, bu yüzden hayallerinize ulaştığınızdan emin olun. Luna, Jüpiter’e yakınlaştığında, sesinizi iyilik için kullanmak için harika bir zaman olacak. Ay Mars’a ve dördüncü güneş evinize girerken akşamı evde geçirmeyi planlayın.


Kova Burcu

1 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Balık burcunun ayı Merkür ve Neptün ile birleşirken söylentiler bu sabah uçacak. Biraz dedikodu yapmak isteseniz de, bunu yapmak yalnızca ilişkilerinizde ve kendinizde güvensiz hissetmenize neden olur. Neyse ki, güç veren Pluto’nun yardım eli sayesinde, bu öğleden sonra yalnızlıkta huzur ve içinizden güç bulacaksınız. Ay Jüpiter’in üzerinden geçtiğinde mali fırsatlar ortaya çıkabilir, bu da onu zam istemek veya parayla ilgili niyetler belirlemek için harika bir zaman haline getirir. Bu gece ay Koç burcuna geçtiğinde, sizi meraklı bir ruh haline sokan bir değişim hissedeceksiniz.


Balık Burcu

1 Aralık 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Merkür ve Neptün arasındaki sert kare sayesinde gün boyunca hava biraz bozuk olabilir. Bu göksel değiş tokuş, otorite figürleriyle ilgili sorunları tetikleyebilir. Ek olarak, sınırları uygulamak da zor olabilir. Neyse ki, öğleden sonra Luna Pluto ile bağlantı kurarken, topluluğunuz aracılığıyla güç bulma şansınız olacak. Bu akşam Luna Jüpiter’i geçerken havada uğurlu ve destekleyici bir enerji dolanacak ve meditasyon yapmak ve tezahür hedefleriniz üzerinde çalışmak için harika bir zaman olacak. Bu gece Ay Koç burcuna geçtiğinde enerji verici ama topraklayıcı bir atmosfer ortaya çıkardığında bir değişim fark edeceksiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Exit mobile version