Yolda yürürken eş olmayan terlik giyiyorum

Photo by Du01b0u01a1ng Nhu00e2n on Pexels.com
Photo by Du01b0u01a1ng Nhu00e2n on Pexels.com

Rüya:

Ben bekar bir bayanım. Rüyamda önümde uzun bir yol var yürüyorum. Ayağımdaki terlikler beni çok rahatsız ediyor ama ben yine yürümeye devam ediyorum. Birden yanıma iki kızı olan bir kadın geldi ve çantasından iki tek eş terlik çıkarıp verdi, giydim rahatladı ayağımı kavradı ama tek eş bunlar diye kafamı kaldırdım kadın yok olmuş bile. Yoluma rahat ama tek eş terliklerle devam ettim. Benle evlenmek isteyen biri var ama ben istemiyorum. O kişi de aynı zamanlarda benzer bir rüya görmüş ona da terlik vermişler onlar da tek eş, yani farklı bir çift terlik. Bana gelip hadi yolumuz uzun demiş.

Yorum:

Hayatınızda değer vermediğinizi düşündüğünüz kişilere artık değer vermeye başlayabilirsiniz. Eskiden asla yapmam, hiç sevmem dediğiniz şeyleri yapmak istemeye başlayabilirsiniz. Bu da geliştiğinizin, büyüdüğünüzün göstergesidir. Bu aşamalarda mutlaka ailenizden ya da objektifliğine güvendiğiniz yakınlarınızdan tavsiye alınız. Güzel günler sizi bekliyor.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-kenarinda-yuruyus-ruya-y

Deniz Kenarında Yürüyüş: Rüya Yorumu

Rüyamda deniz kenarında yürüyordum, güneş parlıyor, dalgalar kıyıya vuruyor. Yanımda sevgilimle göz göze gülümsüyorduk. Birden bire denizin ortasında dev bir balina belirdi. Balina bize doğru yükselip ağzını açtı. Korkuyla kaçmaya çalıştık ama çok geçti. Balina bizi yutuverdi. Karanlık ve ıslak bir yerdeydik.

ruyada-osmanli-zamaninda-yaban

Rüyada Osmanlı Zamanında Yabancı Askerler Ve Esmer Genç Asker Görmek

Rüyamda küçük kızımla birlikte başka bir yerdeydik. Geçmiş zamana, Osmanlı zamanına gitmiştik. Heryerde yabancı askerler vardı. Göz şeklinde bir oluşum ışıklar çıkarıyordu ama canımı çok yakıyordu. Bir kadının yanına gittim, gözlerimi kapattım ve esmer kısa saçlı genç bir asker gördüm. İsmi Emre idi. Kadın, ‘Senin çok yüksek bir enerji ağın var’ dedi. Uyandığımda heryerde tanklar, uçaklar ve bombalar patlıyordu.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!