Kız kardeşimi ameliyat ediyordum

Kız kardeşimin vücudunun ön yüzünü tam ortadan açarak tüm organları görüyorum. Tutuyorum organları bir şey yapıyorum ama anlamadım rüyamda. Sonra annem de yanımda bu arada, gerisin geri kapatıyorum birleştiriyorum derisini.

Büyük yeşil bir yılan görüyorum

Çok büyük yeşil bir yılan görüyorum tarlada daha sonra bir evde odadayım 3 tane yılan sırayla odaya giriyorlar onlar öbür yeşil yılandan daha küçükler ve parlak lame rengindeydiler, korkuyorum.

Yufka ile kapı açmaya çalışıyorum

Bir kapıyı açmaya çalışıyorum ama anahtar kısmına yufka ekmeği koymuşum o şeklide açmaya çalışıyorum. O sırada bir bayan ya da erkek tam olarak hatırlamıyorum, geliyor bana kapının anahtarını uzatıyor bir kapıyı açmaya çalışıyorum ama anahtar kısmına yufka ekmeği koymuşum o şeklide açmaya çalışıyorum. O sırada bir bayan ya da erkek tam olarak hatırlamıyorum, geliyor bana kapının anahtarını uzatıyor

Yolda, beş çocuklu bir anne ile karşılaştım

Yolda yürüyordum. Önüme bir kadın çıktı beş tane bebeği vardı. Kadına acıdım, yardım etmek istedim. Kadına sordum Size yardım edebilir miyim? diye, kadın da evet dedi. Beşizlerden iki tanesini bana verdi. Gideceği yere kadar götürecektim.

Küs olduğum arkadaşımla gülüşüyorduk

Rüyamda küs olduğum arkadaşımı gördüm. Ben hala ona küstüm ama o hiç oralı değildi, benimle konuşuyordu, gülüyordu. Sonra yere düştüm ellerim kan içinde kaldı ve birlikte hastaneye gittik.

Yolda yürürken eş olmayan terlik giyiyorum

önümde uzun bir yol var yürüyorum. Ayağımdaki terlikler beni çok rahatsız ediyor ama ben yine yürümeye devam ediyorum. Birden yanıma iki kızı olan bir kadın geldi ve çantasından iki tek eş terlik çıkarıp verdi, giydim rahatladı ayağımı kavradı ama tek eş bunlar diye kafamı kaldırdım

Tarladan ninemle birlikte geçiyorduk

Ekinleri biçilmiş bir tarladan nenemle birlikte geçiyorduk, bana tarla hakkında haşere çok var diyecek olmalı ki; bende elimdeki çakmaklar biçilmiş tarlada kalan otları yaktım. Tarlanın büyük bir kısmı tutuştu.

Kendimi milletvekili olarak gördüm

Kendimi milletvekili olarak ve evin içinde bir mobilya üzerine küçük abdest yaptığımı gördüm. Bu durumu başka bir milletvekilinin gördüğünü ve herkese yayarak beni mahcup ettiğini gördüm.

Rüyamda iç içe geçmiş iki hilal gördüm.

Rüya :  Rüyamda 2 hilal ay iç içe geçmiş bir şekilde gördüm ve bu 2 hilalin ucundan sarkmış bir sekile 19 mart yazısı vardı ay kadar parlaktı bu da.. Bu ayı gördüğümde ben alıyordum yani ağlarken görüyordum bulunduğum yerden ağlayarak ayrılıyorum arkama dönüp baktığımda hemen yanı basımda bir aslan var olduğunu görüyorum ve iyi ki […]

Rüyamda sürekli rahmetli olan babamı görüyorum.

Rüya :  Son zamanlarda yaklaşık 2 sene önce rahmetli olan babamı görmeye başladım. Her defasında ona onun ölümünden önce nasıl hastalandığını, bana onun öldüğünün söylendiği ve benim ne kadar üzüldüğümden bahsediyorum. O da gözleri dolu bir şekilde bana sarılıp beni öpüyor. Dün gece yine aynı şey oldu. Bir orman gibi, park gibi bir yerde yürüyorduk […]

Rüyamda odam simsiyahtı ve siyah deri koltuk vardı.

Rüya:  Rüyamda halam evime geliyor bende ona yatması için kendi yatak odamı veriyorum odaya giriyorum ki odada her yer simsiyah ve oda karanlık tam odadan çıkarken gözüme siyah deri koltuk takılıyor şaşırıyorum benim odamda siyah deri koltuk mu vardı diyorum içimden ve odadan çıkıyorum.

Eski erkek arkadaşımla bir evde dışarıyı izliyoruz

Rüyamda eski erkek arkadaşımla bir ev de oturuyorduk. Dışarıyı izliyoruz, bir yandan şekerli bir şeyler yiyorum yediğim şey midemi bulandırdı. Tadı berbattı ve o anda orada onunla olmak da sanki beni rahatsız etti. Uyandığımdaysa hala midem bulanıyordu. Tadı iğrençti.